Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי הוא מגבר ממש מצויין שיכול לספק צרכים של בן אדם שרוצה להנות גם מאיכות וגם מעוצמה!!!

מילה שלי אתה תהנה איתו!

**גם אני שמעתי שלייטנינג זו חברת בת של רוקפורד.... זה נכון או לא???

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
לפי דעתי הוא מגבר ממש מצויין שיכול לספק צרכים של בן אדם שרוצה להנות גם מאיכות וגם מעוצמה!!!

מילה שלי אתה תהנה איתו!

**גם אני שמעתי שלייטנינג זו חברת בת של רוקפורד.... זה נכון או לא???

כן, זו חברת בת של רוקפורד והמגבר אכן מומלץ... שמעתי אותו בכמה התקנות והוא בהחלט מגבר טוב.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

מגבר 5 ערוצים זה דבר חמוד - אבל אל תשכח שלהוציא ממגבר עוצמה גבוהה כלכך תגרום לחום רב הווה אומר - בלאי גבוה של המגבר ואורך חיים קצרצר... סה"כ זה גימיק חמוד ולא מעבר... אם אתה באמת רציני עדיף שתשקיע עוד קצת ותלך על הפרדה בין מגבר סאב ומגבר לשאר הרכיבים. נק' בעייתית במגברים כאלו - סאב חובב עוצמה עשוי למשוך אנרגיה רבה ולהכניס את כל המגבר להגנה (להתנתק) ולא תשמע כלום, כך שאם יהיה לך מגבר נפרד תוכל לבודד את הבעיה ואם להחליף מגבר אז רק אחד בשביל סאב ולא אחד שמרים את כל הרכב...

פורסם

אגב לעניין חב' בת - אז לא בדיוק לייטנינג אודיו חברה בת בתאגיד Rockford Corp ו Rockford fosgate גם חברה בו או למעשה מותג שלו. אגב גם MB -QUART שייכת למשפחת Rockford Corp.

פורסם

מגברי 5 ערוצים זה לא גימיק. יש כאלה שאתה יכול רק לפנטז עליהם. לערוץ הסאב יש ספק נפרד משאר הערוצים בדרך כלל ככה שזה בעצם שני מגברים תחת מארז אחד לכן אין בלאי גבוה יותר או כל דבר דומה.

פורסם
מגברי 5 ערוצים זה לא גימיק. יש כאלה שאתה יכול רק לפנטז עליהם. לערוץ הסאב יש ספק נפרד משאר הערוצים בדרך כלל ככה שזה בעצם שני מגברים תחת מארז אחד לכן אין בלאי גבוה יותר או כל דבר דומה.

אייל צודק. רוב מגברי ה 5 ערוצים ואני מדגיש 5. זה מגבר 4 ערוצים עם ספק נפרד מהספק של היחידת הגברה של הסאב. כי צריך יותר מתח כדי להפיק יותר עוצמה.

ויש מגברים שזה בדיחה

UXGR550.jpg

שרושמים שהם 5 ערוצים אבל הם 6 ערוצים וערוץ לסאב מגושר. וכול הספק הוא משוטף.

כי אין פה הבדלי מתחים. במגבר כזה. שיש באס בסאב אתה שומע את הרמקולים מתעוותים.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

מגברי 5 ערוצים זה דבר מעולה למי שרוצה לקבל סאונד איכותי וטוב.

אבל מגברים כאלה טובים עולים הרבה כסף.

לגבי המגבר שהראשון ציין לא נראה לי שהוא שווה את הכסף.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
מגברי 5 ערוצים זה דבר מעולה למי שרוצה לקבל סאונד איכותי וטוב.

גם מגברי מונובלוק, מגברי 2 ערוצים, 4 ערוצים, ומגברים של סראונד הם דבר טוב למי שרוצה לקבל סאונד איכותי וטוב...

וכל אחד בקטגוריה שלו - כשהוא טוב - הוא עולה הרבה כסף.

• תוכן חדש...