Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א - חוץ משירות ממש איטי - אישתי ניתקה אותנו לפני יומיים בטלפון אחד ווידאה את זה היום בטלפון שני וכל מה שצריך לעשות זה לחכות לטכנאי שיבוא "לוודא" ניתוק ולקחת את הכרטיס החכם (הממיר היחיד שיש לנו הוא מג'יק שלנו ממתי שהיה מבצע של לקנות את המג'יק ב900 ש"ח - ללא דמי שימוש).

בהצלחה לנו - עידכונים בהמשך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי, כתוב שם במפורש "בעל הרישיון יודיע למנוייו על זכותם לסיים התקשרותם

עימו, בשל הסרת הערוץ, בתקופה של 30 יום ממועד קבלת הודעת ההסרה.."

הפרשנות המשפטית (לפי הוט ויס) היא שאם הבקשה היא בעקבות ההסרה אז לא תשלם קנס ולא מעבר דירה.

אני יכול להגיד לך שלא התווכחו איתך על הקנס כי לא היה לנציגה כח להתעקש, רשמית הבקשה הראשונה שלך היא הקובעת אם תשלם קנס או לא, בפועל היו לקוחות שלא התעקשו איתם כי אחרי שאתה מנתק עשרות אנשים ביום ללא קנס עוד אחד לא ישנה הרבה..

בכל מקרה מקווה שזה יסתיים במהירות וללא כאבי ראש מיותרים מצדך.

שבת שלום

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אותו סיפור היה עם סבתא שלי,

בסופו של דבר דיברתי בשבילה עם הוט ולאחר אי אלו דברים, איומים ב DVB-T וכו' ,קיבלנו ב170 ש"ח ממיר דיגיטל וממיר HD

עם חבילות פתוחות לבחירתה.

עם כל הכבוד ל DVB-T ,זה לא הדבר האמיתי, ניסיתי את זה במשך תקופה סתם בשביל הכיף וזה לא מספיק בשל.

אמיר, זוכר מה אמרתי לך כשהתחברת להוט ? עכשיו אתה מגלה עם מי יש לך עסק.

וחכה, זה לא יגמר כ"כ מהר.

ובהמשך לאותו סיפור שלי , חודש לאחר ההתחברות הופיעו 2 חיובים באשראי בחודש אחד :

חיוב ראשון על 182

חיוב שני על 354

להזכירכם : הסגירה היתה 170 לחודש.

הוט הם פשוט חבורה של חלאות והניגון שוב חוזר, עכשיו צריך לרוץ אחריהם לברר למה הם חייבו כ"כ הרבה כסף במקום ה170 שסוכם.

אנחנו מתכוונים לבטל את העסקאות באמצעות חברת האשראי - שהם ירדפו אחרינו לשם שינוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הם לא צריכים לרדוף.

הם שולחים לך שובר תשלום, לא תשלם, זה יגיע למחלקת גביה. ובסוף אתה תרוץ אחריהם כדי שלא יגיעו להוצאה לפועל.

זאת הבעיה עם חברות גדולות, הכוח בידיים שלהם והם לא צריכים לרוץ. הכל אצלם במכתבים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לי נסיון איתם, ביטול העסקאות באשראי גרמו להם לבדוק ולהבין שעשו טעות ובסופו של דבר נשלח לי צ'ק הבית על איזה 20 ומשהו שקל הפרש לטובתי שהיה מכל הסיפור.

(החיוב המקורי עבר את ה1000 ש"ח)

הם צריכים להוכיח שהחיוב הוא נכון ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צריך גם לדעת לפרגן כשצריך.

לפני כשבוע האינטרנט בבית הפסיק לעבוד. אני לא נמצא הרבה בבית אז לקח לי זמן עד שהתקשרתי לשירות הטכני של הוט.

ניסיתי לבד לנתק את המודם מהחשמל, שקע בקיר ומהמחשב ולחבר מחדש אבל זה לא עזר.

