Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות צריבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל עוד אני משמיע את הדיסק שאני צורב (פוג'י ב2 שקל לדיסק לצורך העניין) בCD במחשב-הכל סבבה.

במערכת שלי או במערכת הגדולה בסלון או באוטו ה40 דקות הראשונות של הדיסק נשמעות טוב, ה40 ממש לא!, שומעים עיוותים שונים ובלתי מזוהים מעין בומים קטנים! מה עושים?

חשוב שתדע בכל מקרה, דיסק אודיו צריך לצרוב במהירות נמוכה (וכמה שיותר נמוך יותר טוב) בשביל שיצא באיכות טובה!

אני אישית ממליץ לצרוב דיסקים של אודיו על 4x מקסימום, ואם באמת לחוצים בזמן אז על 8x יותר מזה האיכות תהיה גרועה!

ואני מדבר מנסיון של כמעט 10 שנים בצריבה (עוד שצורבים במהירות 1x עלו 5K) ועשרות אלפי דיסקים... :D

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...