Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על אודי 80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חושב לקנות רכב נוסף בתקציב של 6-8.

חשבתי בכיוון האודי 80 אשמח לשמוע חוות דעת מבעלים של רכב זה.

מה שמעניין אותי בעיקר זה נוחות נסיעה.

בעיות עיקריות חוץ מצריכת דלק?

דגשים שיש לשים לב אליהם לפני קנייה?

מחיר חלקי חילוף?

אודי A4

דימה.

פורסם

מה יש לצפות מרכב כל כך ישן

חדיש הוא לא מנוע חלש ועצל מפואר יחסית לאותה תקופה

מה שאני זוכר מרכב כזה שנהגתי בו כמה חודשים זה שהוא כמו טנק כבד יציב יחסית נוח לא מהיר בכלל !!!

פורסם

זה בדיוק מה שאני מחפש :)

נוחות נסיעה אם עדיפות לרכב שיתן תחושה של כובד ויציבות.

ה205 והUNO למיניהם לא קוסמים לי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לך לכיס, אך לדעתי אם התקציב של לרכישת רכב עומד על סכום זעום של 6-8 אש"ח עדיף לך ללכת על הרכב הכי זול לתחזוקה ולא הכי נוח......

פורסם

בגלל זה בדיוק שאלתי אני לא רוצה לקנות רכב שאני יצטרך להוצי עליו סכומים אסטרונומיים לתחזוקה.

יכול להיות שלא ניסחתי את עצמי נכון.

מה זמינות החלפים בארץ? פירוקיות?חלקים אונברסליים? מחירם?

ביטוח חובה\צד ג יש שוני גדול בין רכבים אחרים? טסט?

זה לא רכב ראשון ואני טיפה מתאר לעצמי כמה עולה להחזיק רכב ישן.

פשוט זה מפתיע אותי למצוא רכבים כאלו ביד2 אם קילומטראז' נמוך יחסית לשנה,מעת ידים ומצב כללי שמור.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני מניח שזמינות החלפים לא תהיה הבעיה שלך. יחד עם זאת, מחירם לא יהיה מהצד הזול ביותר של הסקאלה.

אם אתה מחפש את הרכב המפואר ביותר שתוכל לקנות בתקציב שלך, כנראה שהאאודי 80 יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל. לעומת זאת, אם אין לך יותר מידי כסף למשחקים ותיקונים, הייתי ממליץ לך למצוא משהו סולידי יותר.

אני כותב לך את זה בתור מישהו שבסה"כ מסמפט את הדגם הזה וכאחד שאת הנהיגה הראשונה בחיים שלו עשה על אאודי 80 שנת 86'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דעות קהל לא מעניינות אותי.

אני לא מצפה שמחיר החלפים יהיה אותה הדבר כמו בסקודה שלי,כפול מזה יחשב לסביר בשבילי.

מה הכוונה בכסף לשחקים?

סתם שאלה על הדרך מה הסיכוי שסוכן ביטוח יסכים להביא לי את אותה ההנחה בביטוח שיש לי על הסקודה ברכב אחר?

אודי A4

דימה.

פורסם

אשמח לעזור לך כבעלים של אאודי 80 שנת 94' מנוע 2000 אוטומטי.

קניתי את הרכב לפני כחצי שנה בסכום של 8500 שקל. רכב יד ראשונה עם 132,000 ק"מ אוטומטי, מצב פנימי מצויין. האוטו היה זקוק ליישור קו רציני שכלל החלפת מצבר, כמה חיישנים שכבר הלכו, משאבת מים שהוחלפה, טיפול 10,000, מילוי גז למזגן, החלפה של שני צמיגים. עכשיו האוטו נוסע ממש טוב בכל הזמן הזה חוץ מהטיפול הגדול מאוד בעת הקנייה (כ-3000 שקל) היה רק בעייה שהתעוררה במשהו אלקטרוני שהצריך החלפת ידית של הדלקת האורות הקדמיים. האוטו צורך כליטר לכל תשעה קילומטר של ניסעה רגועה ומרוסנת בעיר. בכלליות אני מרוצה מהאוטו, אני מטפל בו כמו שצריך שם מים כחולים לרדיאטור ובודק שמן הרבה. האוטו לא מתחמם ועושה את עבודתו ביעילות אם כי הוא אינו זריז או חזק במיוחד למרות שיש לו מנוע של 2000 סמ"ק. הדלק קצת מטריד אבל לא כזה הפרש גדול לטעמי. אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

פורסם

3000 לטיפול כזה נשמה סביר ביותר. דרך הגב איך המזגן של האודי? המזגן המסכן של אלכס באמת מבאס.

גם כן יש משהו דומה?

אודי A4

דימה.

פורסם

מחפש רכב מפנק, זול בצורה מגוכחת עם חלקי חילוף במחיר שפוי [לרוב]?

אני יכול להמליץ לך מנסיון על לנצ'יה דדרה. מבוססת על פיאט טמפרה וחולקת את רוב המכלולים שלה איתה וגם עם עוד מכוניות, אמינה למדי [בשנה ומשהו הטיפול היחידי שעשיתי לה היה שיפוץ אלטרנטור והרכב הגיע אליי במצב מוזנח ביותר] חסכונית בדלק, עם נסיעה רגועה בבין עירוני אפשר אפילו להגיע ל1:15.. ויחסית למחיר שאתה משלם אתה מקבל רכב מאובזר מאוד: ח"ח, נ"מ, בקרת אקלים, ה"כ ו..מצת :lol:

אני עדיין מתגעגע ללנצ'יה שלי.. [שבעצם עדיין עומדת בחניה בלי טסט]

אם תמצא אקזמפלר שמור ומטופל [שים לב לשימוש במים ירוקים] אני מאוד ממליץ.

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

נהגתי על אודי 80 שנת 92 ,1600 ידנית ,במשך 4 חודשיים,מה דעתי על הרכב?

רכב כבד,יציב על הכביש,הגה קשה מאוד, (ממליץ לך לקנות רק עם הגה כוח!)

רכב מאוד נוח,גדול יש הרבה מקום מאחורה,מי בחינת אמינות רכב חזק,אמין,

אין שום בעיה עם חלפים לרכב ,המחירים של החלפים לא יקרים כ"כ,

הרכב היה אצל חבר שלי שנה וחצי,היה אמין ללא שום בעיות,

מה שכן קשה למכור את הרכב הזה!

מי בחינת נסיעה הוא כבד ולא מפתח מהירות מהר,לא הייתי קורא לזה רכב כ"כ מפואר

אבל תמורה טובה לכסף,צריכת הדלק של הרכב היתה 1 ל9 קילומטר ,1 ל 10 קילומטר

(אל תקנה אוטומט ואל תקנה ידני עם 4 הילכים מכונה של דלק) רק ידני 5 הילוכים

ועם הגה כוח עם תמצא.

בהצלחה רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...