Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאתה מתקשר לחברת אשראי שלך,אתה יכול לבקש מהם לא לכבד עסקה כלשהי והם מחוייבים לזאת? ז"א שאם תהיה בעיה כלשהי בעתיד - זבש"ך ? או שהם בודקים קודם אם אפשר לא-לכבד עסקאות מסוימות ?

אתה יכול, אחרי זה אם תרצה לחזור להתחייבות באשראי מול הוט בעתיד תצטרך לשלוח פקס.

מה שנסגר בינך לבינהם זה כבר לא מעניינם.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחח הוט.

מה יש עוד לומר.

אחרי שהעלו את המחיר באנלוגי (אנלוגי!!!) ל 185 שקל החלטתי שאני מעביר את הילד ליוטיוב ושם ממיר DVB-T וזה עובד מעולה.

להתנתק מהם היה יותר קשה ולהזכירכם אני אנלוגי, אין לי ציוד, אין לי התחייבות ולא כלום. שעות המתנתי עד שעליתי על הטריק שלצערי רק הוא עובד - אני מתקשר ומקיש למוקד המכירות, שם עונים תוך שניה. אני יורד בצעקות אימים על הנציג המסכן למה בניתוקים מחכים חצי שעה ויותר ואצלהם 30 שניות על השעון ואז הפלא ופלא הוא פתאום מגלה שהוא כן יכול לטפל בי וכמובן שאני מודיע לו שאני מקליט את השיחה ודורש שיגיד את שמו בקול רם וברור כמה פעמים וגם את השעה והתאריך.

ממש מעצבן אותי שרק ככה זה עובד, חבל מאוד.

אותו סיפור היה עם סבתא שלי,

בסופו של דבר דיברתי בשבילה עם הוט ולאחר אי אלו דברים, איומים ב DVB-T וכו' ,קיבלנו ב170 ש"ח ממיר דיגיטל וממיר HD

עם חבילות פתוחות לבחירתה.

עם כל הכבוד ל DVB-T ,זה לא הדבר האמיתי, ניסיתי את זה במשך תקופה סתם בשביל הכיף וזה לא מספיק בשל.

אמיר, זוכר מה אמרתי לך כשהתחברת להוט ? עכשיו אתה מגלה עם מי יש לך עסק.

וחכה, זה לא יגמר כ"כ מהר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כולם אותו חרא, גם הוט וגם יס. היו לי בעיות עם הוט, וגם עם יס, ובכולם המפתח לפתרון הבעיה הוא פשוט- הקלטת השיחה. מקליטים אותם בכל שיחה ומשמיעים להם את הדברים של עצמם, ככה הם לא יכולים להתנער משום דבר ולהגיד לא ראינו ולא שמענו.

בכל מקרה, מקווה בשבילך שהסאגה שלך עם הוט נגמרה ואכן לא יחייבו אותך על הדמי יציאה.

ROOONEEYY

פורסם

אם הם יחייבו אותי על תשלום הקנס, אני אציג בפניהם את המייל ששלחתי היום+הלינק שניתן שבו רשומה החלטת המועצה לכבלים ולווין שלא לחייב על ניתוק שירותי הכבלים בגלל ערוץ הולמרק.

אבקש מחברת האשראי לבטל את התשלום ולזכות אותי (זה אפשרי, חבר עשה את זה לפני כמה חודשים) ואז הוט יחפשו אותי.

פורסם

אני התנתקתי אתמול מיס (גם הם, כמו הוט, לא משהו) בגלל הולמרק.

בכל מקרה יש עכשיו חבילה דיי משתלמת בהוט - רק בTV

2 ממירי HD שכולל את ערוץ הסרטים ונשיונל ג'יאוגרפיק

חבילת בסיס + 10 שזה בערך הכל חוץ מערוצי הפרימיום ב-194 ש"ח. יס היו מוכנים לתת לי ב200 ש"ח בסיס + 5 בלי שם ממיר HD כנסיון שימור אחרון.

אגב אפשר בהוט גם ב189 ש"ח בסיס + 5 ו 2 ממירים.

2 החברות הם ז** אחד גדול אבל המחיר היה דיי נוח.

ניב

לא חותם

פורסם

לפני חודשיים, התנתקתי מהוט.

התהליך היה מאוד פשוט, מומלץ לכולם.

