Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הכלב וסחתיין על הסמלון. :yum:

בגדול, אפשר פשוט לנתק את חיבורי החשמל והמידע של ההארדיסק שלך ולחברם להארדיסק הישן. בהנחה ודיסק ההתקנה נמצא בתוך הכונן שלו, וה-BIOS מתוכנת כך שיעלה מהדיסק ולא מהכונן הקשיח, ההתקנה אמרוה להתחיל ללא עיכובים. זה בגדול.

בפועל, אם טרם ביצעת פעולה דומה בעבר, אני ממליץ בחום להיעזר בחבר או מכר בעל נסיון, כזה שידע לתפעל תקלה בסיסית במידה ולא הכל ילך חלק. אני מאמין שגם לא תהיה בעיה למצוא מישהו מהפורום שגר באזור שלך ויכול להקדיש לזה שעה מחייו.

הייתי שמח להצטרף אליך בעצמי ולעזור, אבל ספרד קצת רחוקה מירושלים.

פורסם

לא היתי ממליץ לשחזר רגיסטר שלם, אם זה חשוב אז חלקים ממנו.

לגבי השפות אתה יכול לבחור בשפה אחת UNICODE שלא יראה גיבריש כלל, בשאר השפות תהיה תמיכה חלקית.

אנגלית תמיד תהיה תמיכה מלאה , אם תבחר ברוסית אז בתוכנות שיש להם ממשק בעברית יהיה גיבריש, האינטרנט לא מושפע מזה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא מבין על מה כל ההסתבכויות.

להתקין ווינדוס זה באמת דבר נורא נורא פשוט והנה סדר פעולות כללי של הדברים החשובים לעשות לפני.

- להכנס לאתר של NVIDIA/ATI ולהוריד התקנת דרייברים של כרטיס מסך -> לשמור אותם בכונן D.

- להכנס לC:\Documents and Settings\user name לסמן את FAVORITES וDESKTOP (אם זה חשוב לך) ולהעתיק אותם לכונן D (אפילו אפשר לאותה תיקייה שבה שמת את ההתקנה של הדרייברים מהסעיף הקודם.)

- לפעמים באותה התיקייה ולפעמים בmy documents יש קבצי שמירות של משחקים, גם אותם כדאי להעביר לכונן D

- לא, לא, ועוד פעם לא! לגבות את הרג'יסטרי!! 90% מהבעיות מתחבאות שם. חלק גדול מהרעיון של התקנת ווינדוס חדש הוא לנקות את הבלאגן הזה.

- להכניס את הדיסק של ווינדוס ולעשות ריסטרט למחשב.

- ללחוץ DEL במסך הראשון זה שכתוב עליו press dell to enter setup/bios.

- להגדיר בביוס תחת מסך boot את הסדר הבא "השם של הדגם של כונן הדיסקים" -> כל השאר, לא משנה באיזה סדר. הנקודה כאן שהמחשב יעלה מהדיסק ולא מהכונן הקשיח.

- לשמור הגדרות ולצאת.

- לתת למחשב לעלות ובמסך press any key to boot from cd ללחוץ על מקש any key :lol:.

- לעקוב אחרי ההוראות של ההתקנה. (לבחור מחיצה © לבחור סוג פורמט, אם לא פרמטת בדוס, לעדכן שעון וטיים זון, ולא לשכוח להתקין עברית!!!)

- סיימת. פה מתחיל כאב הראש, של להתקין את כל התוכנות מחדש.

*עצה ידידותית: תעשה לעצמך תיקייה עםהתקנות של תוכנות שימושיות למיניהן (דרייברים שונים, ווינאמפ, ווינראר, קודקים למדיה פלייר, אימיול, וכל מיני כאלה, וכל פעם שיוצאת גרסה חדשה שאתה מוריד, תמחק את הישנה, ככה יהיה לך מקום אחד מסודר לגשת אליו כל פעם שאתה מתקין ווינדוס מחדש או רוצה להתקין "איזה תוכנה ממש מגניבה ונוחה שהייתי לי פעם על המחשב"

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...