Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רב מקרי הפשע הקשים מתבצעים לאחרונה בראשל"צ! מקרה? או שיש סיבה?

רק היום:מצוד אחר פורץ שירה בבעל דירה בראשון לציון

http://tlv100.walla.co.il/?w=/1/1594073

http://www.haaretz.com/hasite/spages/922315.html

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/954/802.html

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/897/618.html

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=96282

האמת יש בלי סוף כתבות על פשע קשה בראשל"צ, מה נסגר?

:fadein:
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התושבים של ראשון מחולקים לשני סוגים:

1.חושבי חולון-בת ים שעשו קצת כסף ורוצים לגור במקום יותר נורמלי.

2.תושבי באר שבע שרצו לעבור למרכז,נסעו צפונה ראו עיר גדולה,היו בטוחים שהם במרכז ונשארו שם.

ברצינות אין לי משהו נגד העיר הזאת.

אייל

פורסם

העיר הזאת היתה פעם משהו מיוחד, היום היא גדולה מידי ואין תחושה של עיר אלא של מדינה.

לפחות זה מרגיש ככה בחלק המערבי ששם הכל מתועש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אנסה להסביר...

גם אני כמו רוב האנשים עברתי מבת-ים (עיר מס' 1, עלאק אתהה) לראשל"צ.

עכשיו, הגיעו גם אנשים מאוד מבוססים (בעלי באסטות, קבלנים וכו'...) שהילדים שלהם לא יודעים גבולות.

ההורים שלהם ערסים והילדים הרבה יותר גרועים.

כשבזמנו ילד בתיכון, בכיתה שלי, זורק על מורה (ממין נקבה) שולחן ומאשפז אותה ליומיים ואז אבא שלו מגיע

לחדר המנהלת ותומך בבן שלו ובזה שנעשה לו עוול, זאת בעיה רצינית.

עכשיו רוב החברה האלה, כמוני, סיימו תיכון וצבא אבל ההתנהגות לא השתנתה.

תראו מה קורה בעיר בגלל זה, בושה...

ראשל"צ, העיר עם מס' הלנד קרוזרים הכי גבוה לנפש בעולם!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא יודע עד כמה ראשל"צ יותר בעייתית מערים גדולות אחרות. אני מוצא את מרכז העיר כמקום די בטוח.

יש כמובן מקומות מועדים לפורענות כמו אזור-התעשיה הישן (אזור הטאבון הראשוני... או יותר נכון הטאבון העזתי).

מערב העיר אכן יותר בעייתי לדעתי, יותר 'עברייני צעצוע' משועמים שיושבים בגינות ומחפשים לעשות פוזות על חברים שלהם.

השילוב של אוכלוסיה צעירה והשיעמום בערבים עושה את שלו, ומכניס כסף טוב למוכרי האלכוהול/סכיני קפיץ.

אגב, אני די משוכנע שהתקשורת היום יותר מודעת למה שקורה מאשר בעבר. לדוגמא, לפני 10 שנים, אחד מהחברים שלי

נדקר באורח קשה כאן בשכונה (ולא שהוא טלית שכולה תכלת) ואף אחד לא דיווח על זה פרט לעיתונים המקומיים.

התושבים של ראשון מחולקים לשני סוגים:

1.חושבי חולון-בת ים שעשו קצת כסף ורוצים לגור במקום יותר נורמלי.

2.תושבי באר שבע שרצו לעבור למרכז,נסעו צפונה ראו עיר גדולה,היו בטוחים שהם במרכז ונשארו שם.

1. נכון, למרות שבשנים האחרונות הכרתי מספר אנשים שדווקא העדיפו לזנוח את מערב ראשל"צ ולחזור לבת-ים

2. באר שבעיים עוד לא פגשתי כאן

No worries 8)

פורסם

כי יש בעיר הזאת הרבה עבריינים שגנבו מספיק בשביל לקנות דירה בראשון. והדירות פה יקרות רצח! אוי, אמרתי רצח... :shock:

מערב העיר אכן יותר בעייתי לדעתי, יותר 'עברייני צעצוע' משועמים שיושבים בגינות ומחפשים לעשות פוזות על חברים שלהם.

השילוב של אוכלוסיה צעירה והשיעמום בערבים עושה את שלו, ומכניס כסף טוב למוכרי האלכוהול/סכיני קפיץ.

בדיוק!

