Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מספר בעיות שאני מחפש להם פתרון ואשמח אם למישהו תהיה תשובה בעניין.

ברשותי מיצובישי לנסר אוט' שנת 92.

עם הזמן צריכת הדלק של הרכב השתפרה ועמדה על ממצוע של 1/12.

היום ירדה הצריכה ל1/10.5 ופחות מכך.

בנוסף יש לי מעין צלצולים מוזרים בזמן שאני מניע את הרכב (נשמע קצת כמו ברזל שמשתפשף בברזל) במשך מספר דק' ואז הרעש נעלם (יכול להיות שלוקח זמן לשמן להתפזר במנוע??)

המרכיב השלישי בבעיה הוא העשן של הרכב. בטסט האחרון לפני כחודש וחצי העברתי את הרכב בדיקת עשן בשיניים. הרכב אינו מעשן אך נכשל על זיהום אויר.

חשוב לציין כי לפני שנה בערך לאחר לבטים רבים וקריאת המון המלצות ופורומים התחלתי לתדלק את האוטו בבנזין 95 אוק' במקום 96. הרכב קיבל זאת באהבה וצריכת הדלק והביצועים השתפרו.

אני מתלבט מה לעשות? האם כדאי לתת תוסף מסוים לרכב? אם כן, על מה אתם ממליצים ובאיזו מערכת עלי לטפל?

אני מתלבט בן טיפול במערכת הדלק (צריכה, זיהום) לבין טיפול למנוע (הצלצולים). שמעתי על תוסף מצוין בשם XADO שמשחזר את חלקי המתכת- מכירים?

תודה רבה.

• תוכן חדש...