Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח שאתה טועה כי יש אחריות אם רמקול נשרף! אני שרפתי באשמתי ואפילו הודיתי בטעות שעשיתי ולמרות שלא הייתה לי אחריות ,(כי לא הייתה לי תעודה אף פעם לא קיבלתי שקניתי וגם לא שמרתי את הקבלה) החליפו לי לחדש לגמרי

(ואתה בטח מסכים שזה יפה מאוד בתור שירות בארץ) אם אתה משלם על אחריות אז למה לא להחליף חדש? (החברה חיבת להחליף רמקול מקולקל שיצא לא טוב מהמחסן שלהם- אם הם לא יחליפו ,זה יעשה שם רע לחברה וחבל להם)

פורסם
תשמע, אתה פשוט כותב רק שטויות, הא?

זה שהחליפו לך זה מחווה של רצון טוב ולא חובה של אף חברה.

אתה גם לא יודע לקרוא ואני לא כועס שאתה לא מבין, אבל למה אתה חצוף? אתה לא הבנת שהייתה לי אחריות ?אני קניתי ושילמתי יותר כסף כדי לקבל אחריות! והחליפו לי רמקול חדש באחריות (אפילו שלא הייתה לי קבלה או תעודה ).

פורסם

mikyl מה שלומך ?

אני מתבונן ועוקב מקרוב אחרי הת"רד שפתחת ומצטער בשבילך שאין שום פירגון או שום הבנה לטענותיך ולרגשות הפגועים שלך מהיחס שקיבלת ממוראל

ואני ממש לא מנסה להיכנס לנושא של צודק או לא צודק או מגיע לך או לא מגיע לך

אני חושב שצריך שתבין שאין מצב שתוכל לקבל איזו הבנה או התייחסות אובייקטיבית לטענותיך באם זה נכון ובאם זה לא

למוראל ישנה קבוצת תמיכה חזקה ברמה פנאטית (אפילו מעוררת קנאה) שקופצת להגנתה בכל מצב ואין שום קשר לטענה שעולה מול "מוראל"

אני אישית כיבואן יכול להתייחס לת"רד שהעילת בצורה הזו

א. בדרך כלל לא נותנים אחריות לרמקולים ואם כן אז זה לשנה בלבד ואפילו אז האחריות היא מסוייגת (אני אישית נותן אחריות לכל מוצר שלי לשנה לפחות)

ב.אם אפשר לתקן את המוצר אז יש מצב של "רצון טוב" בייחוד אם המפעל כמו במקרה הזה נמצא בארץ וכולנו יודעים כמה ממש לא יקר להחליף סלילים בטוויטר במפעל. שוב אני אומר שזה לא חובה וגם לחייב על תיקון זה בסדר

ג. כל ההסברים על החלפת נציגי מכירות בארץ או על האשמת הפקידה הם טפשיים ולא רלוונטים מאותו רגע שעמדת מול נציג המפעל כל האחריות היא עליו

ד. כחברה שמכבדת את עצמה וממוקמת בארץ, ואני יוצא מנקודת הנחה שחשוב להם השוק המקומי, אז אני מצפה לקבל שירות מיידי, ובמקרה שלך היית צריך לקבל זוג טוויטרים מקסימום ביום למחרת טענתך, וכל סיפורי החגים,סוכנים,החלפת נציגים,וכו... לא מעניינים במצב של קליינט לא מרוצה משירות, בייחוד שהוא הבעלים של מוצר מאוד יוקרתי ומוביל של החברה, על החברה לדאוג ולהחזיר את שביעות רצונך בכל מחיר ובכל דרך

ובטח שלא בעזרת עדת פנאטים שמנסים לגרום לך להראות כאיש הרע בסיפור

בכבוד רב ושבת שלום

דרור

earthquake sound frik

פורסם

התנהגות של מורל הייתה מביכה. קודם כול סוכן שלהם שיקר לי בפרצוף במשך שבועיים. אחרי שבועיים הוא אמר שאי אפשר לתקן והציע לי זוג "חדש באריזה וכול השאר" תמורת 700 ש"ח. לא היו לי הרבה ברירות והסכמתי. כשהגעתי למפעל, קיבלתי 2 טוויטרים בשקיות פלסטיק אבל הבטיחו שהם חדשים ואמרו שאין לי מה לדאוג.

בבית בדקתי אותם , והתברר שהם אחרי תיקון. היו סימנים ברורים של ברגים. התקשרתי לסוכן ואחרי כמה דקות הוא חזר אלי. נכון, טוויטרים אחרי תיקון. בן אדם טעה, הם נועדו למישהו אחר.

