Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נלך על כיוון אחר - אם חברות הביטוח לא היו משקיעות מליונים ולוקחות סיכונים מיותרים בהשקעות מיותרות - אולי היה אפשר גם להוריד את מחירי הביטוח!

פורסם

שמעו חברים, לא יודע מה להגיד לכם, אני תוהה אם לצחוק או לבכות, כי כל אלו שנוהגים על דו"ג צורחים פה על כל מי שלא תומך בכם, חבורה של אטומים שלא מוכנים לשמוע אף אחד, אלא אם כן הוא מצדד בכם. אתם אפילו לא מבינים למה נהגי המכוניות לא מסכימים אתכם ואפילו מגנים את המאבק שלכם. כשתבינו מה אתם לא עושים בסדר, תאמינו לי שאני וחברי לכביש שנוהגים במכוניות נצטרף אליכם ונפקוק את הכבישים עם מכוניות וגם עם משאיות. עד אז, חברים, אתם לבד במאבק ואני מאחל לכם שתפסידו הפסד צורב.

אה כן, כל הכבוד על הרעיון של ההפגנה היום. לפחות היה נחמד לעבור ברחובות תל-אביב ולשטוף את העיניים תודות לעלמות חמד שנהגו על דו"ג בלבוש מינימליסטי. :mm_yeah:

פורסם
אני לא רוכב על אופנוע, ובכל זאת תומך, גם אקטיבית במאבק. ואני לא היחיד. כך שההכללה שלך משוללת יסוד:

אסף.

אני בטוח שאתה נמנה על מספר של אנשים שעונה על ההגדרה "בטל בשישים".

פורסם

השתתפתי בהפגנה היום בחיפה עם עוד לא מעט חברים ואני דווקא רוצה להגיד שרוב הנהגים ברכבים חייכו והביעו תמיכה אפילו שהגיעו ב15 דקות איחור הביתה בגללנו. אז תודה!

פורסם
שמעו חברים, לא יודע מה להגיד לכם, אני תוהה אם לצחוק או לבכות, כי כל אלו שנוהגים על דו"ג צורחים פה על כל מי שלא תומך בכם, חבורה של אטומים שלא מוכנים לשמוע אף אחד, אלא אם כן הוא מצדד בכם. אתם אפילו לא מבינים למה נהגי המכוניות לא מסכימים אתכם ואפילו מגנים את המאבק שלכם. כשתבינו מה אתם לא עושים בסדר, תאמינו לי שאני וחברי לכביש שנוהגים במכוניות נצטרף אליכם ונפקוק את הכבישים עם מכוניות וגם עם משאיות. עד אז, חברים, אתם לבד במאבק ואני מאחל לכם שתפסידו הפסד צורב.

אה כן, כל הכבוד על הרעיון של ההפגנה היום. לפחות היה נחמד לעבור ברחובות תל-אביב ולשטוף את העיניים תודות לעלמות חמד שנהגו על דו"ג בלבוש מינימליסטי. :mm_yeah:

אולי תסביר מה לדעתך נעשה לא בסדר במקום לזרוק משפטים לאוויר?

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אני בטוח שאתה נמנה על מספר של אנשים שעונה על ההגדרה "בטל בשישים".

אתה ממש טועה - יש לא מעט שתומכים. אני בעצמי רכבתי בעבר על אופנועים אבל אני "נשברתי" כבר שהעלו בפעם הקודמת את פרמיות הביטוח.

כשנסעתי היום בבוקר ברחוב אגרון בירושלים בבוקר - בהחלט לא ניתן להתעלם מהנוחות והיעילות של הכלים האלו - בייחוד שהם ותופסים פתאום מקומות חניה.

ישר כוח לעוסקים בדבר - הלוואי והיה לי די ממון בכדי שגם אני הייתי יכול להנות מהיתרונות האדירים של הדו-גלגליים :cry:

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
אולי תסביר מה לדעתך נעשה לא בסדר במקום לזרוק משפטים לאוויר?

אם היית קורא את מה שכתבתי בדיון הקודם וגם כאן בתגובותיי הראשונות לא היית אומר שאני "זורק משפטים לאוויר". העובדה שאתה אומר את זה מראה שנפלת מהשמיים מבלי לקרוא את העמודים הקודמים.

פורסם
וודאי שיש רבים שתומכים, רק שמספרם בטל בשישים לעומת אלו שלא תומכים.

אני עדיין לא מבין מה יש לך מרוכבי האופנועים, אני רוכב כבר 5 שנים עלאופנועים,מעולם לא פגעתי באף אחד ולא נפגעתי, הפעמיים היחידות שנתפסתי ע''י המשטרה הם במהירות 80 ק''מ במקום 60, אני רוכב על אופנוע 600 סמ''ק כך שאני משתייך לחבורת החוליגנים שאתה מדבר עליהם.

מדוע אני צריך לשלם 6000 ש''ח ביטוח?

מנגד אני יכול לספור לך את כמות העבירות שנהגי הרכבים עושים ביום ואני אגיע למאות ביום וזה רק ברכיבה לעבודה וחזרה.

נתון מדהים נוסף הוא,שנהגי המשאיות מעורבים בתאונות דרכים יחסית לכמותם על הכביש בצורה איומה, האם מישהו חושב להעלות להם את הביטוח?

אבסורד נוסף בכל העניין: עפ''י נתוני משטרת ישראל (לא נחשדת כאוהבת אופנוענים) כ 70% מהתאונות בין רכבים לאופנועים הם באשמת הרכבים, יוצא שב 70% מהתאונות, הביטוח הוא של נהג הרכב שמשלם את הפיצוי, אם כך מדוע להעלות לאופנוענים את הביטוח אם במילא הם לא משתמשים בו אלא תובעים את נהג הרכב, יוצא מכך שכל נתוני חברות הביטוח הם שקריים ומגמתיים.

פשוט חיפשו היכן לייקר ויודעים שהאופנוענים הם טרף קל שאין להם הרבה זכויות בציבור הישראלי, כך שאף אחד לא יעזור להם והם יוכלו לדפוק אותנו, אז יש לנו שני דברים להגיד

1. טעיתם בכתובת!! אותנו לא דופקים כל כך מהר.

2. היום זה אני מחר זה אתה!

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

americium אתה כבר גולש לתגובות מגעילות, אתה אוהב לסכסך בין חברי קארספורום לאופנוענים. תחסוך זאת מאיתנו בבקשה.

בנוסף, אשמח אם תפסיק לדבר בכל גובה שאתה רוצה, עלאק "תאמינו לי שאני וחברי לכביש שנוהגים במכוניות נצטרף אליכם ונפקוק את הכבישים עם מכוניות וגם עם משאיות".

נהיית לי דובר של נהגי הרכבים בארץ?

סתם שאלה, היית אופנוען בעבר שאתה מדבר ככה?

אולי יצא לך להרגיש איך זה להיות אופנוען?

שיהיה לך גם מבט של אופנוען (Point Of View) דבר איתי.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...