התקשרתי למוקד ש"ל, הסברתי לנציגה כי השיחה מוקלטת וכי ברצוני להתנתק באופן חד צדדי מהם. הם ניסתה להעביר אותי למחלקת קש"ל.

כמובן שלא הסכמתי, והסברתי לה שמבחינתי אני מנותק וכי הציוד ימסר להם בשלושה ימי עבודה הקרובים (זהו הזמן שהם מחוייבים לבצע ניתוק ללקוח באם הוא ביקש זאת במפורטות- הנחייה של משרד התקשורת).

5 דק לאחר סיום השיחה , התקשרתי לחברת האשראי הסברתי להם שאין לכבד את החיוב הבא של הוט. כמובן ששלחתי להם את הבקשה בפקס על פי הפורמט שביקשו.

לאחר 3 ימי עסקים ניגשתי אל עמדת הוט- ספוט (עמדות שירות פרונטלית). הגעתי עם כל 6 ממירים+6 שלטים. ובקשת להזדכות על הציוד.

הם כמובן טענו שאין פנייה על השם שלי, הסברתי להם שלא מעניין אותי, אני הודעתי על ניתוק בתאריך כך וכך וכמו כן הודעתי לחברת האשראי לא לכבד חיובים עתידיים.

(כל זה נעשה בתחילת חודש קלנדרי- לידיעה הוט מחייבים על חודש עתידי של שימוש, להבדיל מ-יס שגובים את הסכום רק לאחר שימוש חודשי).

היא העלתה נציג קש"ל על הקו (תוך 2 דקות כמובן), שחשב שהוא יכול לשמר אותי, כמובן שגם הוא קיבל את אותו הסבר קצר ועינייני, מבחינת החוק- אני מנותק.

פתח פנייה אונליין, תוך 5 דק- החזרתי את הציוד, קיבלתי קבלה וזהו.

אחריי יומיים חוזר אליי הנציג ומסביר לי שיש לי חוב של 250 ש"ח על ההתנתקות, הסברתי לו שהחוב כבר שולם מבחינתי, הרי הוט מחייבת חודש מראש, ואני כבר ללא הציוד שלהם כבר מתחילת החודש, ולפיכך אינני משתמש בשירות שלהם, והסכום שהם גבו ממני בתחילת החודש הוא הסכום המשמש לתשלום החוב. (הסכום גם ככה היה זהה).

וזהו , הסתיים כל הסיפור, 3 ימים המתנה (שבהם צפיתי בטלויזיה רגוע ביותר, נפרד מכל התכנים העלובים שמשודרים), ללא עצבים, ללא צעקות , הכל נעשה באופן חוקי והכי חשוב חד צדדי ומהיר.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נתת לי רעיון.

אני אבטל מחר את חיובי האשראי הבאים להוט.

ככה אני אהיה חייב להם 30 ש"ח שאשלם להם בדואר.

פורסם

היום התקשרתי לבקשת ניתוק אמרו לי תוך 5 ימים יתאמו איתי לטכנאי שיבוא לקחת את הציוד+לשלוח פקס שבגלל ערוץ הולמרק אני מתנתק.

בוא נראה את ההצעה נגד שיהיה להם

יש לציין שרק צעקות עוזרות שם.

פורסם

חברים, אם תבטלו את התשלום לפני סגירת החשבון (החזרת ממירים וכו') סתם תגיעו למצב שבו אתם עוברים להלכי גביה שבסופם עו"ד וכאבי ראש.

ל BMW, אני מבין את התסכול שלך אבל מה אתה רוצה? אמרת לנציגה שאתה עובר דירה? אז מה קשור הולמרק????

או שאתה עובר דירה ולא רוצה את ההוט שם (ואז תשלם קנס) או שזה בגלל הולמק ואז לא תשלם.

אין הבדל בין מה שעשית לבין מישהו שמתקשר לתמיכה הטכנית באינט' ומתעניין בהחלפת מבצע בטלוויזיה..

וקבלו טיפ, אין כזה דבר העברה "פנימית" אם עוברים ממחלקה למחלקה גם דרך הנציגים אתם אחרונים בתור...

יש לי מספיק מה להגיד על החברה הזו ועל המתחרים, אבל לפעמים לא צודקים וסתם מתלוננים.

אגב, אני מניח שלכולכם יש אינטרנט :roll: למה אתם לא מבצעים הכל דרך האתרים? חוסך כאבי ראש וזמן,ניתן לעשות הכל כולל הכל (כן גם להתנתק). במקרה הכי גרוע מבקשים שיחזרו אליכם בערב.