.

הוא דווקא בסדר , אבל הם שיקרו לו כמה פעמים . בהתחלה אמרו לו שאי אפשר לתקן את הטויטרים ושצריך חדש , ואח"כ הוא קיבל זוג טויטרים מתוקן ( בטוח אפשר לתקן והוא שילם על חדש וקיבל משהו אחר ).
פורסם

כתבתי פה הודעה,כנראה היא נמחקה.

שאלה לאיתמר,שוטטתי פה בפורום וראיתי שכתבת שעדיף JBL,פיוניר,קנווד על מורל ב6X9.

האם התייחסת בהודעה זאת רק לעוצמה ולא לאיכות?

קישור לדיון הזה:[תגובה 12]

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=276638&highlight=6X9+JVC

פורסם

לא הבנתי, אז אתם טוענים שאם קניתי סאב ואחרי שנתיים הוא נשרף( לא בגלל פגם בסאב) אז מגיע לי סאב חדש??

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דרור,

תודה על הפרגון. תיקון קטן, הת"רד נפתח על ידי Yossi Azaria.

אתה צודק, לכול אורך השרשור הרגשתי כמו אוהד של הפועל ת"א ביציע של בית"ר ירושלים. גם אני גאה, שחברה ישראלית הגיע לאולימפוס בתחום אודיו. אבל כנראה, אחרי ההצלחה מתחילים ליהנות מהפירות. כמו שפעם אמרו לי, בבית הספר חמש שנים ראשונות אתה עובד בשביל השם, אחר כך שם עובד בשבילך. יכול להיות שנכנסנו לתקופה של אחר כך.

לגופו של עניין:

א. ברור לי שלא מדובר על איזשהו אחריות. סך הכול ביקשתי הצעת מחיר לתיקון.

ב. ברור לי גם שאין חובה מצד היצרן לתקן. אבל מכיוון שזה נאמר במעמד הקניה (והייה חיזוק לרכישה), פלוס נכתב אין ספור פעמים כאן בפורום, ציפיתי שיהיה אפשרי. ברור שתמורת תשלום.

ג. לגבי החלפת נציגי מכירות בארץ או על האשמת הפקידה הסברתה הכול הרבה יותר טוב ממני. אגב, אם היו באים ואומרים, שלא מתקנים יותר תקלות מסוימות במוצרים מסוימים, הייתי מבין. ואם היו מציעים טוויטר משופץ תמורת 700 ש"ח, יכול להיות שהייתי שוקל את האופציה.

פורסם
mikyl מה שלומך ?

אני מתבונן ועוקב מקרוב אחרי הת"רד שפתחת ומצטער בשבילך שאין שום פירגון או שום הבנה לטענותיך ולרגשות הפגועים שלך מהיחס שקיבלת ממוראל

ואני ממש לא מנסה להיכנס לנושא של צודק או לא צודק או מגיע לך או לא מגיע לך

אני חושב שצריך שתבין שאין מצב שתוכל לקבל איזו הבנה או התייחסות אובייקטיבית לטענותיך באם זה נכון ובאם זה לא

למוראל ישנה קבוצת תמיכה חזקה ברמה פנאטית (אפילו מעוררת קנאה) שקופצת להגנתה בכל מצב ואין שום קשר לטענה שעולה מול "מוראל"

אני אישית כיבואן יכול להתייחס לת"רד שהעילת בצורה הזו

א. בדרך כלל לא נותנים אחריות לרמקולים ואם כן אז זה לשנה בלבד ואפילו אז האחריות היא מסוייגת (אני אישית נותן אחריות לכל מוצר שלי לשנה לפחות)

ב.אם אפשר לתקן את המוצר אז יש מצב של "רצון טוב" בייחוד אם המפעל כמו במקרה הזה נמצא בארץ וכולנו יודעים כמה ממש לא יקר להחליף סלילים בטוויטר במפעל. שוב אני אומר שזה לא חובה וגם לחייב על תיקון זה בסדר

ג. כל ההסברים על החלפת נציגי מכירות בארץ או על האשמת הפקידה הם טפשיים ולא רלוונטים מאותו רגע שעמדת מול נציג המפעל כל האחריות היא עליו

