Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם =]

הודעה ראשונה שלי בקארספורום מקווה שתענו לי

אז לפני כמה ימים קניתי שברולט קוואליר 97' (זה התקציב שהיה לי) קופה 2200 סמ"ק

היא מקורית לחלוטין,אני מתכוון שאין לה אף תוספת.

אז רציתי לשאול אותכם האם אני יכול להרכיב כסאות ספורט? והמנגנון של הכסא שליד הנהג יעבוד כשמישהו רוצה להיכנס ולשבת במושבים האחוריים?

אני מתכוון לאלה:-

http://robson.m3rlin.org/cars/wp-content/uploads/2007/07/sport_seats_01.thumbnail.jpg

ועוד שאלה האם אני יכול להרכיב הגה ספורט גם?

http://img48.imageshack.us/img48/4219/stw100asl32fbkrsrewn5.jpg

ג'אנטים כבר בדרך,והאם יש מישהו שיודע מאיפה אני יכול לקנות אנג'ל אייז ? (פנסים קדמיים) וכמה זה עולה?

תודה לעונים,המשך יום טוב.

פורסם

ואיך כל אלו(חוץ מהג'אנטים שאני בטוח שהזמת אותם בישביל יופי)קשורים לשיפור כוח ואחיזה?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

ואם היית ממשיך לקרוא, אחרי הכותרת של הפורום שיפורים כתוב - כוח, אחיזה ומה שבניהם :|

יש פורום טכני שאליו זה מתאים קצת יותר

טכני, אחזקה וטיפולים

עזרה ראשונה לבעיות טכניות, עצות לטיפול שוטף, קוסמטיקה, מכלולים מכניים, שינויים במערכות ועוד.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

בכל מקרה, כשתרצה לשפר הספק/ אחיזה, אנחנו פה.

בנוסף, אני אשמח אם משתמשים מהשורה לא יתנדבו להיות "מנהלים לרגע" כי גם כסאות, גם הגאים וגם ג'אנטים מקובלים אצלנו כשיפורים לכל דבר.

אז אם זה STI זה שיפור, אם זה קאווליר אז זה דאווין? :?

על אינג'ל אייז לעומת זאת אין מחלוקת, זה כבר קוסמטיקה נטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira תודהה ואללה תאמין לי אתה מלך =]

טוב את האנגל אייז אני יכול להוריד!

ד"א מישהו יכול להעביר לפורום אחר?

פורסם

פתח בפורום טכני שרשור חדש עם השאלות שנשארו לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...