גילוי נאות : אני עובד בחברת הוט או לפחות היא משלמת לי משכורת...

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
ל BMW, אני מבין את התסכול שלך אבל מה אתה רוצה? אמרת לנציגה שאתה עובר דירה? אז מה קשור הולמרק????

או שאתה עובר דירה ולא רוצה את ההוט שם (ואז תשלם קנס) או שזה בגלל הולמק ואז לא תשלם.

אין הבדל בין מה שעשית לבין מישהו שמתקשר לתמיכה הטכנית באינט' ומתעניין בהחלפת מבצע בטלוויזיה..

אני לא יודע אם כוונתך לזגזוג שעשו לי בין המחלקות השונות או לבין זה שניצלתי את ערוץ הולמרק כדי לא לשלם אבל קנס אבל נניח והתכוונת לאחרון:

זה ממש לא משנה אם אני צופה בהולמרק ואני כאוב על הורדתו מהמסך או לא צופה בהולמרק ואני בכלל מתנתק בגלל מעבר דירה.

המועצה לכבלים ולווין כתבה שחור על גבי לבן שבשל הורדת הערוץ, כל לקוח בעל התחייבות יוכל להתנתק ללא קנס! אין זה משנה אם הוא עובר דירה/עוזב לחו"ל/מובטל עם חובות או שסתם הוט לא באים לא טוב בחודש הזה.

נכון, מדובר בפרצה מסויימת והמועצה אפילו אמרה שלהבא שתתקבל החלטה כזאת היא תהיה פחות פתוחה ולא תאפשר התנתקות רבתי על ערוץ מסויים.

כרגע זה פרוץ ואני לא רואה שום סיבה להתנתק מהוט עם תשלום קנס.. אני אפילו לא אכנס למרור שאני אכלתי מהם בתקופת ההתחייבות עד עכשיו.

בעניין השני (זגזוג במחלקות בהמתנה לטלפון): אני התקשרתי להתנתק! ששאלו לסיבה אמרתי שאני עובר לדירה מאובזרת ואין לי צורך בעוד חבילה אז העבירו אותי לשם.

שם אמרו לי שהם ינתקו אותי, אבל יש קנסות לשלם.

אמרתי להם שהקנס על טלוויזיה לא רלוונטי בגלל הולמרק ומשם הם המשיכו לגלגל אותי.

אם אתה חושב שאני זה ששיגע את המערכת, כנראה שהוט עשו עליך עבודה טובה.

אגב:

חברים, אם תבטלו את התשלום לפני סגירת החשבון (החזרת ממירים וכו') סתם תגיעו למצב שבו אתם עוברים להלכי גביה שבסופם עו"ד וכאבי ראש.

לפני שעושים את זה שולחים קודם חשבונית.

את החשבונית שתגיע אני אשלם בדואר(אם יהיה מדובר בסכום הנכון) או שאתקשר אליהם לבירור (אם הסכום לא יהיה נכון)

וזהו.

לא רצים ישר להוצל"פ.

פורסם

וקבלו טיפ, אין כזה דבר העברה "פנימית" אם עוברים ממחלקה למחלקה גם דרך הנציגים אתם אחרונים בתור...

...

לא נכון בכלל.

אני עובד בתחום בניית IVR , ומערכות CTI, כבר כמה שנים טובות.

במידה ובנו את המערכת נכון, כאשר אתה מבצע העברה פנימית (והיא קיימת ועוד איך, וישנם גם אופציות כגון: התייעצות,ועידה וכו') בתוך הCALL CENTER, מערכת אמורה להכניס אותך אל התור החדש אך בתיעדוף מסויים. אם זה בקביעת כלל שכאשר העברת השיחה משלוחה פנימית אל תור אחר בתוך המוקד תקבל עדיפות X, וגם / או חישוב זמן ההמתנה של הלקוח עד כה, החל מכניסתו למערכת. וביצוע תעדוף אוטומטי על פי הלקוח שחיכה הכי הרבה זמן. ביחס לכמות הממתינים בתור.

בכל חברה נורמלית שמחזיקה CALL CENTER, הנושא מתבצע ב100 אחוז (בניתי חלק גדול מהם).

בהוט המערכות CTI די מיושנות, זה הכל.