התקשרתי שלשום בשעה 18:30. ב 18:35 ענו לי (5 דקות המתנה, לא נעים לא נורא). דיברתי עם נציגה נחמדה שביקשה שאני עוד פעם אנתק ואחבר (למרות שהסברתי שניסיתי לבד כמה פעמים). היא השתכנעה שיש בעייה. וביקשה לתאם טכנאי. הכנתי את עצמי שאני אחכה 3-4 ימים עד שהטכנאי יגיע. אבל הוט הפתיעו. יש טכנאי להיום. מה אתה מעדיף? בין 19:00-21:00 או בין 21:00-23:00. הייתי קצת מופתע ואמרתי שבין 19:00 ל 21:00 זה מצויין.

ב 19:15 הטכנאי התקשר שהוא מגיע עוד 15 דקות. ב 19:30 הוא הגיע. ב 19:50 הוא סיים להחליף כמה כבלים ואת המודם. הודיתי לו והוא עזב.

אז אני מפרגן להוט על השירות.

אסף.

פורסם

מבחינת המתנה לטכנאי, יש לציין שגם לי הייתה בעייה בשבוע שעבר של קליטה ותיאמו אותי טכנאי למחרת אותו יום.

זמן המתנה עד למענה לא בדקתי, אך כנראה שהוא היה סביר בגלל שלא הייתה לי הרגשה שהמתנתי זמן ממושך על הקו. מה שכן כדי להגיע לפקיד/ה הנכון היה מתיש ודורש סבלנות והבנת הנשמע, היו יותר מדיי שאלות כגון האם הבעיה היא בטלוויזיה או באינטרנט, האם הבעיה היא בקליטה או שאתה רוצה לשלם וכו' וכו'.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון חם חם מהתנור:

זה יהיה ארוך, אני מזהיר מראש, אבל זה אולי יכול לעזור לאנשים מסויימים שנמצאים בתהליך הזה.

אחרי שכבר עבר זמן רב מבלי שהוט יצרו איתי קשר אחרי הניתוק מהם, ומעצם היותי אדם מתורבת, התקשרתי להוט בבקשה לדעת למה לא יוצרים איתי קשר לגבי החוב שעליי לשלם ולמה לא באים לקחת את הציוד.

מבוא:

התקשרתי להתנתק ב-28 לדצמבר, אז אמרו לי ש"מבחינה מחשבית" אני מנותק ותוך מקסימום 5 ימים באים לקחת את הציוד.

התראתי שאני עוזב את הדירה ב-5 לינואר ועל כן חשוב שיעמדו בטווח הימים שהם מדברים עליהם.

לפני שבועיים (הרבה אחרי ה-5 לינואר ) קיבלתי הודעה לנייד: "כבקשתך, נקבע טכנאי ליום חמישי".. :shock: אני לא הזמנתי נציג ליום הזה! לא דיברתי אפילו עם הוט! הם אפילו לא שאלו אותי על התאריך הזה..

התקשרתי אליהם, הסברתי לנציגה שנקבע לי טכנאי מבלי לשאול אותי ושאני לא אהיה בדירה בכלל (ועזבתי אותה מן הסתם ב-5 לחודש ויש שם דיירים חדשים).

הטכנאי התקשר אלי (כנראה אחרי שהנציגה תפסה אותו) ואמר שהוא בא לנתק ולקחת ציוד.

הסברתי לו שהוט קבעו לו את ההגעה מבלי לשאול אותי ואני לא בדירה (כי עזבתי מזמן אותה) ולא אהיה בדירה או באזור באותו יום והציוד כבר אצלי בדירה החדשה, אך בכל זאת קישרתי אותו עם הדיירים החדשים שפתחו לו את הדלת, שם הוא גילה לשמחתו שהם כבר מחוברים להוט בחשבון משלהם ולכן אין לו שום דבר לנתק פיזית, אז אני מנותק מעשית לחלוטין!

