Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו דיבר על A3 1.6?

אסי ציין שזה מה שהוא רכש לעצמו - תמיר לא חשב עליה כאופציה בכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההגדרות שלמעלה מכוונות לאאודי A3 בנפח 1.6?

לא. היא לא רלוונטית. יש לו עכשיו איביזה עם 200 כ"ס, מה הוא יעשה עם 1.6 100 כ"ס?

emotion of motion

פורסם
הסיבה היא צריכת דלק. הבדל של 20% בערך מבדיקות שעשיתי. ועדיין אי אפשר להתאפק ולא לעבור ל D.

סביר להניח שאתה צודק, אבל מבחינת ניהוג וביצועים עדיין אין כל סיבה. מכיוון שאין לי עם המיטו ניסיון של יום-יום, מן הסתם, אפילו לא חשבתי בכיוון :roll: 20% זה המון ד"א! הנתון ממחשב הדרך או שאומת בתדלוקים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלכס, ההבדל נשמע... תהומי :-o

אחרי נסיעות כאסח בסופרלנד - מחשב הדרך דיבר על 8.2 ק"מ לליטר... :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נתוני המחשב אומתו בתדלוקים. הוא די מדוייק.

מכיוון שלא הצלחתי לעשות מיכל שלם על N, הנתון לא מדוייק לגמרי, אבל ההבדל אכן מורגש באופן מאוד משמעותי.

בכל מקרה, אחרי חצי מיכל נס הרים וחצי מיכל N, היא עשתה 1 ל 11.8 אז אני מרוצה (הנסיעה שלי משולבת עיר ובין עירוני).

עריכה: כמובן שגם לצורת הנהיגה יש פה משקל. כשעשיתי את הניסוי והייתי ב N, גם נהגתי בצורה יותר חסכונית בין אם במודע ובין אם לא.

emotion of motion

פורסם

בוודאי, זה גם בטח די מתסכל לנסות לנהוג חזק על N כשאפשר פשוט לדחוף את המתג...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ב N שיא המומנט מגיע כ 2000 סל"ד מאוחר יותר וגם יש פחות ממנו, תגובת המצטערת פחות חדה וההגה קל בצורה מחרידה.

אין ספק ש D הרבה יותר כייפי ועל כיף צריך לשלם (בדלק).

emotion of motion

פורסם

אני מבין השתיים הייתי בוחר באלפא כי היא מיוחדת יותר ומשדרת משהו יותר רציני מאשר האיביזה.

האיביזה קצת צעצוע לטעמי.

פורסם

ההתלבטות היא קשה ביותר , באמת.

אבל אני חושב שבסופו של דבר אני ילך על מיטו , המיטו היא נישה אחרת לגמרי מהאוטו שלי , היא אלגנטית יוקרתית גם מפנים וגם מבחוץ. אז אולי הגיע הזמן לשנות נישה.

סכ"ה השירוקו היא הנק' פתיחה שהכניסה לי ג'וק לשדרג לרכב חדש , אבל כשאני חושב על זה השירוקו גם היא אלגנטית ויוקרתיות גם מבפנים וגם מבחוץ והיא אותה נישה בידיוק כמו המיטו.

כמובן שהיא יפה יותר מהמיטו אבל לא משהו שאני ישלם עליו 20 אלף שקל יותר.

אולי בעתיד כשאני יתגעגע לכוח אני ימכור את המיטו אני אקח לי איזה גולף GTI MK5.

האיביזה שלי סכ"ה צעצוע קרבי במיוחד במראה , ברעש בכוח אבל דל מבפנים סכ"ה

הקופרה החדשה גם היא סכ"ה צעצוע קרבי במראה ברעש ובכוח , פחות יפה מהאוטו שלי בכמה רמות.

היא באמת אותה נישה כמו האיביזה שלי רק טובה יותר.

אבל אין לדעת אם מחר אחרי הנסיעת מבחן על הקופרה כל הקלפים יטרפו שוב , אם כן אני מתייאש ונשאר עם הבייבי שלי שתקבל סט אפ של 250 כ"ס יחד עם הקשחת שלדה :evil:

פורסם

אצלי לפחות, השירוקו לא נמצאת באותה קטגוריה כמו המיטו/קליאו.

אני התחלתי בנסיעת מבחן במיטו והבנתי שהרכב קטן לי מדי פסיכולוגית (לא פונקציונלית, לפחות לא בכמה שנים הקרובות.)

(פסיכולוגית הרגשתי קטן על הכביש מה שהשרה עליי תחושה של חוסר ביטחון,

אין מה לעשות, רכב גדול ובטיחותי "לוקח" רכב קטן ובטיחותי, במיוחד כאשר נהגתי בוולוו 240 כמה שנים טובות ועכשיו סיטרואן C4, בשבילי זה היה מוזר)

המיטו מרגשת אבל קצת הפריע לי ההיגוי הרך כמו חמאה שהוריד לי ממנה ואולי הפרונט של הרכב. (+תוספת הכרחית של 10K בשביל הג'אנטים)

וכך נפסלה גם הקליאו (למרות שבכל זאת הרמתי טלפון פעמיים לקרסו וביקשתי נסיעת מבחן על הקליאו והרנו ספורט, אף אחד לא דאג לחזור אליי והם איבדו לקוח פוטנציאלי.)

השירוקו היה הפתרון, מבוסס על הפלטפורמה של הגולף, שיכנעתי את עצמי ש"מה זה תוספת של 20K לעומת הבטיחות שלי?".

(לאחר ערעורים בנושא, התייעצויות ואינטואיציה החלטתי לבטל את השירוקו בשביל הGTI החדשה שמהווה את החבילה המושלמת עבורי.)

פורסם

בניגוד אליך אין לי בעיה של "בטחון" , המיטו היא בעלת 5 כוכבי בטיחות עם המון כריות אוויר.

כמובן שאם היה לי תקציב הייתי קונה את השירוקו.

• תוכן חדש...