Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאצ'? גיר??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וממוזג לכם.

נראה לי שיש לי איזושהי בעיה, האם זהו גל החום המשבש את פעילות מוחי הדובי? או ש...

להלן העובדות:

1. גלגל אחורי באויר, הילוך ראשון משולב, קלאצ' מופרד - גלגל מסתובב.

2. בשילוב לראשון ושני נשמעת נקישה חריגה מכוון הגיר, בהורדה משלישי לשני ומשני לראשון נשמעים לפעמים רעשים של גגש"ים לא מתואמים { כמו שילוב ללא קלאץ' ברכב }.

לפעמים בעצירה מלאה, שנעשתה בהילוך שלישי, יש בעיה להוריד לראשון, ולפעמים הגיר "ממציא" ניוטרל בין שני לשלישי.

3. בטעות במיקרה נגעתי במנוף ההילוכים בעמידה והכנסתי לראשון ללא קלאץ'{ האופנוע כבה מיד } , זה אמור להיות כל כך קל להכניס הילוך ללא קלאץ'?

בעיה בקלאץ' { כוון? }? בעיה בגיר {שפןץ? :| }? הרוכב אידיוט { פסיכיאטר? }? הכל תקין { סחתן עליכום? } ?

תודה.

:conf:

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
ערב טוב וממוזג לכם.

נראה לי שיש לי איזושהי בעיה, האם זהו גל החום המשבש את פעילות מוחי הדובי? או ש...

להלן העובדות:

1. גלגל אחורי באויר, הילוך ראשון משולב, קלאצ' מופרד - גלגל מסתובב.

2. בשילוב לראשון ושני נשמעת נקישה חריגה מכוון הגיר, בהורדה משלישי לשני ומשני לראשון נשמעים לפעמים רעשים של גגש"ים לא מתואמים { כמו שילוב ללא קלאץ' ברכב }.

לפעמים בעצירה מלאה, שנעשתה בהילוך שלישי, יש בעיה להוריד לראשון, ולפעמים הגיר "ממציא" ניוטרל בין שני לשלישי.

3. בטעות במיקרה נגעתי במנוף ההילוכים בעמידה והכנסתי לראשון ללא קלאץ'{ האופנוע כבה מיד } , זה אמור להיות כל כך קל להכניס הילוך ללא קלאץ'?

בעיה בקלאץ' { כוון? }? בעיה בגיר {שפןץ? :| }? הרוכב אידיוט { פסיכיאטר? }? הכל תקין { סחתן עליכום? } ?

תודה.

:conf:

תשובות

1. תקין. במצמד רב דיסקי רטוב תמיד יהיה חיכוך קל כשהמצמד משולב.

אם כשהאופנוע עומד בראשון עם מצמד משוך האופנוע לא מושך קדימה אז תקין.

2. ברוב האופנועים יש נקישה בגיר בשילוב להיליך מניוטרל.

ניוטרל נוסף בין שני הילוכים לא ממש תקין אבל קורה.

לי קרה בעיקר בגירים של סוזוקי.

אם יש בעיה להוריד לראשון בעמידה, דבר ראשון תנסה למתוח קצת את כבל המצמד.

אם לא עוזר, יכול מאוד להיות שנוצרו גלים על בית המצמד (סלסלה).

בכל מקרה תוריד הילוכים עם גז ביניים.

3. כן, אין שום בעיה לשלב להילוך בלי מצמד.

אם המנוע נכבה אז זה בסדר.

אל תדאג, לא נשמע שיש לך בעיה מיוחדת.

פורסם

יוווווו אני פראנואיד...........

תודה.

רק - מה זה - גלים על בית המצמד? מבחוץ נראה תקין, יש שם כמה שריטות ממפגש בין הברקס למכסה.

:)

גז ביניים...........חשבתי שגמרתי עם זה.......

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

את בית המצמד אתה לא יכול לראות. הוא נמצא בתוך המכסה של המצמד, ובתוכו יושבים הדיסקיות והרפידות.

לרפידות שיניים חיצוניות שיושבות על חריצים בבית המצמד (הסלסלה), ולדיסקיות שיניים פנימיות שיושבות על חריצים בלב המצמד, שמעביר את התנועה לגיר.

לעיתים קורה שעל החריצים בבית המצמד נוצרים גלים בנקודות המגע עם הרפידות. זה קורה בגלל מכות גז, ווילי'ז, או סתם בלאי.

בד"כ זה גם לא ממש מפריע אלא אם כן זה ממש קיצוני.

בכל אופן, תנסה למתוח מעט את כבל המצמד, ואם עדיין קשה למצוא ניוטרל אז יכול להיות מאוד שזו הבעיה. אם כן אז אין טעם לפרק ולנסות לתקן, עדיף ללמוד לחיות עם זה.

ואם זה באמת ממשיך, אז כשאתה מחפש את הניוטרל מראשון בעמידה, תן מכת גז קלה, וכשהסל"ד מתיל לרדת תעביר לניוטרל. זה יעבוד.

• תוכן חדש...