Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 5 2009

ד ו ד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע בנזין 2 ליטר, צפו צריכת דלק של 1:8 - 1:9 משולב.

דבר ראשון, כמה אנשים צריכים להכנס לרכב ? האם צריך מקום לעגלות\תיקים גדולים?

מדובר ברכב עם 6 מקומות ישיבה מלאים.

כאשר כל המקומות תפוסים, אין מקום בבגאז' להכניס עגלת תינוק או אפילו תיק גדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשה לי להבין את ההגיון בקנית רכב עם 6 מקומות ל 3 אנשים.

צריכת דלק גבוה, ביטוחים לא זולים. שים לב, המושבים בשורה השניה לא נוחים.

כניסה נוחה לרכב לאנשים מבוגרים לפעמים פירושה רכב גבוה.

רנו סניק, למשל, יכולה להיות אופציה נוחה.

מכונית בטיחותית, מרווחת, מושבים נוחים מאוד.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון שהרכב מיועד ל 6 נוסעים וכאן מדובר על 3. הענין הוא איתור רכב שיספק קלות כניסה ויציאה למבוגרים מה שנראה שרכב משפחתי לא יכול לתת. בשלב זה מנסים לאתר רכב ובהחלט לא בכל מחיר ואם ימצא אז נשלים גם עם העלויות. חשבנו על מוניות ושרותי הסעה אחרים אבל בשלב זה הם בעדיפות שניה.

פורסם

תכנסו לאולם תצוגה של מזדה ושל רנו ותראו את הרכבים בעיניים שלכם, תנסו להכנס ולצאת .

לדעתי, הכניסה והיציאה של מזדה 5 פחות נוחה מזו של רנו סניק.

על המקום ליושבים מאחור אני כבר לא מדבר - מזדה גם צפופה לרגליים בהשוואה לרנו (כדי שתהיה אפשרות להכניס את השורה השלישית, שאתם לא צריכים כלל).

סניק זה לא רכב משפחתי רגיל - זהו מיניוואן גבוה ומרווח מאוד.

פורסם

כדאי לכם לבדוק את הגולף פלוס ואולי גם את הסקודה רומסטר.

הפלוס היא גולף רגילה שצמחה לה לגובה והמושבים בשתי השורות ממוקמים גבוה יותר מה שהופך את הכניסה והיציאה לנוחים הרבה יותר.

הרומסטר היא תרכובת של כמה דגמים מקונצרן פולקסוואגן והיא מציעה מרחב פנים נדיב ביותר ומושב אחורי נוח ומרווח ועקב העיצוב הייחודי המושב גבוה מהריגל וגם הדלת גדולה ומקלה על הכניסה והיציאה.

אני מציעלגשת לבדוק באולמות התצוגה גם מכוניות משפחתיות סטנדרטיות אבל גבוהות מהממוצע כמו פיג'ו 308, סוזוקי SX4 וגם ניסאן טידה. כשאני ישבתי בפנים הרגשתי שתנוחת הנהיגה גבוה ושולטת יותר וכשהמושבים גבוהים הכניסה והיציאה אכן נוחים בהרבה.

אגב המשפחתית הסטנדרטית שהייתה הכי נוחה מבחינתי בנושא הזה היא הטויוטה קורולה היוצאת שהציעה מושב מאוד תומך ונוח וגם גבוה יחסית.

בהצלחה וחג שמח!

פורסם

לא יודע לגבי גולף פלוס,

אבל המושבים ברומסטר היו לי מאוד לא נוחים.

ואחרי 40 דקות רציתי לחזור למושב של רנו קנגו שלי.

לגבי סוזוקי SX4 זה נכון - הרכב די גבוה, גם המושבים וגם התיקרה, הכניסה לרכב גדולה למדי.

פורסם

נעשה סיור חוזר באולמות שהיינו ובנוסף גם באלה שהצעתם, נשווה ונראה מה מתאים לנו. תודות על התגובות המפורטות, עזרתם לנו.

פורסם

מה שעולה לי בראש בחשיבה ראשונה למכונית גבוהה כדי שיהיה נוח למבוגרים זה אולי מיני ג'יפ או רכב שטח פנאי.

מצד שני אולי מיני וואן עם דלת הזזה יכלה גם להיות פתרון

פורסם

כשאני חושב על זה אולי יש צרכים שלא תארת כאן.

הזכרתי מקודם מיני ואן אבל אולי שווה לבדוק מכונית כמו הקנגו עם דלת הזהה והרבה מקום מאחורה. מכונית מאד נוחה לנהג וליושבים מאחור במיוחד אם לא מדובר בהרבה נוסעים. אפשר גם להזיז את המושבים ואז לשכב מאחורה בצורה נוחה.

• תוכן חדש...