Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10k פיז'ו 405

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיזו 405 שנת 97 המחוג כרגע עומד על 140k,ורציתי לדעת איזה חלקים אני צריך לטיפול 10k?

ואיזה שמן מנוע הכי מומלץ,חצי סינטטי או סינטטי מלא?

וכמה פחות או יותר העלות של הטיפול?

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

זאת פעם ראשונה שאתה עושה טיפול?

בכל מקרה אתה צריך שמן,פילטר שמן,פילטר אוויר,פלאגים (תלוי מה המצב של הפלאגים שלך),פילטר דלק (תלוי מתי הוחלף פעם אחרונה) ותבדוק אם לא צריך לרענן את שאר הנוזלים באוטו.

לגבי השמן,תרשום איזה מנוע יש לך. לדעתי אתה יכול להסתפק בכייף בחצי סינטטי איכותי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בעיקרון אבא שלי היה מטפל בזה אבל פשוט אין לו זמן עכשיו והרכב צובר קילומטרז בלי טיפולים.

לגבי פלאגים באמת נראה לי שהם לא הוחלפו הרבה זמן,שמן מנוע אני כל הזמן משקה את האוטו בגלל בעיה מכנית שלא ניכנס אילה כרגע ,בעיקרון אני שם שמן חצי סינטטי של פרסטון תמיד,המנוע הוא 1600 סטנדרתי,מה אתם אומרים שמן סינטטי מלא יהיה טוב או שמיותר?

אז נראה לי שמהרשימה הזאת אני צריך פילטר אוויר,פלאגים(על מה אתם ממליצים?),פילטר שמן,פילטר דלק,אני חייב כי נתקעתי עם הרכב פעם בלי דלק(זה מה שקורה שהמחוג של הדלק לא עובד).

עוד דבר שאני רוצה לבדוק זה שמן גיר שהרבה זמן לא בדקתי מישהו יודע איפה נמצא המדיד שלו אם יש בכלל...

ולגבי שמן הגה איזה הכי טוב?

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אם יש לך נזילת שמן אז עדיף שלא תעבור לסינטטי מלא. לרוב הוא שמן "דק" יותר ולכן איבוד השמן יכול להתגבר.

תשאר עם חצי סינטטי אבל נראה לי שכדאי להחליף את הפרסטון במשהו טוב יותר. אם זכרוני אינו מטעה אותי,בבדיקה שעשו בעיתון כלשהו בארץ יצא שפרסטון לא עומדים בהצהרות של המפרטים שלהם.

ממליץ לך לקנות שמן איכותי של אגיפ/מובייל1/וולוולין וכו' (תעשה חיפוש בפורום כי יש הרבה דיונים והמלצות בנושא).

לגבי פלאגים,חפש לפי הקטלוג מה מתאים לך (בכל חנות שמוכרת פלאגים יש קטלוג). אני יכול להמליץ לך על איקוויאם שעושים את העבודה והם די זולים,דנסו וNGK גם מעולים. עם בוש,לי אישית היה ניסיון פחות טוב אבל גם הם אמורים להיות איכותיים מאוד.

שמן הגה, אם אני זוכר נכון,לא מחליפים. אבל אני לא סגור על זה אז חכה למישהו מנוסה ממני שיגיב בעניין (וגם בנושא הגיר).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קודם כל תודה רבה.

לגבי השמן הגה אני לא רוצה להחליף פשוט חסר,וגם מרגישים את זה על ההגה שהוא קשה יותר מפעם..

עכשיו מכל הדברים האלה שאני צריך,מה אני יכול להחליף לבד?חשוב לציין שיש לי ידע מינימלי ו"ידיים טובות" בשביל זה...

פילטר אויר אני יכול להחליף,החלפתי לא פעם...

פלאגים איפה הם נמצאים?ואם למישהו יש איזה מדריך מצולם או משהו שאפשר להעזר בו?

אותו דבר פילטר שמן ודלק איפה הם נמצאים?

מיכאל.

פורסם

מישהו?

פורסם

פלאגים איפה הם נמצאים?

אם אתה שואל שאלה כזו, עדיף שתבצע טיפול במוסך.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תוכן חדש...