ד. כחברה שמכבדת את עצמה וממוקמת בארץ, ואני יוצא מנקודת הנחה שחשוב להם השוק המקומי, אז אני מצפה לקבל שירות מיידי, ובמקרה שלך היית צריך לקבל זוג טוויטרים מקסימום ביום למחרת טענתך, וכל סיפורי החגים,סוכנים,החלפת נציגים,וכו... לא מעניינים במצב של קליינט לא מרוצה משירות, בייחוד שהוא הבעלים של מוצר מאוד יוקרתי ומוביל של החברה, על החברה לדאוג ולהחזיר את שביעות רצונך בכל מחיר ובכל דרך

ובטח שלא בעזרת עדת פנאטים שמנסים לגרום לך להראות כאיש הרע בסיפור

בכבוד רב ושבת שלום

דרור

מכיון שאני היחידי שכתבתי על החילוף משוקים ומכיוון שכבר הספקתי להכיר אותך.

אני מניח שאתה פונה אליי.

תשמע,

מבלי להיכנס עכשיו לאיזה ויכוח סרק ומיותר.

אני באמת שלא מבין מה הסרט שלך מול מורל.

תצא מהקשקוש הזה שיש פה איזה עדת מעריצים ותומכים של מורל או כל חברה אחרת.

יש חברה ישראלית, שמיצרת רמקולים 30 שנה, וב12 שנים האחרונות בהם היא פועלת באופן עצמאי(ללא השותפים המקוריים) היא עושה חיל בכל הקשור לתחום הזה.

ואז על אין שום ויכוח מצד אף אחד, ואם אתה חושב אחרת אז זאת בעיה שלך.

לגבי הסיפור של הבחור עם הפיקולו,

אם זה לא היה ברור, מה שסופר פה זה התנהלות של סוכן מכירות ולא של חברה.

שהיא ללא ספק פסולה ולא מקצועית.

אבל מכאן לא ניתן ללמוד כלום מהשירות של מורל שכבר הוכח פה בפורום הקטן שלנו, עשרות פעמים לטובה.

כמו שאי אפשר להקיש מהשירות של דרור כסוכן מכירות על התנהלות "אהובי שי" כיבואן או מהתנהלות"אהובי שי" כיבואן אל DLS כחברה.

אף אחד לא מגן פה בחירוף נפש, ואף אחד לא יוצא מגדרו על כלום ואף אחד לא פנאטי.

ולא צריך לעשות פיל מעכבר.

under construction..

פורסם

מיקי, קראתי את התגובה שלך בעיון רב, וכן אני יודע קצת לקרוא עברית, ממש קצת.

אני אחזור שנית, על רמקולים אין אחריות. נכון היה עיכוב בטיפול בך, מסיבה זאת או אחרת אך

WTF, בסופו של דבר קיבלתי טויטרים חדשים במחיר זנותי. מרוב החברות או היבואנים, אם לא כולם

בחיים לא היית מקבל זאת ועוד אחרי כל כך הרבה זמן.

ולא ידידי היקר, אני גאה לומר שבמקרים מסויימים אני מעדיף לא להיות חלק מעמך ישראל. כמו המקרה דנן.

אלי

פורסם

eli_i

אין לי ספק, שאתה "יודע קצת לקרוא עברית". אבל לקרוא ולהבין זה לא בדיוק אותו דבר. או שאתה לא רוצה להבין?

אחרי שלא יודע כמה פעמים כתבתי, שלא תבעתי/ביקשתי/דרשתי איזשהו סוג של אחריות, אתה ממשיך לחזור על אותה מנטרה.

אז שיהיה ברור גם לאלה, שלא רוצים להבין:

ביקשתי הצעת מחיר מחורבנת לתיקון של 2 טוויטרים (תסלחו לי האחראים, אבל כבר נמס לחזור על אותו דבר).לא אחריות ולא רמקולים חדשים. ואני לא רואה (שומע) שום הבדל בין טוויטרים שהיו לי (בני שנתיים וחצי) וחדשים (???) שקיבלתי.

פורסם

האם בגלל שאני לא מבין/בוחר לא להבין קיבלת פה רק קיתונות של צוננים?

מעניין, מלבד מידן ודרור (שגם הוא עשה את זה בחצי פה),אף אחד פה לא מסכים איתך "גיסנו".

סתם נקודה למחשבה.

אלי

פורסם

הבנתי, תשובה עניינית אין לך ואתה פונה לקהל האוהדים. אני את החיזוקים קיבלתי בפרטי. כנירא דרור צודק וחלק מהאנשים מעדיפים לא להגיב בפומבי.

ועוד, מכיוון שלא אכלנו מאותו מסטינג, את "גיסנו" שמור לחברים שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...