הטכנאי אמר לי שאם הציוד לא בדירה עצמה הוא לא רשאי להגיע לאזור שלי ולקחת אותו כי זה כבר לא קשור אליו גיאוגרפית

(לא משנה שמדובר ב-3 ק"מ מרחק שבאמצע עובר גבול רמה"ש-צפון ת"א) וכבר יצרו איתי קשר בימים הקרובים (עד יום ראשון הוא אמר) ומישהו יבוא לקחת.

מאז עבר עוד שבוע, שוב החלטתי שאני מעדיף לרדוף אחריהם, רק כדי כבר לסיים את הסאגה הזאת.

אחרי עוד כמה שעות של המתנה למענה ענתה לי נציגה חמודה שאמרה לי את הדברים הנפלאים הבאים:

"בגלל שאתה גר עכשיו בת"א (הדר יוסף), אז למעשה אתה נמצא בעיר שבה יש מרכז שירות של הוט (דיזנגוף) ואתה מחוייב בעצמך לבוא ולהחזיר לנו את הציוד. ככה זה עובד"!:shock:

ידעתי שזה יגיע, חיכתי לזה, הפתיל הקצר נדלק, האשכנזיות שבי ברחה, המזג העצבני שאני נלחם בו כל דקה בחיים שלי פרץ בבעיטה את הפלדת שסוגרת עליו ויצא החוצה לעולם בשאגה.:|

את רעש הצעקות שלי שמעו כל השכנים, החברים שסבבו אותי וחתולי הרחוב שבאו לחצר שלי בקטע של " בואו חבר'ה יש מכות".

הסברתי, בצורה מאוד לא נעימה לנציגה שלא ממש עזרה להרגיע את הרוחות וענתה

בחוסר טקט נוראי כמו "זה 'כולה' נסיעה מהדר יוסף לדיזנגוף זה לא נורא",

שנשבר לי הזלופה מהם ושרק השיחות טלפון שלי אליהם בהתחננות שיבואו כבר לקחת את הציוד עוד שהייתי בדירה ההיא עלו לי כמו מונית "ספיישל" הלוך חזור לדיזנגוף שגם הייתה מחכה לי מחוץ למרכז שירות.

אמרתי לה שגם אם מרכז השירות של הוט היה בחלון ממול הדירה הנוכחית שלי, גם אז אני לא אביא בעצמי את הציוד, שזה עובר כל גבול, שהם חיים בסרט ושזה כבר גובל בחוצפה שאין כמותה.

אני אפילו לא מדבר על זה שאני, סטודנט בלי זמן פנוי, צריך לשרוף כמה שעות טובות על נסיעה באוטובוס עם ארגז מלא בציוד אלקטרוני (הכולל 2 ממירים,2שלטים, מודם טלפון, מודם אינטרנט, מגבר ואיזולטור),

אני מדבר על זה שאת השירות שעליו שילמתי כל חודש 300 שקל הם נתנו לי בעזרת ציוד שלהם!! זה ציוד שהם הביאו ע"מ לספק לי את השירות שעליו אני משלם! למה אני צריך לבוא להחזיר להם את הציוד שלהם?

הצרחות עזרו, הנציגה חזרה אלי יום למחרת מוקדם בבוקר וסיפרה לי בשמחה ובששון שהמנהלים הגדולים של הוט הסכימו (כנראה בישיבה דחופה שהתכנסה בשעות המאוחרות של הלילה) שיבואו לקחת את הציוד ממני ללא עלות... תודה רבה! איזה כיף!! נחמד מצידכם..:evil:

על הדרך ביקשתי לעדכן את הכתובת של המגורים החדשים כדי שהתשלום לחיוב ישלח לכאן ואוכל לשלם אותו.

עוד פרק זמן עבר מבלי מענה, אז התקשרתי שוב היום (כן, אני יודע, אני אידיוט).

אז דבר ראשון הופתעתי לגלות שעדיין הכתובת למשלוח היא רמה"ש (למרות שביקשתי 3 פעמים לשנות את זה) אבל ניחא..

