Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ארוך לפני כתיבת שאלה זו.

שלום ותודה מראש לעונים

יש לי שתי מגברים אחד 1000 LANZAR VIBE והשני 1800D

ה4 ערוצים הולך להיות מחובר לקומפ 75RMS ו80 RMS המגבר נותן 75 לערוץ

המונו נולך להיות מחובר לHERTZ 300ES 350RMS

השאלה היא כזאת אני לא רוצה לחבר את הקבל 1F שיש לי של ALPHASONIC

אני רוצה לעשות את ההתקנה לבד האוטו הוא גרנדה פונטו 2009 1.2

באיזה חיבורים להשתמש לשים 1G ולפצל לשתיים של 4G או לחבר ישירות מהמצבר שתיים של 4G

או שאפשר גם לשים 4G ולפצל לשתיים של 8G או שאפשר לפצל 4 ל שתיים של 4. זה מאוד חשוב לי וקצת דחוף כי אני שבוע הבאה עושה את ההתקנה. ואיך ובאיזה מרחק מהמצבר לפצל בבקשה זקוק נואשות לתשובה.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

4 G יספיק לך . אתה יכול לפצל או לשתיים של של 8 או לשתיים של 4 תלוי בסוג המפצל שאתה תקנה .את המפצל בדרך כלל מתקינים ליד המגברים . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

עוד שאלה איפה קונים מפצל. ועם כן אפשר הכל 4G זה סבבה כי לא צריך לקנות שתי סטים:)

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

בחנויות שמוכרות ציוד אודיו לרכב . לא מאמין שתמצא בארץ מפצל מ4 ל 4 - פשוט תקנה מ2 ל 4 G . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...