Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

תופעה מוזרה התחילה אצלי ברכב , בזמן סיבוב ההגה ימינה ושמאלה בזמן עמידה בלבד מורגשים רעידות וקירטועים קלים.

יש לציין שהתופעה התחילה פתאום.

בדקתי שמן הגה כוח והכל מלא ותקין .

מישהו יכול לתת לי כיוון לבדיקה ראשונית , כי ממה שידוע לי תיקוני רכיבים שקשורים בהגה יקרים מאד .

מדובר ביונדאי גאץ 2006 עם הגה כוח.

בתודה עומר .

פורסם

אצלך ברכב קיים הגה הדראולי אשר לוקח הספק מהמנוע, בעת השימוש בהגה נלקח הספק מהמנוע עכשיו... כאשר קיימת בעיה כלשהי ברכב והטורים בסרק נמוכים ממה שתכנן היצרן מרגישים הרבה יותר את ההספק שנלקח.

אם כי בכל רכב מרגישים אבל אם ברכבך יותר מידיי אז צריך לבדוק מדוע הטורים נמוכים מידיי.

פורסם

כן אבל, גם בזמן הדרדרות קלה הרעידות נפסקות.

איך אתה יכולה להציא לי לבדוק את זה.

למשל בבוקר שהטורים גבוהים בגלל שהצו"ק האוטומטי עובד לסובב את ההגה?

או שזה לא יתן הרבה.

כמו כן האם זה קשור למסרק הגה, או למשאבה אידראולית כלשהי למרות ששוב אני מציין שבזמן תזוזת גלגלים אין את ההרגשה הזאת של הוויברציות.

כמו כן הטורים יציבים,אם כי בבוקר קצת גבוהים כמו שאמרתי כנראה בגלל הצו"ק עד שמנוע מתחמם ואז יש איזון.

פורסם

לבעל היונדאי גטס - גם לי הייתה תופעה כזו באלנטרה 2.0 שלי , הלכתי למוסך מורשה שם אמרו לי שלכל היונדאי יש מין בורג כזה

שצריך לחזק אותו בהגה , דבר שלא כולם ( כולל מוסכניקים ) יודעים.

אחרי 2 דקות של עבודה הנקישות והירטועים נפסקו. יש לחזק איזו טבעת שם.

לנסר 2007

• תוכן חדש...