Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, השבוע המשפחה טסה לרודוס, חשבתי אולי שיביאו לי משם אייפון אם יש אמיתי , ומאיפה.

לכן אני פונה אליכם לעזרה כדי לדעת האם ניתן למצוא שם אייפון אמיתי החדש (3GS) במחיר נורמלי.

תודה, אלעד.

פורסם

מה הכוונה מחיר נורמאלי?

אייפון באירופה (ואין לי מושג אם ברודוס הוא נמכר או לא) עולה כ700 יורו ללא התחייבות - שזה כ3800 ש"ח.

נגיד פלוס מינוס 300-400 ש"ח (בהגזמה) - זה עדיין מחיר שאתה קונה בארץ עם אחריות אפילו מהחברות הסלולאריות.

אין הפתעות וניסים מיוחדים וחלוקת 3GSים בזול.

מה גם שאם אתה מדבר מספיק ובמיוחד אם אתה סטודנט / חייל או כל קבוצה מיוחדת אחרת - אתה יכול לקבל אחלה חבילות עם החזרים על האייפון (ועזוב את הדברים שפרסמו - יש להם חבילות טובות משמעותית)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחירי האייפון הם אותם מחירים ברחבי העולם בשינוי המס שמוטל באותה המדינה.

גם ביוון, כמו באיטליה ושאר מדינות אירופה המחירים הם דומים ונעים סביב ה-600-800 יורו למכישר 16GB או 32GB בהתאמה.

ניתן למצוא את המכשיר ביוון ברשתות TIM או VODAPHONE ואחרות.

ביוון, כמו באיטליה וצ'כיהף ובינגוד למדינות אחרות באירופה ניתן לקנות את נמכיר כ-Simfree.

נדמה לי שזה בתוספת תשלום, אם כי אני לא בטוח בכך.

פריצת JL להתקנת משחקים ותוכנות פרוצים לא קשורה כלל לכך שהמכשיר הוא SF או לא, פשוט אם לא התהליך הוא מעט

ארוך יותר, ועדיך לתת לבעל ניסיון לבצע אותו. בכל אופן, מניסיון עבר מכשירים שאינם SF ננעלים לפעמים "ככה סתם", איכות הקליטה בהם נמוכה יותר - בקיצור קצת יותר מסוכן, אם כי זול יותר. מכשירים אמריקאים לדוגמא.

בגדול לגבי האחריות בארץ ולא אחריות בארץ - כל בולשיט.

האחריות ניתנת בארץ רק על שברים (לא כולל מסך), תיקונים פשוטים וכיוצא מזה - ועולתה יקרה פלאים. ניתן להתעדכן בחברות הסלולר.

במידה ומכשירך אבד/נגנב/המסך נשבר או צרה תוכנתית צפה להוצאות כספיות גדולות גם אם יש לך אחריות.

בקיצור, עדיף לך לרכוש מכשיר בחו"ל במחיר אחיד (עדיף SF) ולחסוך על עלויות "המסביב" ע"י רכישת חבילת גלישה ללא התחייבות מאחת מחברות הסלולר ותדבר ותסמס כמה שתרצה בהתאם לגבולות שלך.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

כ"ס - כדאי שתחפש קצת תרדים על האייפון אתה לא ממש מעודכן / מדייק.

פריצת JAILBRAKE היא חובה אם רוצים להפוך את המכשיר לסימפרי.

הפריצה לוקחת פחות מדקה וכוללת ללחוץ פעם אחת על האייפון , ופעם אחת במחשב.

אין יותר מכשירים ש"נינעלים" סתם בהקשר של סים , ואין שום בעיות ניתוקים וקליטה (אנחנו לא בעידן המתאמי טורבו סים המטופשים)

הבעיות בפריצה מסתכמות בBOOTROM החדש שדורש פריצה מחדש בכל הדלקת מכשיר או תקיעתו עד שמריצים שוב את הפריצה.

גם בארץ - אפשר לקנות (מפלאפון לדוגמא) את המכשיר בתשלום אחד ולסגור עניין.

(פשוט צריך להתעקש קצת)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...