Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עם הרכב החדש{ניסן טידה} הגיע הזמן למערכת חדשה,

כרגע התקציב עומד על 1500 שקל לסאב ומגבר יש כרגע רדיו דיסק קנווד לא זוכר דגם אבל 3יציאות מגבר וצבועני.

קומפוננט 6.5 קדימה של אנפיניטי מחוברים לרדיו דיסק מה שנישאר לי זה סאב ומגבר ניסיתי את הJBLערוצים90RMS כל ערוץ עם סאב של רוקפורדP1 בתיבה מקורית ומאוד אהבתי אך ל אניכנס כל כך בתקציב, מה אתם מציעים?

כמובן שגם יד שניה בא בחשבון.

תודה.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

ממליץ לך לבדוק סאב של קיקר, C12 עם מגבר יד שניה (JBL 1004 או JBL 75.4)

אל תשכח שעוד צריך סכום לא קטן להתקנה איכותית.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

4 גייג' זה לא התקנה איכותית :roll:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא איכותי? אז מה כן איכותי בשבלך? בשבילי ההתקנה מאוד יפה.

פורסם

אז קודם כל , זאת ניסן טידה , האוטו הזה עם רמקולים של מחשב ירעד , המלצה שלי תקנה מגבר וסאב משומשים לא יותר מ1000 שקלים , רוקפורד P400.4 או JBL 100.4 , וסאב C12 יש לחבר שלי משומש אבל באמת חדש שאני מעיד עליו כחדש ב400 שקלים ( עם תיבה ).

תהליכי שיפוצים

פורסם

אלפיין אני לא יודע מאיפה אתה שואב את הניסיון שלך אבל רמקולים של מחשב ממש לא ירעידו את האוטו

מקסימום את האוזניים מגועל, לא מעבר לכך.

חברה על סמך ההמלצות אנשים קונים רכיבים בהרבה כסף על תטעו אותם.

על תשאיר את הקומפוננט מחובר לרדיו. קנה מגבר 4 ערוצים סביר וסאב. 2 ערוצים לקומפוננט ואת ה2 הנותרים

תגשר לסאב. רק שים לב, אתה זקוק לסאב 4 אום מכיוון שרוב המגברים בקטגורית המחיר הנ"ל, אם לא כולם, לא יציבים

ב2 אום בגישור.

אלי

פורסם

מצטער שכחתי שאסור להוסיף הומור לפורום המנכ"לים המכובד הזה.

ניסן טידה הוא אוטו קטן , בגודלו דומה לפג'ו 206 וסיריון , השפעת הסאב כל סאב מ-הכי פשוטים קנווד , עד CVR היא עצומה ומרגישים את זה בכל דפיקה הכי חלשה של הסאב , וזאת היתה הכוונה שלי.

המלצתי למשתמש הזה לקנות מגבר וסאב לפי דעתי , הוא יהנה ממערכת שתספק אותו , כמובן שלא שללתי אופציה לחבר את הקומפוננטים למגבר.

תהליכי שיפוצים

פורסם

הפיתרון טמון ב "ציון מערכות היי אנד בבסטה" שבתחנה המרכזית הישנה בת"א.

אתמול הייתי שם לקנות מכשיר לאחותי והוא נתן לבחור אחד JBL1004 ב 750 ש"ח. תוסיף איזה סאב 10" כולל קופסא (מניסיוני, בסאבוופרים "תקציביים" כדוגמת קנווד, פיוניר, רוקפורד וחברים, המודלים של ה 10" נשמעים טוב הרבה יותר ואיכשהו מתמזגים יותר עם שאר הסטאפ, בטח ובטח בניסאן טידה הקטנטנה - אסור לשכוח, כמו שאלי אמר, התנגדות סופית 4 אוהם, משמע או סליל אחד של 4 אוהם או שני סלילים של 2 אוהם.)

ואפילו יישארו לך כמה שקלים למדבקות האיטום הפשוטות (40X40 ס"מ) - מגיעות 4 יריעות, פשוט מדביקים אחת בין טבעת העץ לבין גוף הדלת ואת השניה על גוף הדלת ממש מאחורי המגנט. פיתרון סביר פשוט וזול (לא לבלבל עם איטום אמיתי אבל התוצאה מפתיעה..)

אין ספק שצריך לחבר את הקומפוננטים למגבר, מה עובר עליך..

...CASKA for life

פורסם
מצטער שכחתי שאסור להוסיף הומור לפורום המנכ"לים המכובד הזה.

ניסן טידה הוא אוטו קטן , בגודלו דומה לפג'ו 206 וסיריון , השפעת הסאב כל סאב מ-הכי פשוטים קנווד , עד CVR היא עצומה ומרגישים את זה בכל דפיקה הכי חלשה של הסאב , וזאת היתה הכוונה שלי.

המלצתי למשתמש הזה לקנות מגבר וסאב לפי דעתי , הוא יהנה ממערכת שתספק אותו , כמובן שלא שללתי אופציה לחבר את הקומפוננטים למגבר.

חוש הומור מותר אף מותר, מעבר לכך גם עברית יותר תקנית ונכונה רצויה הרבה יותר:roll:.

אלי

פורסם
לא איכותי? אז מה כן איכותי בשבלך? בשבילי ההתקנה מאוד יפה.

התקנה לא מסתכמת בכבל 4 גייג'. התקנה איכותית כוללת בידוד בדלתות, חיווט רמקולים מכובד, כבלי RCA מבודדים, טבעות עץ בדלתות, פלטה למגברים (או לפחות דרך אסטתית להצניע את החיווט), צינור שרשורי לכבל מתח ובטח עוד כמה פרטים ששכחתי. הפינאלה זה כמובן הכיוונים, אבל זה תהליך שלוקח כמה ימים לכל הפחות.

יש לך את כל זה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכל להיות בטוח שלמעט מבידוד בדלתות יש לי הכל.

התקנתי מגבר JBL GTO75.4 שקניתי מחבר ב800 שקל.

סאב קניתי חדש מאחת החנויות ליד הבית סאב היפוניקס בתיבת לחץ חדשה גם כן כמובן.

שומעים מצוין למאט כמה כיוונים אחרונים שיבוצעו מחר.{שבת}

תודה לכולם בנתיים.

• תוכן חדש...