Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע רכב

gc1966
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי איזה דגם, תלוי אם זה רכב חדש, או כמעט חדש, או ישן.

הצבע השחור בהחלט לא הכי מבוקש, יש קהילה גדולה מאוד של אנשים, שלא יסתכלו לכיוון הצבע השחור.

במכוניות הסטנדרתיות המשפחתיות הצבעים הנפוצים והמבוקשים הם צבעים מטאליים בהירים - כסף, שמפניה, כחול בהיר, וכל שאר הוויראציות שהחליפו בהדרגה את הצבע הלבן, שהיה שולט עד לפני כמה שנים.

פורסם

ראשית תודה על התגובה המהירה. שנית, אני שואל לגבי דגם המאזדה 3 החדשה?

בנוסף, האם הצבע השחור בעייתי בקיץ בשיראל מבחינת החום בתוך הרכב?

פורסם

נעשו בעבר מספר מבחנים, והגיעו למסקנה, שאחרי חניה ארוכה הפרשי חום בתוך האוטו לא משמעותיים בין רכב בהיר לכהה.

אבל צבע שחור הרבה פחות פרקטי וקשה לתחזוקה, רואים עליו יותר שריטות, מכות קטנות, תיקוני פחחות שנעשו, ואם אתה מתכוון להחזיק ברכב תקופה ארוכה ( 6-7 שנים ויותר), אז קח בחשבון, שאחרי תקופה כזאת, הצבע יאבד את הברק שלו, ויתחיל להישרף. בצבע בהיר התהליך הזה איטי הרבה יותר.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 3-4 שנים, ואתה אוהב אותו בצבע שחור - תקנה.

אחרי 3 שנים הרכב עדיין יראה יפה ומבריק, גם אם לא תשקיע מאמצים מיוחדים בשימור הצבע, והוא יחנה בשמש כל הזמן.

פורסם

מבין מכוניות בסיגמנט שלה מאזדה 3 שומרת על ערכה טוב מאוד

רכב כמו מאזדה 3 שיש הרבה מאוד על הכביש והרבה אופציות ביד שניה

רצוי מבחינת סחירות שיהיה "מיין סטרים" הצבעים החזקים והנפוצים ביותר במאזדה 3 הם : לבן,שמפניה,כסף,אפור

לרכבי מאזדה 3 בצבע אדום או סגול חציל או כחול ביקוש נמוך יותר

ונוטים להסחר מתחת למחירון מרכבים בצבעים החזקים.

רכב בצבע שחור נושא על עצמו סטיגמות כמו "חם בקיץ" או שחור זה צבע של ערסים\עבריינים

בנוסף כפי שכבר נאמר פגמים\שריטות\מכות על צבע שחור נוטים להיות בולטים יותר

קח את זה בחשבון.

פורסם

מאזדה 3 בצבע שחור פשוט עושה את האוטו במילה אחת " סקסית " אני אישית מת על הצבע השחור למכוניות גם צהוב כמובן

(שהאיביזה לא תיעלב לי )

פורסם

בגדול - הרכב הנ"ל , שמר עד היום על ערכו/ביקוש די טוב בשוק הרכב בישראל .

בעתיד זה רכב חדש - אין עדיין ניסיון ולא ידוע אם לא יהיו הפתעות

מראיית המפרט החדש - הוא די תואם לדגמים הישנים , והם היו אמינים , ושמרו על ערכם .

כך שאפשר קצת להעזר בהיסטוריה הקודמת וללמוד לעתיד , אבל זה לא אמת מוחלטת .. לעתיד .

קנה רכב שכייף לך לנהוג בו ומתאים לדרישות , ובעתיד רק הזמן הוא האמת המוחלטת - אנו לא נביאים

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני הולך להגיד פה משהו עצוב מהמציאות היומיומית שלנו בארץ.

מקרה של מאזדה 3 החדשה. יש צבע ממש מהמם - HEAVENLY BLUE. צבע ממש יפה, אבל בולט ( מאוד) כי יש לו גוון שמנצנץ. חבר קיבל את הרכב לפני שבועיים וביום כיפור קיבל מפתח על כל הדופן.

שים לב, בארץ רוב המכוניות הן בצבע אפור\לבן וכל הצבעים הנפוצים האלה שהזכירו פה.

רכב בצבע שונה מושך תשומת לב. לטוב ולרע.

כל מיני וונדליסטים מסריחים שלא אכפת מהם מרכושו של אחר ואנשים צרי עין לא אוהבים דברים בולטים וכואב להם לראות אוטו חדש בכלל ובצבע שונה בפרט.

קח את זה לתשומת ליבך, עצוב אבל גם זה שיקול שצריך לקחת בחשבון.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

ה3 הקודמת הייתה יפה במיוחד בתצורת 5 דלתות ובגוון לבן פנינה ,לדעתי הרבה יותר יפה מהשחור וגם פרקטי.

הלבן נראה מעולה ולא כמו מונית\ליסינג.

אולי כדאי לבחון זאת.

פורסם

רכב משומש במצב טוב ימכר ללא קשר לצבע שלו, אלא אם מדובר בצבע חריג מאוד (כמו צהוב). ירידת ערך הרכב לא צריכה להיות שיקול בבחירת הצבע (אלא אם מדובר בצבע חריג ביותר כאמור).

פורסם

כבעלים של הרכב בצבע בורדו אני מצטרף לנאמר לגבי הצבעים הכהים אשר לא מתאימים לתנאי הארץ. הם גם מבליטים פגמים למינהם וגם מושכים מבטים בלתי-רצויים. אבל יש בכל זאת יתרון שידוע גם מהספרות. רכבים בצבעים צעקניים מעורבים פחות בתאונות. הסיבה היא פסיכולוגית: נהגים נוטעים לשים לב יותר לרכב בעל צבע עשיר וגם לשמור ממנו מרחק. ואכן אני שם לב שכאשר אני נוהג בסיוויק בורדו נדירים מאוד המקרים בהם חותחים אותי, יושבים על הזנב וכדומה. בקיצור הרכב מקבל טיפת כבוד על הכביש. לאומת זאת מקרים כאלה הרבה יותר תכפים כאשר אני נוהג במאזדה 2 האפורה של אישתי. רכב זה זוכה לזילזול מוחלט מצד נהגים אחרים.

פורסם

היה לי פעם רכב בצבע שחור.אז אחד בא לבדוק את האוטו לפני קניה ,התלהב ובסוף לא קנה בגלל הצבע(היה בחור צעיר דתי)אמר שצבע שחור זה של ארסים למרות שרכב היה שמור פיקס:lol:

פורסם

כל מי שקצת מכיר הליך מתיש של מציאת רכב יד שניה תקין ומתוחזק היטב, יודע שמאוד קיצוני לפסול עיסקה בגלל גוון הצבע. זה מאוד בשוליים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

זה נכון כשמדובר ברכב מיוחד ולא נפוץ. זה לא נכון לחלוטין לגבי מאזדה 3.

מי שלא רוצה מאזדה 3 שחורה, לא יקנה את השחורה.

המבחר ענק, ובמקרה של מאדדה 3, אפשר לפסול רכב בגלל צבע, שלא אוהבים.

וכמו שכבר ציינתי, אחוז גדול מאוד מאוכלוסיה, בכלל לא יגש לבדוק רכב שחור, מאותן סיבות, שציין הבחור הדתי, שהוזכר כאן באחת התגובות.

• תוכן חדש...