Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - דייהו לאנוס 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רציתי שתעזרו לי לדעת מהו כול חלק שסימנתי ומהו תפקידו כמו כן הנני סימנתי לכם פס כזה אדום על חלק שמעל מספר 6

משם הנני רואה שבזמן האחרון יש נזילת שמן לא רצינית אבל יש כמו כן בהמשך של הקו האדום אין נזילה רק איפה שהקו

תודה על העזרה

נ.ב דייהו לאנוס 98 ידני דגם 1500 S

daewoo_lanos_1_5.jpg

פורסם

מכסה שסתומים.

אפשר להחליף גומיה, החאפרים מורחים קצת סיליקון אדום על הקיימת.

בשני המקרים תקלה לא חמורה, לא יקרה ולא דחופה לתיקון.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

4. זה הפילטר אויר

5.מתחתיו מותקן הבלומי זעזועים והקפיצים . אני צודק לא.?!

הקו שסימנת זה אטם ראש מנוע.

6.פלאגים

1.אם אני זוכר נכון שמן ברקס

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

מיקיספייק, אתה טועה ומטעה.

את אטם ראש המנוע בכלל לא רואים בתמונה (המיקום התיאורטי שלו הוא קצת מתחת לקו העליון של הריבוע של הפלאגים). ה"קו" (יותר כמו האות ש) המסומן לדעתי כמספר 6 מצביע על אטם מכסה שסתומים, מקום ידוע לנזילות. הריבוע המקיף את הפלאגים בכלל לא ממוספר. גם לא הגיוני שידלוף משם שמן. אם היתה משם דליפה, היא היתה של קומפרסיה, והשואל היה פותח ת'רד בכותרת "הדייהו לאנוס שלי מרעישה נורא ולא סוחבת בכלל והמנוע לא עובד עגול":-D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...