Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש חיפשתי רכב בעלות של 30 אלף ועכשיו קצת גדל לי התקציב והחלטתי לקנות רכב קצת יותר חדש

חשבתי על קניית רכב מליסינג בסכומים של כ55 אלף ש"ח. קצת לכאן או קצת לכאן לא כזה משנה כרגע.

המליצו לי על כמה רכבים ואני לא יודע מה עדיף, אז אני ומבקש את עזרתכם בעניין,

ראשית, הרכב שאני מחפש הוא חסכוני בדלק, אמין, ונח לנסיעה. והכי חשוב - בטיחותי כמובן.

הציעו לי רכבים כמו סיטרואן C3 שנת 2006, שברולט אבאו 2007, ויונדאי גטס 2007 במחירים כאלה

בשלושתם אנחנו מדברים על קילומטרז של כ55,000 ק"מ. פלוס מינוס.

אולי יש לכם הכוונה אחרת לרכב אחר לגמרי? או קצת פירוט לגבי איזה רכב עדיף ולאיזה רכב לא להתקרב?

אשמח לתשובות קצת מעמיקות,

רוב תודות,

ניסן.

פורסם

אם תוסיף 5k ‎‏ תוכל לקנות סוזוקי אלטו חדשה מהחנות. מנוע 0.9 סמ"ק המפיק 68 כ"ס ו9 קג"מ עם צריכה של כ1:24 בבינעירוני

פורסם
אם תוסיף 5k ‎‏ תוכל לקנות סוזוקי אלטו חדשה מהחנות. מנוע 0.9 סמ"ק המפיק 68 כ"ס ו9 קג"מ עם צריכה של כ1:24 בבינעירוני

תודה אחי אבל אחרי חיפוש באינטרנט

הרכב נראה לי קצת מצועצע מדי ופשוט מדי עבורי

אני מחפש רכב טיפ'לה יותר "מפואר" שמציע קצת יותר...

תודה.

• תוכן חדש...