Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כבר זמן מה מחפשת רכב פשוט אמין ונוח לקנות שישרת את כל המשפחה מכיוון ואין רכב במשפחה.

הרכב אמור להיות חסכוני, לא מכוער מדי עדיף אוטומט אבל גם ידני בא בחשבון

המליצו לי על פורד פיאסטה עד כה.

הרכב אמור לעשות נסיעה מנתניה לבית שמש לפחות פעם בשבוע, לא יודעת עד כמה זה קשור לעניין.

ונסיעה מנתניה לשדרות שאני מאמינה שהיא אמורה להיות פשוטה אבל עדיין המרחק נראה לי בעיה לרכב חלש מדי.

אשמח לייעוץ בעניין, תודה לכל העונים

פורסם

קודם כל ברוכה הבאה!!

נסי אולי לחפש מאזדה 323 שמורה, רכב משפחתי, חמוד, אוטו', יחסית אמין.

חשוב לבדוק שהקילומטראז נמוך יחסית, שהכל עובד בתוך הרכב (מנורות, מזגן, וכו'), רצוי לקחת איתך מחשהו שמבין דבר או שניים ברכב שיבדוק את מצב המנוע.

אין צורך בבדיקה כי הרכב הוא ישן וחבל לבזבז סתם כסף על בדיקה, בנוסף בתקציב שלך ישאר לך עודף ליישור קו.

זו המלצתי אבל בנוסף יש רכבים בתקציב: פיאט פונטו, פיאט בראבה, פורד פיאסטה, ינדאי אקסנט, וכו'.

בהצלחה.

צח.

פורסם

אני לא מסכים עם העצה לא לבדוק את האוטו, זה נכון שהרכב ישן אבל בדיקה כזו יכולה לא יקרה (סביב ה-400 ש"ח ) ויכולה לעזור לא לקנות אוטו שבנוסף ל 18K צריך להוסיף אליו חודש אחרי עוד 15K לתיקוני חובה!

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...