Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הולך להגביר סט קומפ' הרץ היי אנרג'י וסאב ID

עכשיו חשבתי לקנות את ה זפקו רפרנס 200.2 שני ערוצים שמוכרים פה ביד שניה

ובעוד חודש להוסיף מונו לצורך הגברת הסאב

או

את הממפיס שנמכר גם ביד שניה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=296493&highlight=Zapco

האם יש לכם הצעות אחרות?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
מציעה לך ללכת על הממפיס להגברת הקומפ'' date='אבל מה שאר הרכיבים במערת שלך האם יש עוד מגבר? תפרט את המיסביב[/quote']

רשום בחתימה גבר.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

מישהו? אני יודע שחפרתי אבל זה הסוף וזהו...

פורסם

אני יודע אחי שזה מגבר מעולה ובאמת באמת שאני 90% סגור עליו

אבל השאלה שלי האם בטווח הזה אין משהו שיותר טוב ממנו?

מסיבה אחת שהוא מספק 75 RMS לערוץ והקומפ הוא 125RMS

פורסם

אין לך מה לדאוג לגבי עניין ה75 כשהקומפוננט הוא 125, סמוך עליי שאפילו לא תשתמש ב3/4 גיין (בפניקס שלי השתמשתי בבערך חצי גיין, טיפה יותר).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...