Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20K לחייל משוחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! בזמן האחרון אני גולש המון בפורום שלכם ורק עכשיו שמתי לב שבמקום לחפש הודעות אני יכול לרשום אחת לבד. :-D

אז בקצרה, אני משתחרר בעוד כשבועיים מצה"ל והחלטתי לקנות רכב.. כבר כשבועיים אני מחפש וכל פעם מסיבה כזאת או אחרת אני שולל אפשרויות. התקציב שלי הוא עד 20K, עדייף פחות משהו כ15K.. שיהיה חסכוני בדלק ואמין. כל רכב שחשבתי עליו בסוף נשלל מסיבה כזאת או אחרת.

בהתחלה חשבתי על הפולו שהוא חסוכני מאוד בדלק אבל מכה אנשים שהיה להם פולו הבנתי שהחלקי חילוף יקרים מאוד ויש דיי הרבה בעיות.

לאחר מכן רציתי פיג'ו 306 אבל גם שם החלקי חילוף לא זולים וידני 1.4 מאודד קשה למצוא עם קילומטרצ' לא גבוהה.

היו עוד כמה אופציות שבסופו של דבר נשללו.... לבסוף שהחלטתי ללכת על סיריון לאחר ששמעתי עליה המלצות קראתי פה שהסיריון 1000 היא על הפנים והמנועים שלה מתים מהר...

קיים בכלל רכב במחיר כזה שיכול להיות גם חיסכוני גם אמין וגם יחסית זול לתחזוק? אני מבין שכנראה במחיר כזה אני רוצה יותר מידי אבל מה בעצמם המקסימום שאני יכול לקנות במחיר כזה?

אשמח לקבל תגובות והצעות! תודה רבה רבה!

פורסם
שאתה מתכוון עד 20 אלף לקחת בחשבון שרכב בא עם ביטוח וברוב המקרים יש צורך גם ליישר קו וכאלה.?

לקחתי :lol:

אגב, מה זאת אומרת יישור קו?

פורסם

לישר קו זה אומר לסדר כל מיני דברים שבמקרה הטוב המוסכניק לא ראה. או במקרה הפחות נעים זה שמכר את האוטו הצליח להסתיר בזמן רכישה.

זה יכול להיות גם סתם טיפול שהגיעה הזמן לעשות אותו.

פורסם

שלום.

הייתי בעלים של פונטו ספייס 2001 SX ידנית.

אמינות - האקזמפלר שלי היה בעייתי אבל אחרי יישור קו מסיבי שעשיתי לו שירת אותי נאמנות במשך שנה וחצי ונמכר אך ורק בגלל הצעת קנייה של 3 וחצי אלף מעל המחירון. אז לסיכום לדעתי האוטו אמין במידה ולא עבר התעללות או לחילופין טיפולים שוטפים וצומת לב יתרה.

דלק - האוטו היה חסכוני מאוד. משולב 12.7 ק"מ/ל'. נסיעה לאילת 19.5 ק"מ/לליטר.

זמינות ומחיר חלקים - לא נתקלתי בחוסר חלקים ולדיתי המחירים יחסית זולים.

מחלות ידועות - דגש למי קירור איכותיים לפי הוראות יצרן,פלאגים לפי קוד דגם אחרת המחשב משתבש,משאבת קלאץ' עליונה נפטרת כל 40K ק"מ בערך וזה כי הם מתקשות לשרוד במזג האוויר הישראלי.אגב זה מתבטא בחריקת דוושת הקלאץ' עד לתקיעתה בעיקר בחום הכבד של הקיץ.

יתרונות - חסכוני(דלק+חלקים),אמין יחסי,במחיר זול אתה קונה רכב יחסית חדיש מאובזר ובטיחותי.

חסרונות - מעט חלש,אם אתה מוכן להתפשר על אוטומט תחפש את הדגם ELX שחזק מאחיו ב-20 כ"ס,ירידת ערך מטורפת בארץ.

מקווה שעזרתי.

דודו

פורסם

סובארו ג'אסטי 1.2 ידנית בלבד. חסכונית מאד, ידוע באמינות שלה ומאד מאד זולה.

פורד פיאסטה ידנית.

פג'ו 205 1.4 ידנית מהשנים המאוחרות יותר.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

שלל דגמי דייהו למניהם

בין 12 ל 18 אלף אתה יכול למצוא בקלות רכב שמור עם ק''מ סביר ושנתון גבוהה 2000 - 2001

המלצה שלי לך על הדייהו לגנזה (תחפש ביד 2) רכב מדהים

אוכל קצת יותר דלק הביטוח גם קצת יותר יקר אבל אתה לא חייב לעשות מקיף

אבל רכב מפנק ומפואר וממש קל למצוא אחת שמורה במחיר מצחיק (שנת 2001 ב 17 אלף!)

אם לא מתאים לך בגלל שהתחזוקה שלה יקרה אני ממליץ לך ללכת על הדייהו לאנוס או

לחפש יונדאי אקסנט שנת 2001 אומנם יהיה קצת יותר קשה למצוא אחת שמורה אבל נותנת תמורה טובה למחיר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הבחור הוא חייל משוחרר עם 20K ש"ח לרכישת רכב. אני לא מבין למה אתם זורקים אותו לכיוונים מוזרים.

סובארו ג'אסטי?! בחייכם, הוא יכול למצוא רכבים הרבה יותר טובים, מודרניים, נוחים וזריזים מהפחנוע הזה.

דייהו לגנזה?! לחייל משוחרר? מה מדהים ברכב הזה?!

פיג'ו 205 גם מהשנתונים הגבוהים ביותר נסחרת בהרבה פחות מ20K ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על התגובות.

שאלתי למעלה אבל מחקו לי את ההודעה, השאלה שלי היא מה אתה חושבים על סיאט קורדובה?

• תוכן חדש...