Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פאנל Eclipse CD3000 שאצלי כשנתיים, ובשבועיים האחרונים (לאחר יציאה ממוסך פחחות עם הרבה אבק וחלקיקים באוויר יש לציין), המערכת שלי החלה לזייף בכך שדיסקים של MP3 שאינם שרוטים כלל קופצים או לא מזוהים (NO SUPPORT). אחרי משחק עם הדיסק - הוצאתו, נקיונו והחזרתו מספר פעמים, זה מסתדר זמנית.

מה שיותר מוזר זה שאותו הדיסק מזוהה ומנגן בסדר, ואחרי שאני מכבה את האוטו ומדליק אותו הוא פתאום לא מזוהה או קופץ.

אני חושד שמדובר בעינית של הרדיו-דיסק. מישהו יודע האם זה באמת זה?

אם כן, יש למישהו המלצות לניקוי העין? דיסק ניקוי או משהו?

תודה!

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

ללכת למעבדה שיפרקו את הרדיו דיסק ויגידו לך מה הבעיה.

אם הבעיה קשורה לעבודה המזד*נת של הפחחים אז תגש אליהם ותדרשו הסברים, אם תהיה מספיק אמיץ אז גם פיצוי.

אתה צובע רכב למה שמכשירים בתוכו יפגעו? חרא של מקום פחחות.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לאט לאט מנואל...

עבודת פחחות דורשת ליטוש שעליו צובעים.אני משער שהליטוש גרם להמון אבק בתוך הרכב ומן הסתם גם ליכלך את העין.

אני מאמין שלפני המסירה הם ניקו ושאבו את פנים הרכב.

הפעולה הפשוטה שתוכל לעשות היא לקנות דיסק ניקוי (20-30 שח)ולהשתמש בו.אם לא יעזור,לא יהיה מנוס מלקחת למעבדה ולנקות את העינית.אבל זוהי פעולה שגם אתה תוכל לעשות.פשוט לפרק ולנקות את העין בזהירות רבה עם קיסם אוזניים וזהו.

פורסם

הם עשו חתיכת עבודת פחחות (החליפו כנף אחורית שהביאו ביבוא אישי שזה כמעט רבע מהפח באוטו...) והאוטו היה שם 3 שבועות ככה שאת הפחחים קשה להאשים, מה גם שהם עשו עבודה טובה...

אני אנסה קודם דיסק ניקוי ואם זה לא יעזור אז אני אשלח את זה למעבדה אצל מי שקניתי אצלו.

תודה למגיבים :)

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
  • תוכן חדש...