Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובכם מכירים את המחלות של רכב מתיישן. גם אצלי הרכב החל קצת להתיישן (שנת 2002) ועימו המחלות הידועות של הגולף (ולא מעט גרמניות). הכילופים המעצבנים של הפלסטיקה שמקנים מראה מכוער למדי, וכן דיפוני הדלתות שפשוט נושרים עקב התפוררות הספוג שמתחת.

קיבלתי החלטה שזהו אי אפשר שזה ימשיך לכער את הרכב, ולהרגיז אותי כל פעם שאני נכנס לרכב. התחלתי בפלסטיקה (מצטער שלא צילמתי לפני, אבל למי שיש גולף מוזמן להעלות תמונה). הרבה שיופים רצו שם עד להורדת החומר השורר.

אחרי שסיימתי עם הפלסטיקה התחלתי בריפוד הדלתות. פירקתי את הדלתות ושיחררתי את הלחמות הפלסטיק, ועכשו החלק הסזיפי של העבודה (בינתיים הספקתי 2 דלתות) לנקות את החלק מכל הגי'פה. מסתבר שזאת עבודה לא פשוטה כלל וממש מרגיזה. כמות לא קטנה של טינר רצה שם עד שהצלחתי להוריד את כל הליכלוך. מחר אני מקווה להמשיך עם 2 הדלתות הנותרות ולהמשיך לעדכן. ועכשו התמונות:

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

1.JPG

2.JPG

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פירקתי את הפלסטיקה החוצה מהרכב, שייפתי את הפלסטיק (נייר 120) עד שירד החומר שנוטה להתקלף. אחר כך החלקתי את הפלסטיק בעזרת נייר מים (800), ולבסוף צבעתי את כל הפלסטיקה בצבע תואם.

פורסם

אותי מרגיז החלק הקדמי סביב בקרת האקלים ברכב של אשתי (פולו)

לעומת זאת, בבורה שלי 2005 הכל עדיין שלם ללא קילופים, טפו טפו

איך מפרקים את המסביב בפולו? ליד המחזיק כוסות ועוד?

Golf 2008 MK5

פורסם

אומן ...

הלווי והיה לי זמן לפרק אצלי את הקונסולה ועשות את אותו הדבר , בקשר לריפודי הדלתות אני אפילו לא חושב לנסות .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הדלתות לא מוכנות עדיין, התמונות שאתה רואה הם לפני. אני לא מתכוון לעשות שימוש בדבק מגע בכלל יהיה שם ריפוד "בסיגנון אחר".

פורסם

בהצלחה.

אם לשפוט על פי איך שריפדת את הדלתות של הרכב שלי, אני מצפה להפתעה מדהימה.

אגב, שוב תודה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בניקוי חלקי פלסטיקה אפשר לוותר על נייר שיוף ולהישתמש בסקוטץ רך ומים חמים (עם או בלי סבון) ולדעתי עדיף גם להישתמש בלקה שקופה כדי לשמור על הצבע. לפחות זה מה שאני עשיתי אחרי שראיתי דוגמאות ב vortex.

88cbf87fdf76ab70main.jpg

פורסם

לפני מספר חודשים אסף עם הבורה הלבנה עשה פרוייקט מרשים מאוד שכלל פירוק יוצא דופן של האוטו שלו.

אני מאמין שבגדול אתה חותר לאותו הכיוון רק בלי כל הפירוק של הרכב,

תחפש את השרשור ותתרשם.

Polo 2012

פורסם
תעלה תמונות ננסה לעזור.

מצורפות תמונות של המקום הבעייתי

הקפתי בעיגול לבן

האם ניתן להוציא את כל הפאנלייה החוצה בלי להרוס כלום? האם לצבוע בצבע שחור עם ספריי ייעודי או כל ספריי עבור פלסטיק?

תודה לעוזרים

01112009424.jpg

01112009425.jpg

Golf 2008 MK5

פורסם

סחטיין,

משום מה כמעט כל מי שאני מכיר עם VAG סובל מהבעיה הזאת ולא עושה יותר מדי בנידון (כולל אותי).

יצא יפה מאוד.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...