Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת לכיסא הנהג (ברגליים של היושב מאחור) יש תעלה מצד ימין, אליה נפל פלאפון.

במוסך אמרו שאין דרך להוציא אלא אם מנסרים ת'אוטו. הפלאפון כרגע יושב מתחת לברקסים ועד לא מזמן גם צלצל מדי פעם.

מישהו אולי נתקל במקרה כזה או יודע מה זו התעלה הזו? האם פשוט לשכוח מהפלאפון ולהשאיר אותו שם? :shock:

פורסם

אם הבנתי נכון - מדובר בתעלת המיזוג ליושבים מאחור.

באיזה מוסך ביקרת?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה מזכיר לי בדיחה ישנה על בבון ושזיפים. הבדיחה סרת טעם ולא זה המקום לפרסמה. בכל מקרה, המסקנה של הבדיחה היא שמה שעבר דרך החור לצד אחד יעבור גם בכוון ההפוך.

יתכן שתצטרך להתאמץ ע"מ לדוג אותו, (אולי עם חוט ברזל מלופף במסקינגטייפ חזק) אבל הוא אמור לצאת באותה דרך שנכנס.

(ואין לי מושג על איזו תעלה מדובר.איני מכיר את הרכב המדובר כלל)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
מתחת לכיסא הנהג (ברגליים של היושב מאחור)

במוסך אמרו שאין דרך להוציא אלא אם מנסרים ת'אוטו. הפלאפון כרגע יושב מתחת לברקסים ועד לא מזמן גם צלצל מדי פעם.

צריך לראות את זה .אני מאמין שעם עבודה קשה זה ניתן. כניראה שהמוסך לא רוצה להתעסק עם זה (דיי בצדק).כמה כבר יוכלו לחייב על שטות כזאת?
פורסם

כניראה שמדופר פה על עבודה רצינית כמו שיוסי אמר ולמוסך לא משתלם ..

פירוק מושב נהג ופלסטיקים הסובבים אותו כדי להזיז רבע מריפוד הריצפה ואז יהיה יותר קל לחלץ את הפלאפון ,

אני ישתדל לגשת מחר בבוקר לרומסטר לבדוק את הסוגייה .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...