Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש ] פיוז 80AMP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש איפה שהוא בי-ם חנות שמוכרת פיוזים של 80AMP?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

בעקרון כל חנות לאביזרי אודיו לרכב תמצא את הפיוז ..השאלה אם אין לך פיוז מיוחד (למשל כמו של רוקפורד)

תעלה תמונה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני צריך פיוז + בית פיוז טוב שיחזיק לי את הסאב + מגבר

SUNDOWN SAE1000D

AA HAVOC 15

בתודה מראש אלמוג.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

שוב,בכל חנות שמכבדת את עצמה תמצא פיוזים+בתים בשבילם.

לדעתי כדאי לך לפנות לרוני או אליקו מלאוד אנד קליר בנושא כי הם מכירים טוב את המגבר ואת הסאב שלך :)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אלמוג אתה בודאות צריך ANL ושיהיה לפחות פיוז של 120 אמפר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

רוני, למה קבעת את זה ?

חברים תעצרו שניה, הפיוז נועד להגן על הכבל ועל הרכב. לא על רכיב הקצה - נקודה !.

ערך הפיוז נקבע לפי עובי הכבל ולא לפי שום פרמטר אחר,

כבל 8G באורך ממוצע של רכב, צריך פיוז 60 אמפר ומטה,

8G של חברה איכותית כדוגמת קנו, יסחוב בכיף גם 80,

כבל 4G צריך פיוז 100 אמפר ומטה,

כבל איכותי כמו של קנו, יכול לסחוב גם 150 אמפר.

בכל מקרה כל זה חירטוט אחד ענק, ולמה זה ?

אלמוג : גם פיוז של 60 אמפר יהיה טוב לך, ולצערך הרב גם פיוז של 40 אמפר,

הריי מדובר במונו לסאב, אליו מצטרפים עוד מגברים.

כמה אמפר כבר יש לך ברכב ? נגיד 70 אמפר יציב (נגיד).

15 לקח הרכב נשאר 55, 20 לקחה שאר המערכת. נשארת עם 35 אמפר.

לדעתי משיכת הפיוז לגבולות הכבל רלוונטי רק במקרה של מערכת חשמל מחוזקת

רוני - ANL, אוטומטי, חצי אוטומטי, אין לזה שום משמעות רק לערכים.

פורסם

צודק עכשיו תסביר לי איך המונו שלי שהיה מחובר בכבל 4 גייג' נפרד שרף לי 8 פיוזים של 60 אמפר בזמן שכל שאר הפיוזים נשארו שלמים? מוזר גם שזה היה קורה רק כשהייתי מגביר את הסאב.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

א.או ששאר המערכת שלך לא צורכת הרבה חשמל ואז אלטרנטור בשילוב המצבר, הצליח לגרד לך איזה 70\80 אמפר מיוצבים לפרק זמן מספיק כדי לשרוף פיוז.

ב.השתמשת בפיוז מאיכות לא גבוהה, ולכן שהמגבר היה מושך פיק (והוא יכול למשוך פיק של מאה חמישים אמפר בקלות, אלטנטור + יכולת פריקה של המצבר) הוא לא עמד בזה.

בכל מקרה מדובר במצב חריג של מערכת שמורכבת מקצת מערכת, והמון סאב :D:D

סך הכל יש לך מגבר 4 ערוצים של 400 וואט RMS, שגם שם 2 הערוצים של הטוויטר מן הסתם מרוסנים לוואטים בודדים. בקיצור יש לך 240 וואט לבמה הקידמית.

ו-1200 וואט RMS לסאב.

תסכים איתי שמדובר במערכת "קצת" לא פרופורציונאלית :)

הכל ברוח טובה כמובן :)

פורסם

גורל זה הכי פרופורציאונלי שיש:-P.

סבבה אני הבנתי אותך הפיק יכול לשרוף את הפיוז אם הפיוז באיכות ירודה,אז בגלל זה המלצתי על ANL.

פורסם
גש לרדיו צליל בכנפי נשרים, בחור בשם ראעד או מועין, וקח. תגיד להם ששלחתי אותך.

צביקה כבר אמרתי לך שאין עלייך :-P אני ילך לשם השבוע הייתי בקאדנס לא היה להם הייתי בד"ר סאונד לא היה להם...

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
גורל זה הכי פרופורציאונלי שיש:-P.

סבבה אני הבנתי אותך הפיק יכול לשרוף את הפיוז אם הפיוז באיכות ירודה,אז בגלל זה המלצתי על ANL.

זה לא קשור לסוג זה קשור למותגAGU, ANL, MINI ANL, או טו-וואל כמו שיש ברכב בסטנדרט כולם זה סתם צורות התקנה, המותג זה מה שקובע

פורסם

גורל-אני כנראה קשה תפיסה או הבנה:cry:

לי למשל יש כבל 4 ג'ייג של קנו.

אלטרנטור שמספק 90 אמפר.ואילו הפיוז שלי בנוי משניים:30 אמפר כל אחד סהכ-60 אמפר פיוז.(ANL)

לא נשרף הפיוז אף פעם,אין בעיות אחרות ובווליום גבוה אין אפילו הבהובון באור פנסי הרכב גם שהמזגן דולק ושהרכב עומד.

ברשותי סאב כפול של גנסיס.

אז ערך הפיוז ששמתי גבוה,נמוך או תקין?

• תוכן חדש...