Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכס, תא הנוסעים של המיטו מעוצב יותר וקודר פחות (בעיקר בשילוב הגוונים השחור/אדום) - וזאת הסיבה שהאיביזה מרגישה בסיסית ופשוטה יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרשמים מהמיטו פה בדיוק הפוכים לשלי... לא אהבתי את הנוחות, היא די קופצנית לטעמי. דווקא הייתי מרוצה מהסחיבה (ב-D, כמובן. אין כל סיבה לרדת ל-N. A אפילו לא ניסיתי) ומההתנהגות וגם מהבלימה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הרשמים מהמיטו פה בדיוק הפוכים לשלי... לא אהבתי את הנוחות, היא די קופצנית לטעמי. דווקא הייתי מרוצה מהסחיבה (ב-D, כמובן. אין כל סיבה לרדת ל-N. A אפילו לא ניסיתי) ומההתנהגות וגם מהבלימה.

רומן, הכל יחסי אל מול ה-FR הנוכחית של תמיר.

ה-FR הרבה יותר נוקשה והרבה יותר חזקה (כ-200 כ"ס ו-30 קג"מ עושים את שלהם...).

הבלמים של המיטו מצויינים. מסכים :twisted:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא חושב שזה רלוונטי להשוות רכב משופר (אני מניח מונמך ומוקשח) לרכב סטנדרטי. הנוחות של המיטו היא לטעמי טובה, אך ממש לא בהרבה, מהקופרה היוצאת.

בכביש גלילי מסויים היא הייתה פשוט קופצנית מדי במידה שהסיטה אותה מנתיבה אם כי הכביש היה גרוע באופן ניכר מרוב כבישי הנהיגה המצויים בארץ. בוא נגיד שבכביש דומה באופיו שעברתי עם יגואר XF, ה-ESP עבד ללא הפסקה כדי לתקן את תזוזות הרכב על המהמורות (ובאופן מרשים למדי!) :-D

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דווקא הייתי מרוצה מהסחיבה (ב-D, כמובן. אין כל סיבה לרדת ל-N. A אפילו לא ניסיתי)

תיקון טעות הדפסה - התכוונתי שאין סיבה לרדת למצב N ושלא ניסיתי את מצב A.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, ה-FR סטנדרטית מבחינת המתלים :|

המיטו מרגישה נוחה גם ביחס לקופרה סטנדרטית/קופרה עם קויילאוברים של Vmaxx (שמשפרים את הנוחות ביחס למקור).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה מתאר בדיוק מה שמאפיין רכב העונד את התג "אלפא" בשנים האחרונות.

כשזה חדש (בד"כ באולם התצוגה ובתערוכות) זה יפה ונוצץ - אז אתה מגיע לפרטים הקטנים שאתה רואה איפה "פיספסו" וחסכו ואחרי כמה חודשים זה מתחיל ליפול, להתקלף, להחליד ובאופן כללי - הופך לח*א.

תגיד לי אתה מאמין לשטויות שאתה מדבר... היה לי GT ועכשיו 159 ושום דבר לא התקלף, נפל וכו'

אבל לרכבי VAG שאתה כל כך אוהב זה קורה כל הזמן.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
בוא לא נתחיל עם זה. אני מכיר שני אנשים עם אלפא 147 (אחת 2003, השנייה 2008) ושום דבר לא נפל, התקלף או החליד. זה להבדיל מכמה בעלי אודי ו VW.

לא יודע איפה מצאתם משהו מתפורר שם כשבכל מקום רק מציינים לטובה את איכות ההרכבה והחומרים. נכון, שירוקו זה לא.

נכון שירוקו זה לא... במיטו יש אחריות על דברים שמתקלקלים או מתקלפים (לומרות שזה לא קורה) באלפא יש שירות במוסכים (לא כמו לVAG שמתיחסים אליך כמו לנודניק)

אני בתור אחד שיכול לרכוש מחר את הגולף GTI החדשה וחשבתי על זה.. לא עושה את זה כי אני לא מוכן שישפילו אותי במוסכים ויגידו לי ש"זה לא באחריות" וכמו שאתה יודע בVAG הרבה דברים מתקלקלים, נופלים, מתקלפים.

