Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן לכל חברי הפורום.

בימים אלה אני בחיפושים אחר סוג מסויים של רכבים.

ומכיוון שאין לי שמץ של מוסג ברכבים האלה (מבחינת דלק, טיפולים, אמינות) אני זקוק לכם.

אז ככה:

אני מחפש רכב שיהיה דבר ראשון מסחרי - זאת אומרת עם "ארגז" מאחורה, או בסגנון של ברלינגו, קנגו, וכו

בנוסף, הרכב צריך להייות מתאים למשפחה (לא מבחינת נוחות וגודל, 4 מושבים יעשו תעבודה)

ודבר אחרון - הרכב חייב להייות אוטומט.

תקציב - 50K.

בנתיים - נדלקתי על המציבושי מגנום, הבעיה היא שכמה שחיפשתי לא מצאתי אחת שנראת שמורה.

בנוסף יש את הקנגו בנזין האוטומטית, אין הרבה כאלה למכירה - מישהו יכול לספר על הרכב הזה קצת?

פורסם

קנגו בנזין אוטומטית היא האופציה היחידה בתקציב שלך, אם אתה רוצה להישאר בתחום ה"טנדרונים".

מכוניות אלו שונות לחלוטין מהטנדרים הגדולים דוגמת המאגנות, מיועדים לשימוש שונה, צריכת דלק ועלות האחזקה גם כן בסדר גודל אחר, ולכן אתה צריך להחליט, מה בדיוק אתה רוצה.

קנגו אוטומטית קיימת החל משנת מודל 2004, בתקציב שלך מדובר במודל 2006 בערך.

ככל שהמודל מתקדם יותר, אחוז הדגמים האוטומטיים מכלל מכירות הקנגו עלה בהתמדה, בשנת 2009 מדובר להערכתי בכ 40-50%, ובהשקת הקנגו החדשה קרסו העריכו כי רוב המכירות יהיו של דגם בנזין האוטומטי ולא של הדיזל הידני.

קנגו אוטומטיות נרכשו יותר על ידי אנשים פרטיים ועסקים קטנים, הן יחסית יותר שמורות ועברו קילומטרז'ים סבירים.

מדובר במנוע 1.6 דומה לזה של הקליאו/מגאן, בהספק מופחת ל 95 כ"ס. גיר אוטומטי זהה גם כן לקליאו/מגאן, רק עם יחס העברה סופי מקוצר, כלומר סל"ד גבוה יותר במהירות נתונה.

המכונית מרגישה בנהיגה כמו רנו קליאו B, שהשמינה וגבהה קצת, בס"כ די נוחה ונעימה לנהיגה, אבל עדיין אין את השקט והעידון של המכוניות הפרטיות.

ביצועים בגירסה זו טובים יותר גם מדגמי הטורבו דיזל, צריכת דלק, לעומת זאת גרועה הרבה יותר, סביב ה 1 ל 11.

פורסם

איך הגיר האוטומט של הרכב הנ"ל?

גם לגביו וגם לגבי הקליאו אם מדובר באותו גיר, לפי מה שזכור לי הגיר האוטומטי הצרפתי אינו זוכה לביקורות טובות בדרך כלל.

יש ממה לחשוש בנוגע אליו?

מה שלא יהיה, מחר אני הולך לראות קונגו אוטומטית כזאת.

2007, ראשונה, עברה 60 אלף.

הקילומטרג' לא גבוהה קצת?

למה הכי כדאי לשים לב?

• תוכן חדש...