פורסם

אם כבר, זה נתנייתים שרצו להגיע למרכז, נסעו דרומה, ולא עבדו להם הברקסים, אז הם נתקעו בעמוד, ראו עיר גדולה, החליטו שזה המרכז, ונשארו שם.

אפרופו בת-ימים. אתם מדברים, כאילו בבת ים הדירות זולות...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בגלל שזה עיר גדולה ומרכזית עושים רעש מכול דבר,בערים אחרות קורים מקרים גרועים לא פחות מדי יום ואף אחד לא מפרסם את זה כי זאת שגרת החיים.:cry:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אפרופו בת-ימים. אתם מדברים, כאילו בבת ים הדירות זולות...

בת ים ב-4-5 שנים האחרונות עוברת התפתחות וצמיחה שאף עיר בארץ לא עברה,הגיע ראש עיר שפשוט "שבר" את העיר ובנה אותה מחדש, חיזק מחדש את מערכת החינוך (שהיום משמשת מודל לערים גדולות ממנה) וטיפח את העיר.

לבת ים יש את אחד מקוי החוף היפים בארץ,היא מספיק קרובה לבלגן (תל אביב) אבל היא לא בתוך הבלגן,זה מה שעושה אותה לכל כך אטרקטיבית בשנים האחרונות.

חלק ניכר מהפרוייקטים החדשים שנבנים בעיר אוכלסו על ידי תושבים מאיזור רמת השרון שחיפשו לגור ליד הים בדירות מפוארות ומחירים שפויים וקרוב לתל אביב.

לטעמי אין עוד עיר שכיום מציעה את זה למעט בת ים (לראשל"צ יש רצועת חוף בגודל של 3 מטר ואסור להחנות שם את הרכב כי 75% שהוא ייפרץ).

נתניה גם מרימה פרוייקטים יפים אבל יש כאלה שיש להם סלידה מכל משפחות הפשע שהתיישבו באיזור פולג.

אני יכול להעיד שיש לי חבר מהונג קונג ששקל לקנות דירה באיזה פרוייקט דירות יוקרתי בנתניה,הוא מאוד התרשם מהפרוייקט ובסוף ירד ממנו לאחר שחבר שלו שמתעסק שנים בנדל"ן אמר לו לרדת מזה כי צופים שמשפחות הפשע ישתלטו על הפרוייקט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בת ים עדיין נחשבת לעיר מגעילה ומפוצצת בפשע. גם חולון לא משהו, יש לי מכרים שקנו דירה בח300 היקרתית אעלק, וכל השכנים שלהם עבריינים עם ג'יפים שחונים בחניות של כל הדיירים. לך תגיד משהו לדפקט הזה ...

פורסם

פעם זה היה חובתים(חולון בת-ים) היום זה חייבר(חולון בת-ים ראשון):lol:.

ראש העיר הקודם,מאיר ניצן הרס את העיר עיי בניה לא פופורציונלית של דירות בדיוק כמו הקניונים שכמה מהם עומדים כמו פיל לבן!

אף אחד לא שם לב לזה שפורץ נכנס חמוש לדירה וירה בבעל הדירה ואיים על זוגתו של בעל הדירה ברצח עם יפריעו לו!! היום לעבריינים אין שום פחד מהחוק ,הם יודעים שייגיעו למשפט והשופט ייגזור עליהם עונש קל עד מגוכך!

ראשל"צ=שיקגו:-(.

פורסם

חברה.. אתם ממש מגזימים.

והבחור מעלי שהשווה את ראשל"צ לשיקגו-קצת נסחפת לא?

כתושב ראשון אני יכול להגיד שאני מרגיש בטוח מאוד,אחוזי הפשיעה הם לדעתי לא שונים מכל עיר אחרת,פשוט ראשון עיר בין הגדולות בארץ ,ונחשבת כמוקד בילוי מרכזי מאוד באזור המרכז שמושך לא מעט צעירים ומבוגרים לבילוי בעיר,גם מערים אחרות באזור המרכז,ולכן סטטיסטית,שומעים על יותר מקרים מאשר עיר קטנה יותר,בנוסף לראשון יש את חברת הביטחון העירונית שלטעמי יעילה מאוד והנוכחות שלהם מורגשת בעיר,אין בי פחד להיות בכל מקום בעיר בכל שעה נתונה ואני שמח מאוד שהבת שלי (והשני שבדרך:-D)גדלה ומתחנכת בעיר הזאת.

בירת פשע בישראל? לדעתי האישית,אפילו לא מתקרב למציאות.

• תוכן חדש...