אחרי שהנציגה של היום שוב הזכירה לי שאני צריך להחזיר ציוד, ואני הזכרתי לה רגע לפני שאני מאבד את העשתונות שהגיעו איתי להסכם (ואז היא כנראה כבר ראתה את זה במחשב) היא אמרה שחברת שליחויות חיצונית צריכה ליצור איתי קשר ולבוא לקחת את הציוד ורק שאחזיר אותו אז ישלח לי החשבון לתשלום.

זהו לבינתיים.

אני לא רחוק מלעשות חתך עם סכין באצבע ולהישבע ברית דמים שלעולם לא אהיה לקוח של הוט גם ביום שהם יתנו שירות בחינם.

אני עוד יותר קרוב לשלוח מכתב למשרד התקשורת, רק בשביל ההרגשה הפנימית שלי, כאילו שזה באמת יזיז למישהו את העכוז.

אציין שכרטיס האשראי שלי ביטל את התשלומים להוט החל מה-1 לינואר, ככה שמבחינה כספית הם יכולים לחפש אותי בללה-לנד מבלי לחייב אותי גם על 10 אגורות.

תהנו.

פורסם

ידעתי שזה יגיע, חיכתי לזה, הפתיל הקצר נדלק, האשכנזיות שבי ברחה, המזג העצבני שאני נלחם בו כל דקה בחיים שלי פרץ בבעיטה את הפלדת שסוגרת עליו ויצא החוצה לעולם בשאגה.:|

את רעש הצעקות שלי שמעו כל השכנים, החברים שסבבו אותי וחתולי הרחוב שבאו לחצר שלי בקטע של " בואו חבר'ה יש מכות".

:p:lol:

וברצינות - אתה פשוט ראוי להערצה על כל הסבלנות הזאת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כל עוד אתה לא משלם מה אכפת לך? אם להם לא אכפת מהציוד שלהם אז גם לך לא צריך להיות אכפת.

תעשה ממנו משהו שימושי או אומנות מודרנית כלשהי,שיחפשו אותך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הסאגה ממשיכה:

3 שבועות עברו מאז דיברתי עם נציגת הוט שסיפרה לי בשמחה כי הוט מסכימה (אחרי משר ומתן שלא היה מבייש את המו"מ על גלעד שליט) לבוא ולקחת ממני את הציוד ע"מ לסיים את הפרשה.

המתנתי בסבלנות עד השבוע, כשהגיע טלפון מהדיירים ששכרו את הדירה הקודמת שלי ואמרו לי שהגיע הרבה מאוד דואר מהוט אליהם ושאני אבוא לקחת (ולתזכורת מההודעה הקודמת בשרשור: )

על הדרך ביקשתי לעדכן את הכתובת של המגורים החדשים כדי שהתשלום לחיוב ישלח לכאן ואוכל לשלם אותו.

הופתעתי לגלות שעדיין הכתובת למשלוח היא רמה"ש (למרות שביקשתי 3 פעמים לשנות את זה) אבל ניחא..

אז הלכתי לקחת את הדואר...

לא פחות מ-6 מכתבים הנוגעים לעניין ההתנתקות כאשר 3 מכתבים מתוכם זה

"בקשה אחרונה להשבת ציוד לפני נקיטת הליך משפטי"

יש לי 21 יום להחזיר את הציוד!

:shock:

רוצה לאמר: בזמן שהנציגה ב"הוט" אומרת לי את מה שאני רציתי לשמוע, הפקידה לידה מדביקה את הבול על המעטפה.

אני כבר לא יודע מה לחשוב, הרי, מה היה קורה אם לא היה לי קשר טלפוני עם הדיירים החדשים ולא היו מגיעים אלי המכתבים האלה בכלל? מישהו בכלל היה מאמין לי במשפט מולם שהם גם קיבלו ממני בקשות אישיות, 3 פעמים, לשנות את הכתובת למשלוח דואר וגם הבטיחו שיקחו את הציוד? או זה בכלל שהם שתו לי את המיץ בהתנתקות הכי הזויה שאפשר לעשות?

נשברתי, זהו, החשבון בטלפון הנייד והעצבים בהמתנה ובצעקות על הנציגים כבר לא שווים את השעות המבוזבזות+ הדלק בהגעה למתחם שלהם בדיזינגוף.

