Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון אחורי כהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי בשבת מאוסטריה ולהפתעתי הרבה כל המכוניות החדשות שם (ובגרמניה) נמכרות עם שמשה אחורית כהה. (בסה"כ נהגתי על פורד פוקוס).

האם כאשר ייבאו רכבים כאלו לארץ יעשו להם בעיות בטסט? האם יהיה שינוי של התקנות הישראליות?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הכוונה שלי הייתה כמובן לשמשה האחורית ולא רק לחלונות הנוסעים מאחורה.

פורסם

אבל ככה הן מגיעות מהיצרן, והתקינה הישראלית אמורה להיות מסונכרנת עם התקינה הארופאית.

אני מניח שנחיה ונראה :)

פורסם

לפי כל הידוע לי הכהייה של השמשה האחורית והחלונות לצידי הנהג היא אכן חוקית בארצנו כל עוד הרכב מגיע ככה מהיצרן.

יצא לי לראות הרבה רכבים כאלה על הכביש-במיוחד לאנד קרוזרים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

יש המון מכוניות שמסתובבות בארץ עם חלון אחורי כהה! לדעתי יצאו ככה מהיצרן כל מיני ג'פים למניהם!

אם זה מדבקה אז זה בעיה. אם מהיצרן השוטרים לא עושים כלום

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אז סתם שאלה תאורטית:

כמו שאמרתי הפורד פוקוס 5 דלתות שנהגתי בה באוסטריה הייתה עם שמשה אחורית כהה מהיצרן.

איך השוטר ידע להבדיל בין אחת כזאת שהגיעה ככה מהיצרן, לבין אחת כזאת שהוכהתה בארץ (בטבילה למשל)?

אגב, זה תענוג לנהוג עם שמשה אחורית כהה.

פורסם

בכל הרכבים שלי כל שמשות הרכב כהות(אם מדברים באחוזים אז 30%),כולל השמשה האחורית עם זה בטסטים ועם זה בדיקה שיגרתית של משטרה לא נאמר לי כלום.

פורסם

ברשותי מאזדה 6 מודל 2003 ,יד הקודמת משגרירות רוסיה (יבוא אישי שלהם),החלון האחורי כהה ,

הרכב עבר טסט בלי שום בעיה ,פשוט בדקו שזה מקורי ולא מדבקה ,אין שום בעיה.

יום טוב לכולם.

פורסם

את הפורד מונדאו הצבאית שלי לשעבר, הכהתי חלונות ברמה של 50% קדמיים, 80% אחוריים+משולשים ושמשה אחורית ב-30%.

ההכהייה הייתה בתנור ולא מדבקה. כשהרכב יימכר לשוק החיצוני, איך בידיוק ידעו להבדיל אם זה בא מהמפעל או נעשה בארץ?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בהרבה רכבים אתה בוחר רמת גימור שזה כולל בתוכו גם חלונות כהים מאחורה וחלון אחורי. סתם דוגמה:

minivan.jpg

זאת אומרת אתה יכול לקנות גולף למשל עם או בלי השחרה של החלון האחורי והצדדים אחוריים.

זה מהחברה ויש לך אישור מהם. גם אם יש איזה תקרית עם בוחן שלא כל כך מבין אתה בא לחברה והם מסדרים את העיניין.

פורסם

לי בקינג היו חלונות אחוריים ושמשה אחורית ממש כהים עד כדי כך שלא ראו את השלט של הנהג חדש, זה כמובן הגיע כך מקורי מהיצרן.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

למיטב ידיעתי, כל הפורד קונקט למיניהם מגיעים/הגיעו לארץ עם חלון אחורי כהה, למרות שבחו"ל לא תמיד זה ככה...

ולא נראה לי שיש להם בעיה לעבור טסט.

לא בגלל זה בכל אופן...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

• תוכן חדש...