Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז - 09\10\02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאגב, אפשר גם לציין שמפגשי השישי לא ממש מצליחים.:roll:
ממש לא מסכים, מפגש שישי האחרון היה מפגש מצויין, לא נפל ממפגשי שבת בכלום, יעיד מי שהיה.

דני.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה מיפגש טוב מלא שתייה אבל בלי מספיק בשר אבל מה זה ממש חשוב העיקר המטרה שבישבילה היתקבצנו

להיתראות עד המיפגש הבא

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בתקווה שהפעם יהיה לך זמן לשבת במכוניות ולשמוע ולא להתרוצץ ממקום למקום

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

דני מפגש שישי האחרון היה טוב - רק ש95% מהאנשים שהיו זה החברה שבאים למפגשי שבת , כך שלפי דעתי זה קצת פיספס את המתרה . הרי הכוונה היתה לאפשר לחברי הפורום ששומרים שבת גם להגיעה למפגשים .:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ישראל !!! תותח !! איך מתקדמות ההכנות למקום החדש ?? אני חושב שאתה צריך לעשות "פתיחה" מסודרת בהשתתפות ובפרגון של כל חברי הפורום (מי אמר מפגש על האש ??)

אגב, אתה הולך לייצג איזשהו יבואן אודיו באופן ספציפי ? (ככה עם סטנד מיוחד, דוגמאות ומחירים בלעדיים) או שאתה מתכוון להביא הכל מהכל ולהתמקד בהתקנות מוטרפות כמו ברכב שלך עם בניות ועניינים ?

על הדרך, אתה סגור כבר על שם למקום החדש ?? סתם רעיון, אפשר לפתוח ת'רד שחברים יציעו לך שמות..

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה עם המקום החדש !! אלו היו החדשות הכי טובות ששמעתי במפגש הפעם !

...CASKA for life

פורסם

אותי או את גורל ? אני פשוט נחבא אל הכלים..

גורל - לא יצא לי להכיר את ישראל טוב עד המפגש האחרון והוא פשוט בחור טוב ואני שמח בשבילו ובשבילי על המקום החדש (חושב על בנייה של ה FOUNTEK בקורות..) אז אני מפרגן לו..

...CASKA for life

פורסם

green monster

אין כמוך בכל הפורום הזה בדקדקנות בפרטים והווי ידוע לכל שאלהים נמצא בפרטים הקטנים...כבוד!

לתומי חשבתי שההנהלה ארגנה מכיוון שאיתמר מגיע מהלכסיקון הזה. ובכן,תודה על הארה בנושא.

לגבי מפגשי שישי,מבלי להכנס לעובי הקורה ולהתפלמס,חושבתני שאם מפגשי שישי לא יצלחו,הם יגוועו כבר לבדם.

ליאור

פורסם

תעביר אותה לשעון קיץ :-P

אפשר אולי במקרה כזה פשוט להקדים את המפגש באיזה שעה שעתיים???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ממש לא מסכים, מפגש שישי האחרון היה מפגש מצויין, לא נפל ממפגשי שבת בכלום, יעיד מי שהיה.

דני.

זה נכון, אך המפגש הזה היה חריג.

במהלך 8 השנים האחרונות מפגשי הפורום היו בימי שבת וזה היה הכי מוצלח.

מפגשי השישי לא נחלו הצלחה.

בכמעט 6 שנים שאני מגיע למפגשים,מעולם מפגשי שישי או מפגשים במקומות אחרים כמו רעננה,רשל"צ,צפרכז וכו' - הצליחו כמו מפגשי שבת בר"ג.

ולכן, אין להכיל על הכלל מן הפרט.

under construction..

פורסם

אני מניח שזו האווירה הקסומה שמשרים עלינו מי הירקון המזוהמים דווקא כל פעם להתאגד שם :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה נכון, אך המפגש הזה היה חריג.

במהלך 8 השנים האחרונות מפגשי הפורום היו בימי שבת וזה היה הכי מוצלח.

מפגשי השישי לא נחלו הצלחה.

בכמעט 6 שנים שאני מגיע למפגשים,מעולם מפגשי שישי או מפגשים במקומות אחרים כמו רעננה,רשל"צ,צפרכז וכו' - הצליחו כמו מפגשי שבת בר"ג.

ולכן, אין להכיל על הכלל מן הפרט.

אני בטוח שיש לך הרבה יותר נסיון ממני במפגשי פורום, אך גם המפגש שישי שקדם למפגש האחרון היה די מוצלח.

בהחלט החלטה טובה לכלול מדי כמה חודשים איזה מפגש שישי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול

בדיוק לצורך זה באותו הדיון שהיה אז, סוכם שיהיה גם מפגשים בימי שישי מידי פעם.

אין כוונה לפסול כלום, להיפך.

אבל אין טעם לקחת מפגש או שניים כמשהו גורף.

under construction..

• תוכן חדש...