Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה תודה על הטיפים נייסם ברכב הבא. היום המשכתי עוד קצת. הריפוד יהיה בשיטת פלוקינג. לצורך הריפוד יש צורך במשטח חלק כך שאי אפשר היה להסתפק רק בניקוי הספוג. במקומות מסויימים השתמשתי בחומר פחחים לצורך החלקה טובה יותר.

ל huli2000 תתחיל בפירוק הרדיו והתא ותמשיך הלאה.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

פורסם

ניראית עבודה מעולה יש לי אותה בעיה עם הדיפונים עם הרכב שלי (פאסאט) !

בקשר לניקיון הפלסטיקים אני פשוט פירקתי את כל הפלסטיקים התזתי ספריי קצף לניקוי ריפודים של STP שפשוט עשה פלאים עם הקילופים המגעילים האלה הוא פשוט המיס אותם אחוצה נישאר רק לתת מגע קל עם סקוץ ולשטוף עם מים !

בקשר לדבק הכתום המגעיל הזה פירקתי את הדיפונים מהדלת עם ראוטר מילאתי אמבט חם מאוד עם סבון וחומר לניקוי ביתי מוזר מאוד מחברת קלינדה שבא בצורת אבקה לבנה נתתי לחלק לשרות במים חמים כשעה ואחרכך עם סקוץ גס ניקיתי את הדבק ודווקא הלך יחסית בקלות ולא נשארו סימנים בכלל של דבק הדיפון יצא נקיי נקיי פשוט לבן !

בהזדמנות אני יעלה תמונה של החלק אחרי השטיפה !

אם אפשר לדעת מה זה בידיוק הציפוי הזה של הדיפון מה המרקם שלו וכמה הוא עמיד ?

וכמובן בפרטי כמה יעלה לי לעשות את אותו הציפוי במקרה ואני יביא את הדיפונים מפורקים וניקיים אלייך רק לציפוי ?

תודה מראש,

איליה.

• אחראי פורום
פורסם

יופי של עבודה, יוסי.

מחכה לראות את הפלוק.

שמח שאתה מוצא זמן גם לעצמך :wink:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בקשר לניקיון הפלסטיקים אני פשוט פירקתי את כל הפלסטיקים התזתי ספריי קצף לניקוי ריפודים של STP שפשוט עשה פלאים עם הקילופים המגעילים האלה הוא פשוט המיס אותם אחוצה נישאר רק לתת מגע קל עם סקוץ ולשטוף עם מים !

תודה על הרעיון, זה עוד רעיון אחד שנתנו לי כאן. מצאתי חלקים נוספים לישם את הרעיונות שלכם. תודה!!!

בקשר לדבק הכתום המגעיל הזה פירקתי את הדיפונים מהדלת עם ראוטר מילאתי אמבט חם מאוד עם סבון וחומר לניקוי ביתי מוזר מאוד מחברת קלינדה שבא בצורת אבקה לבנה נתתי לחלק לשרות במים חמים כשעה ואחרכך עם סקוץ גס ניקיתי את הדבק ודווקא הלך יחסית בקלות ולא נשארו סימנים בכלל של דבק הדיפון יצא נקיי נקיי פשוט לבן !

בהזדמנות אני יעלה תמונה של החלק אחרי השטיפה !

אני מניח שעשית את זה ברכב אחר כי הדיפון עשוי מקרטון דחוס ומים חמים זה לא רעיון טוב. למה השתמשת בראוטר? אשמח אם תרחיב.

אם אפשר לדעת מה זה בידיוק הציפוי הזה של הדיפון מה המרקם שלו וכמה הוא עמיד ?

וכמובן בפרטי כמה יעלה לי לעשות את אותו הציפוי במקרה ואני יביא את הדיפונים מפורקים וניקיים אלייך רק לציפוי ?

תודה מראש,

לגבי הציפוי של הפלוק אפשר לקבל הסבר בקישור

.

איליה.

תשובות בהדגשה.

איתי תודה רבה. אתה כבר יודע מה היעד הבא שלי...

פורסם

הבנתי פשוט אצלי ברכב (פאסאט)הציפוי עשוי פלסטיק אז אין שום בעיה להרטיב אותו במים .

השתמשתי עם ראוטר מטעמי נוחות פשוט גילחתי את צדדי ההלחמות והשארתי רק חלק קטן להלחמה.

במקומות שהראוטר לא הגיע אליהם השתמשתי עם מלחם.

למה יש לך דרך מקורית אחרת לפרק את הדיפון?

פורסם

נראה פצצה אצלך, כל הכבוד.

מהיכן רוכשים את הפלוק המדובר?

אני צריך לעשות לצפות את כל הדלתות ברכב של האישה.

הבעלים הקודם פשוט עישן כמו קטר ברכב, וכל הדלתות עם חריצים בדלי סיגריות. מזעזע

Golf 2008 MK5

פורסם

טוב עידכון נוסף. ביום סוער זה הרכבתי את הדלתות, וצבעתי את הידיות, אבל לצערי הם עפו ברוח ואני יאלץ לצבוע אותם מחדש. ההתקדמות אולי איטית כי במקבילאני עובד על פרוייקט אודיו חדש (וגם מזג אוויר קצת מעכב). אם זה מעניין מישהו אז הנה קישור לפרוייקט המקביל. אז הנה לכם תמונות עדכניות:

1 (Large).JPG

2 (Large).JPG

3 (Large).JPG

4 (Large).JPG

5 (Large).JPG

6 (Large).JPG

7 (Large).JPG

8 (Large).JPG

פורסם
(מצטער שלא צילמתי לפני, אבל למי שיש גולף מוזמן להעלות תמונה).

מה הבעייה עם הפלסטיקה ? :hihi:

IMG_9853800x600.jpg

סתם, ידידי כל הכבוד על היוזמה, זה מזכיר לי נישכחות.

אני עברתי פרוייקט מאד דומה רק שאצלי הוא כלל את כל האינטירייל -

IMG_3896.jpg

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228510&highlight=%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9+%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94

שיהיה בהצלחה בהמשך הפרוייקט :popcorn:.

בברכה אסף.

פורסם

עבודה יפה מאוד !

אם אתה מעוניין לבצע את העבודה הזאת בצורה מסחרית (כלומר תמורת תשלום) , צור איתי קשר בהודעה פרטית.

אסף,לא יפה לזרות מלח על הפצעים של מי שאין לו את רמת הגימור עם העץ (גם אצלי יש)

אגב ניתן לקנות את כל החלקים המתקלפים בEBAY , כשהם עשויים מאלומיניום מוברש (או לחילופין מודבקת עליהם מדבקה חאפרית דמויית אלומיניום, אז כדאי לשים לב) . לדעתי זה יכול להוסיף הרבה לרכבים עם אינטריור שחור לגמרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואני איני יכול שלא להתפעל מהעיצוב האלגנטי והמוקפד של ה"דשבורד" באוטו הזה. כל כך שונה מיריעות הפלסטיק בצבע כסף שמקשטות היום את לוחות השעונים של מרבית המכוניות.

• תוכן חדש...