אני מאמין שאם יהיה לך אלפא אתה תראה את ההבדלים בשירות וביחס וברמת האמינות ולא תרזה לחזור לVAG

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אאודי 1.6 עם אבזור בסיס וחבילת שארפ ב-176K?

אני מרגיש צורך להכניס עוד רכב להתלבטות של פותח השרשור.

גולף TSI בעלת 160 כ"ס. מחיר לאחר הפחתת מס קניה - 176.5K. מאחר ובחרת צבע לבן אין תוספת על צבע מטאלי. נשאר רק תשלום האגרה - 2,100 ש"ח.

בתוספת של 2K אתה מקבל רכב שונה משמעותית מהאאודי המדוברת. חזק יותר, בטיחותי יותר ומאובזר יותר. מומנט של 24.5 בסל"ד נמוך (החל מ-1,800) בהחלט מספק, ובטח מול החולשה של האאודי.

מדובר על רמת גימור highline, רמת גימור הכוללת המון דברים שאינם קיימים באאודי.

תחשוב על זה, תראה את הרכב, ותזמין נסיעת מבחן.

בהצלחה.

פורסם

לא ברור מהסמלון שלי ומהחתימה שיש לי מיטו? לפניה היתה איביזה ומכאן הניסיון עם VAG. צ'מפיון ממש גרועים, אין מה להגיד אבל הבנתי את זה מהר מאוד וטיפלתי במוסך רון שהיה מצויין.

באף אחת מהן שום דבר לא מתפורר. אין לי נסיון כרגע עם המוסכים של אלפא אבל שמעתי רק דברים טובים מחברים. האמינות אצלם ב 147 מצויינת, דרך אגב (למרות שלא מושלמת).

היבואן ממש טוב בינתיים.

emotion of motion

פורסם
אאודי 1.6 עם אבזור בסיס וחבילת שארפ ב-176K?

אני מרגיש צורך להכניס עוד רכב להתלבטות של פותח השרשור.

גולף TSI בעלת 160 כ"ס. מחיר לאחר הפחתת מס קניה - 176.5K. מאחר ובחרת צבע לבן אין תוספת על צבע מטאלי. נשאר רק תשלום האגרה - 2,100 ש"ח.

בתוספת של 2K אתה מקבל רכב שונה משמעותית מהאאודי המדוברת. חזק יותר, בטיחותי יותר ומאובזר יותר. מומנט של 24.5 בסל"ד נמוך (החל מ-1,800) בהחלט מספק, ובטח מול החולשה של האאודי.

מדובר על רמת גימור highline, רמת גימור הכוללת המון דברים שאינם קיימים באאודי.

תחשוב על זה, תראה את הרכב, ותזמין נסיעת מבחן.

בהצלחה.

פותח השרשור לא דיבר על אודי ולא יקנה עכשיו גולף. הוא מחפש משהו צעיר ומפולפל, לא בוגר ומהוגן.

emotion of motion

פורסם

אני בדעה של RK, המיטו קופצנית מידי, ובורות פירקו לי את הצורה.

ניתן לנהוג עליה רק ב-D כי ב-N האוטו לא מגיב בכלל. A לא ניסיתי, ולא רלוונטי.

המיטו הוא רכב זריז ודי כיפי לנהיגה, ספורטיבי לא ממש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תיקון טעות הדפסה - התכוונתי שאין סיבה לרדת למצב N ושלא ניסיתי את מצב A.

הסיבה היא צריכת דלק. הבדל של 20% בערך מבדיקות שעשיתי. ועדיין אי אפשר להתאפק ולא לעבור ל D.

emotion of motion

• תוכן חדש...