Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרשמתי בכותרת, מצאתי בבית מיד מבית אלטק, עם הקרוס אובר שלו, אך הטוויטרים אינם.

השאלה אם יש אפשרות לקנות טוויטרים בנפרד שיתאימו לקרוס אובר הנ"ל ? (אלטק הפסיקו לייצר רמקולים לרכב ע"פ האתר שלהם), אם כן, איזה סוג מומלץ?

פורסם

באופן עקרוני אין שום בעייה לשדך להם כל טוויטר בעולם רק להקפיד שיהיו בעל אותה עכבה כמו הטוויטרים הקודמים. נסה לדלות באינטרנט את דגם הטוויטרים או לפחות באיזו עכבה הם היו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול להעלות תמונות של הסט? בשביל הכיף שלנו - כי מדובר ברמקולים נדירים סביר להניח.

במקרה המיד עשוי מקוולאר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב

אני לא יודע לגבי הקוולר, הרמקולים בערך משנת 97 99 כאשר בזמנו הם נחשבו איכותיים.

השאלה אם שווה לשים אותם עם טווטרים (נאמר בעלי עקבה דומה- אם נמצא) בתור במה קידמית, או לקנות מורל או משהו בסגנון חדש,

אישית אני מעדיף להישאר עם הנוסטלגיה.

צירפתי את התמונות של הסט.

אם יש המלצה לטווטרים שיתאימו באיכות( ואני אנסה לברר את העקבה) אשמח לשמוע...

IMG_0400.jpg

IMG_0402.jpg

IMG_0403.jpg

פורסם

אתה יכול לשלב מורל mt23 אם אתה אוהב צליל חם

(יכול להיות שתצטרך שינוי מינורי בקרוס-עכבה שונה. בדקת שהמידים תקינים לפני שאתה קונה? ).

-

פורסם

כן - זה זה!

זה סט שנחשב כמאוד איכותי ועד כמה שידוע לי יכול להחשב אפילו כפריט אספנים.

לשמוע אותו מותקן לא יצא לי מעולם לצערי אבל המוניטין שלו כבר ידוע, אני יודע שאחד מחברי הפורום שמאוד אהב את הסט וגם יש לו אחד כזה הוא עופר (רוטמן).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא חסרים רמקולים מקוולר.

אגב אלטק לנסינג, הרמקולים שלהם למחשב (הדגם עם הסאב והסטליטים עם המסגרת האדומה) פשוט נשמעים מצויין ביחס למחירם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בגלל זה יש לי בדיוק את הסט הזה בחדר שינה - מחוברים לDVD מקליט שמתפקד בתור הHU ולמסך מחשב 24 אינטש. :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...