ובנימה אישית, ה"שיטה" עם הביטול החד צדדי שפירטתי, עובדת כמו גדולה, חוקית לחלוטין. אתה לא נכנס להליך גבייה כל שהוא מכיוון שאין פה תהליך של אי תשלום חוב.

התהליך הוא זיכוי פנימי של החברה אל מול החיוב שהיא הוציאה ללקוח. יש כזה ערך גם במערכת הבילינג של הוט. (או של כל חברה שפויה).

יום טוב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

היום התקשרתי לחברת האשראי, בוצע ביטול חיוב הוראת קבע מול הוט בשתי דקות.

התקשרתי להוט שוב, המתנתי שוב למעלה מחצי שעה ואמרתי לנציגה שהבטיחו לחזור אלי תוך 5 ימים לתיאום טכנאי שיבוא לקחת את הציוד.

עוד פעם העבירו אותי בהבטחה שאין המתנה (לקח יותר מ-10 דקות כמובן) והנציגה החדשה שעלתה על הקו שמעה את הסיפור ושוב פתחה בשירה: "זה לא קשור למחלקה הזאת, אני מעבירה אותך למחלקה המתאימה"...

והסיפור חזר על עצמו:

"לא! את לא מעבירה אותי לאף מקום, אני איתכם ועם העברות שלכם בין הנציגים סיימתי, אני מנתק את האשראי ממכם היום, את החוב על סך של כ-50 ש"ח מההפרש תשלחו לי בדואר ואני אשלם בדואר.

אני עוזב את הדירה ב-5 לחודש, הציוד שלכם ישאר בדירה ותבואו לאסוף אותו משם תוך כדי תיאום עם הדיירים החדשים...להתראות".

פורסם

לגבי הבחור שכתב על ה IVR אתה צודק ב 100% אבל בהוט כמו בהוט.. (השלם את החסר, בעצם השלמת זה מיושן לכן אתה עובר להיות אחרון בתור).

כתבתי את הדברים כאן בשביל לסייע ואני מוכן להכווין כל אחד פרטי או פה בנוגע למנוי שלו.

BMW סה"כ התכוונתי לרשום שאם אתה רוצה להתנתק ולא לשלם קנס האופציה היחידה שלך זה ערוץ הולמרק לא מעבר דירה.

ההנחיות שלנו (שמגובות חוקית) הן לנתק ללא קנס רק מי שטוען שהוא רוצה להתנתק בגלל הולמרק ובסופו של תהליך יחתום גם על מסמך שמציין זאת.

מסכים איתכם ששיטת הגביה של הוט - חודש קדימה דפוקה מיסודה וגורמת הרבה כאבי ראש ולקוחות זועמים שלא ידעו זאת, מצד שני לא נתקלתי אף פעם בלקוח שגבו ממנו כסף סתם, במקרים שזה קרה מייד מזכים את הלקוח בלי צעקות ואיומים..

לפני שאתם רצים לבטל את החיוב בכ"א או הוראת קבע תבדקו עד מתי אתם שילמת דמי מנוי וכמה נשאר לכם לשלם ותשלמו את זה בדואר או תבטלו אחרי, בכל מקרה כל הלקוחות שאני מטפל בהם זוכים לשירות מעולה מהסיבה הפשוטה שלפני שהתחלתי לעבוד שם קיללתי אותם בכל יום פנוי שהיה לי, עכשיו אני מבין קצת יותר ורואה שאכן הרבה דברים היו נמנעים אם סוכני המכירות היו מיידעים את הלקוחות על כך.

בכל מקרה אם למישהו יש חובות אז עד סוף החודש יש את המבצע של אורלי וגיא 10 ימי תשובה בהם לא תשלמו קנסות והוצאות נלוות אלא רק את הקרן.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
BMW סה"כ התכוונתי לרשום שאם אתה רוצה להתנתק ולא לשלם קנס האופציה היחידה שלך זה ערוץ הולמרק לא מעבר דירה.

ההנחיות שלנו (שמגובות חוקית) הן לנתק ללא קנס רק מי שטוען שהוא רוצה להתנתק בגלל הולמרק ובסופו של תהליך יחתום גם על מסמך שמציין זאת.

אני לא יודע על איזה הוראות אתה מדבר, אבל אם תקרא את הלינק שניתן בשרשור הזה אתה תראה שאף לקוח של הוט לא מחוייב לשלם את הקנס על ניתוק עד ה-14 לחודש, בלי שום קשר אם הוא רואה או לא רואה הולמרק.

• תוכן חדש...