Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיה עם צלם חתונות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בתביעה היא, אני לא מתגורר בארץ, וההורים שלי מבוגרים, אני לא רוצה להכניס אותם לזה.

היחס המגעיל שהם קיבלו מהבן אדם הזה הספיק.

פורסם

תשמע, בתור צלם בעל עסק עצמאי, אומנם קטן, אבל עדיין מבין קצת בתחום הנ"ל, אני יכול להגיד לך שזה לא הסיפור הראשון לצערי שאני שומע על נוכלים שכאלה.

יש פרטים שצריך לדעת לשאול בעת חתימת החוזה, וזה עניין התשלום, עניין ביצוע העבודה ועניין קבלת העבודה והתשלום.

אני באופן אישי נוהג לקחת מהלקוח תשלום מקדמה על העבודה ואת היתר ציינתי גם בחוזה שלי שאני מקבל עם מסירת העבודה, וכך אמור לעבוד כל אחד.

אני מבין שיש לך חוזה ואתה יכול לרוץ איתו וכמובן להפיל את הבנאדם כמו שמגיע לו וחבל שיש כאלה נוכלים בשוק.

לצערי אין לי פיתרון אחר בשבילך מעבר למה שהציעו החברים, להגיע איתו לבית משפט, תהליך ארוך ומייגע אבל לבסוף הצדק יצא לאור וטוב שכך.

אני יכול בשבילך רק לקוות לפחות שתקבל את שאר העבודה ואני מאמין שלהבא תדע בדיוק מה לבדוק ואיך, מטעויות לומדים.

צר לי לשמוע על אביה של אישתך. מקווה שתשכילו להעביר את הזמן הנותר כמו שצריך ולפחות שהתמונות והזכרונות יתנו לכם מעט נחת על כמה שאפשר.

 

 

 

בברכה,

 

שגיא ישראל.

פורסם

אם יש לך את הדיסק תוציא ממנו תמונות בעלות לא גבוהה במיוחד.

תעשה אלבום לתפארת מדינת שוויץ ואחר כך תתבע את הצלם ותמתין בסבלנות.

×
×
  • תוכן חדש...