Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין יש לי את האיביזה הנפלאה והשמורה בפדנטיות ולמען האמת אני ממש לא ממהר למכור אותה סיכוי לא קטן שאני ישאר איתה. ואוותר על השידרוג , בכל זאת הFR שלי היא רכב ראשון שהשקעתי בו המון המון זמן והמון כסף.

אז מה אתם חושבים ? כרגע אני בצומת דרכים , מחפש כיוון.

בוא נתחיל מהתחלה, למה אתה רוצה להחליף את האיביזה? יש משהו ברכבים החדשים יותר (מלבד הכיף של להתחדש) שיותר טוב ממה יש לך כיום?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי הולך על הלאון, ב20-40K הפרש אתה יכול להפוך אותה לרכב שהמיטו והאיביזה בחיים לא יגיעו.

והיא גם הרבה יותר פרקטית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הלאון עדיפה על שתי המכוניות האלה.

ועוד בטח שבמחיר הזה.

האמת לא הייתי שם באיביזה 170K

נראה לי מופרך לחלוטין. הלאון היא כרגע עיסקה הרבה יותר טובה גם בתור רכב חדש מהחברה.

פורסם

FR חדשה עולה 190K. עדיף כבר להתאמץ טיפה בשביל גולף GTI שעולה 200-205K (תלוי עם איזה גיר וכמה דלתות).

ב 140K זה כבר סיפור אחר, אבל לא כולם צריכים רכב גדול כ"כ עם תא נוסעים פשוט כ"כ.

emotion of motion

פורסם

ממה שאני מכיר את תמיר (פורומים בלבד) הבחור משקיע ברכב שלו.

לכן, עדיף לו לקנות את הלאון ב140 ולהשקיע 20K בשיפורים.

הרכב יסע גהנום במחיר של קומפקטית נחמדה דוגמאת המיטו.

תא המטען הוא רק בונוס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תמיר אתה חיב לעשות סיבוב על המיטו,יצא לי לנהוג על של לקוחה,והרכב פשוט עגלה,ואתה שרגיל ל 200כ"ס שלא תתאכזב קשות ממנה.

אפילו הלקוחה שלי שעברה למיטו מ FR 2008 לקחה את זה קשה.

בהצלחה.

פורסם

לי הייתה מיטו במשך יומיים ועשיתי עליה קילומטרג' נאה. הדגם המאובזר עם 155 כ"ס.

היא מאיצה מצוין עד 80 קמ"ש, אחרי זה כבר סיפור אחר.

העיצוב שלה מאוד מיוחד והגימור איכותי לקטגוריה. פעמיים שאלו אותי על הרכב בישיבה של חצי שעה בבית-קפה.

תמיר אני לא חושב שהאוטו הזה בשבילך, אתה צריך משהו עם יותר פלפל, נקודה.

נהגתי על הקופרה בוקהנגרה החדשה גם כן. נסיעה של 15-10 דקות בלחץ, לכן לא התרשמתי כמו שצריך.

אני רק יכול להגיד שתא הנוסעים לא רואה ממטר את זה של הקודמת, העיצוב אגרסיבי מאוד במיוחד בכתום עם ג'אנט טיטניום.

הגיר לא עבד חלק עם המנוע הזה (1.4), הרגשתי שה-XDS עובד פחות טוב מאשר ב-GTI 6, הרכב החליק יותר מידי.

ההגה אבל היה שיפור עצום בכל פרמטר על ההגה של הקופרה היוצאת, נקודת זכות.

כשנתנתי פול מצערת הוא גם לא ממש זז, קצת יותר טוב מהמיטו אבל רק אחרי 70 קמ"ש בערך זה מורגש.

שאלתי: "אולי האוטו קר?" מה ענו לי? אי אפשר לדעת כי אין מד חום מנוע! WTF!?

הייתי מאוד מאוכזב מהצליל (יותר נכון להגיד רעש) של המיטו וגם של האיביזה, 1.4 זה סה"כ 1.4 ולא יעזור כלום חביבי.

תמיר הייתי ממליץ לך לחכות למיטו תלתן ירוק או לקנות GTI MK5 שנת 2007-2008.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היום לקחתי את המיטו לשעתיים ונסעתי לסופרלנד.

האוטו הזה מתנהג מדהים , כל מה שהאכלתי אותו הרכב הזה אכל בקלות , המגבלות שלו גבוהות מאוד שאפילו המגבלה הפסיכולוגית שלי לא מדגדגת את הרכב הזה. פשוט רכב כפי לנהיגה , מאוד נהנתי.

מה שכן אחרי ה100 הוא מרגיש עייף שהאיביזה שלי רק מתעוררת במהירות הזו , עדיין האוטו שלי עם צ'יפ עם 200 כ"ס ו30 קג"מ.

יש לו צליל מאוד נחמד של גרגור.

הרכב נוח מאוד , פשוט נוח.