מחר אני נוסע עם הציוד ע"מ להחזיר אותו. אני כבר לא אגיד "בתקווה שמחר הסיפור יגמר", כי מבחינתי עד שאני לא אמות בכבוד מזקנה או שהוט יפשטו רגל אני לא מאמין לכלום.

המסקנה שלי מהסיפור הזה: אני אידיוט מושלם!

הייתי צריך להקליט את השיחות איתם.

הייתי צריך לקחת עו"ד בידיעה שאם אנצח במשפט אתבע אותם גם על עוגמת הנפש וגם על חשבונות הנייד, כמו גם על ההטרדה והטרחה.

הייתי צריך לתעד הכל מול "כולבוטק"/ עיתונאות/ תקשורת או משהו בסגנון. בעיקר ע"מ לפגוע בהם כמה שרק ניתן ולעורר הד ציבורי שיגיע למשרד התקשורת.

או, שפשוט הייתי צריך לדעת מראש שזה קרב אבוד, שאני צריך לקבל את העובדה שאנחנו הלקוחות תמיד נצא מפגרים ומופסדים ומלכתחילה הייתי צריך ללכת אליהם כמו שליח שעובד בשבילם ולהחזיר להם את הציוד המזורגג הזה שלהם, למרות ההתנהלות הקלוקלת הזאת.

אגב, סתם נקודה נוספת לעניין:

הוט ביצעו במהלך החודש פשיטה על כל הבתים בשכונה שלי וחיפשו משתמשים פירטים ע"מ לדרוש מהם להתחבר מיידית להוט להתחייבות, אחרת יעמדו בפני משפט.

במהלך החודש הזה היו כאן לא פחות מ-20 רכבי החברה, כולל מפקחים שלהם ואנשים טכניים, כולם סביב החניה הפרטית שלי.

כמובן שהתקשרתי להוט וביקשתי לתת לאחד הרכבים כאן את הציוד ולקבל טופס כזה או אחר, אך נענתי בשלילה שכן רק שליח מיועד יכול לבוא לקחת את הציוד.

שלא תדעו הוט בחייכם.

פורסם

אני מזכיר לכם נשכחות - זה לא חדש. במהלך אחד המונדיאלים הקודמים, "הופתענו" לגלות שהוחשכו מס' ערוצים זרים,

ע"מ שייקנו את חבילת השידורים שלהם.

אני לא אזכיר את הקמת ערוץ ספורט 5+, 5LIVE , 5GOLD, וריקון כל מיני ערוצים מתוכנם, ע"מ שנצטרך לקנות כל מיני חבילות שונות ומשונות. אם זה לא שינוי תוכן - איני יודע שינוי תוכן מהו.

ולא חסרים כל מיני טריקים, כאשר המכאיב ביותר (גם כלכלית) הוא הזלזול בצרכן, בנושא ההתנתקות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אל תתחברו להוט בחיים שלכם, אתם עלולים לקבל אירוע מוחי מרוב עצבים. אין לי כוח לכתוב את כל מה שעברתי איתם (בשרשור אחר פה כתבתי רק תמצית) - חבורה של נוכלים. אני מחובר לYES כבר כמה שנים וזה פשוט עולם אחר!

גם אותי הוט מטרידים בטלפון כדי שאני אתחבר אליהם וכל פעם אני מסרב, הם גם שולחים אנשים ליד הדלת ואני לא נותן להם להיכנס למרות שהם מתחננים! הוא עומד ליד הדלת בחושך ואומר: "בבקשה, תן לי להיכנס ע"מ שתשמע, 5 דקות, לא יותר..." אמרתי לו: "גם לא 5 שניות".

בשורה התחתונה פראיירים לא מתים אף פעם, הם פשוט מתחלפים... אתם אל תהיו הפראיירים ואל תעברו גם אם יציעו לכם מחיר זול משמעותית, הזול עולה ביוקר!

• תוכן חדש...