Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי lcd של lg עם יציאת audio out כמובן.

לאחרונה היה מבצע במחסני חשמל על רסיבר עם רמקולים ב700 שקל, אמרתי למה לא שיהיה.

כשחיברתי אותו לטלוזיה הסאונד "התחרבש לגמרי" הגדרתי ל audio out וביטלתי את הרקולים בLCD חשבתי שזה ישנה משהו אבל לא.

כשחיברתי את הממיר ישירות לרסיבר הכל עבד פיקס, אבל, אני גם מחובר עם סוני ומחשב לטלוויזיה ואני רוצה להתמש ב audio out.

חשבתי שישנה תקלה בטלוזיה ולקחתי אותה לתיקון אצל היבואן (י.שלום).

החזירו לי אותה היום ואמרו לי שאין בה שום תקלה אלא שהיציאות מהטלוזיה על 8אום:?:

מה זה קשור? ומה אני יכול לעשות בנידון על מנת לחבר את הרסיבר ל audio out בטלווזיה?

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

באיזה צורה היציאות מהטליווזיה?

בצורת RCA? או בצורת 2 חיבורים של חוטים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש במגבר יציאת video out?

אם כן, תחבר את הסוני והמחשב למגבר. ואת המגבר לכניסת ווידאו בtv.

כך תשמע גם את המחשב וגם את הסוני דרך המגבר.

אם אין יציאת video במגבר, אתה יכול לחבר את הכבל של התמונה (צהוב) לtv, ואת השניים של הסאונד(אדום ולבן) למגבר.

כשחיברת את הtv למגבר, לאיזה כניסה במגבר חיברת?

עודד.

נ.ב

איזה מגבר זה? (חברה ודגם)

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש ברסיבר וידיאו video out.

אבל כניסה אחת לאודיו, זרמתי עם הקנייה למרות שיש לו כניסה אחת כי בניתי על הaudio out מהטלווזיה.

ואני מתכנן לחבר לרסיבר שלוש מוצרים שונים כששניים מהם מתחברים באמצעות כבר hdmi, חיפשתי אפילו מפצל לhdmi וrca כדי שאוכל לחבר רק את הוידיאו לטלווזיה ואת האודיו לרסיבר אבל אני לא מוצא משהו.

חיברתי את הטלווזיה לaudio in שלה. (input)

הרסיבר הוא של lg דגם HT353SD

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...