קצת צפוף , אבל סכ"ה יש לו קסם , הוא יפייפה , אופנתי , יוקרתי וספורטיבי.

יום שישי אני יעשה נסיעת מבחן על הקופרה. וגם ביום ראשון. אני בטוח שהקופרה החדשה עם צ'יפ לא תיהיה נחותה מהאוטו שלי.

האופציה של הלאון ירדה כי היא גדולה מידי עבורי.

פורסם

תמיר הפתיע והופיע אצלי עם המיטו - עשינו מספר סיבובים בעיר והמשכנו אל הסופרלנד (לא היה מספיק זמן בשביל לתת גיחה לנס הרים).

במילה אחת - פאן.

התרשמתי מבחינת הנהיגה, הנוחות והאבזור המכובד.

התאכזבתי מאיכות החומרים והיצור שפשוט לא מתאימה לרכב העונד את התג "אלפא" - ידיות האחיזה הפנימיות (בדיפון) נושרות ממקומן, הגימור חד וגס במספר מקומות, מרקם הפלסטיק גס ולא נעים והמנוע מרגיש חלש מעל 120 קמ"ש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
התאכזבתי מאיכות החומרים והיצור שפשוט לא מתאימה לרכב העונד את התג "אלפא" - ידיות האחיזה הפנימיות (בדיפון) נושרות ממקומן, הגימור חד וגס במספר מקומות, מרקם הפלסטיק גס ולא נעים והמנוע מרגיש חלש מעל 120 קמ"ש.

אתה מתאר בדיוק מה שמאפיין רכב העונד את התג "אלפא" בשנים האחרונות.

כשזה חדש (בד"כ באולם התצוגה ובתערוכות) זה יפה ונוצץ - אז אתה מגיע לפרטים הקטנים שאתה רואה איפה "פיספסו" וחסכו ואחרי כמה חודשים זה מתחיל ליפול, להתקלף, להחליד ובאופן כללי - הופך לח*א.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה מתאר בדיוק מה שמאפיין רכב העונד את התג "אלפא" בשנים האחרונות.

כשזה חדש (בד"כ באולם התצוגה ובתערוכות) זה יפה ונוצץ - אז אתה מגיע לפרטים הקטנים שאתה רואה איפה "פיספסו" וחסכו ואחרי כמה חודשים זה מתחיל ליפול, להתקלף, להחליד ובאופן כללי - הופך לח*א.

בוא לא נתחיל עם זה. אני מכיר שני אנשים עם אלפא 147 (אחת 2003, השנייה 2008) ושום דבר לא נפל, התקלף או החליד. זה להבדיל מכמה בעלי אודי ו VW.

לא יודע איפה מצאתם משהו מתפורר שם כשבכל מקום רק מציינים לטובה את איכות ההרכבה והחומרים. נכון, שירוקו זה לא.

emotion of motion

פורסם

נכון, כי ברכבי VAG הכל נשאר במקום

החל מהחלונות, מהציפויים של הידיות, מהגיר, מהפסי ניקל שבחוץ, מהמתגים של המושבים החשמליים, מהמסילת גומי האיכותית של הגיר וכו'

תפסיקו להיות עיוורים על מותג מסויים

פורסם

משטחי החומר דמוי קרבון - נעים למגע ומרגיש איכותי ומוקפד.

משטחי הפלסטיק הנותרים - גסים, אינם נעימים למגע, קצוות מחודדים במקומות מסויים וחסרה תחושת איכות והקפדה. מרגיש מאוד פונטואי, לצערי.

יתכן והיא מרגישה נעימה ומזמינה יותר, אך הקופרה מרגישה איכותית ומוקפדת יותר (אני לא רגיל להגיד את זה על איביזה).

ואלכס, שלא תבין לא נכון - מאוד אהבתי את המיטו בשאר הסעיפים. היא מאוד נחמדה ונעימה לנהיגה.

חבל שתא הנוסעים שלה אינו ברמת האיכות וההקפדה של האיביזה.

אני מקווה שב"תלתן ירוק" שמו דגש על חיזוק מורגש של המנוע - הוא מרגיש עצל משהו מעל 120 קמ"ש.

תמיר מחפש משהו זריז כמעט כמו ה-FR הנוכחית שלו בשילוב עם הפאן שמספקת המיטו.

ביום שישי נעשה נסיעת מבחן בקופרה ונחזור עם רשמים מהשטח.

מקווה שלא נתאכזב ואולי נמצא את השילוב המושלם עבור תמיר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם בדקתי את האיביזה כי הסתקרנתי ודווקא אנחנו (הלכתי עם עוד חבר) ממש התבאסנו מתא הנוסעים של האיביזה. היא הרגישה הרבה יותר פשוטה. כנראה שכל אחת מסתכל עד דברים אחרים.

emotion of motion

• תוכן חדש...