Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי את התמונות , לפי דעתי מגיע לכל הרוכבים שהגיעו צל"ש על ההתאגדות הענקית.

אני חושב כי באמת יש חלק נכבד בציבור האופנוענים שהחוק לא מעניין אותם על הכביש ובאמת מגיע להם, אך מה עם החלק שמציית לחוק ונוהג כראוי?

לפי דעתי "העונש" שהוטל על הכלל אינו מוצדק, אם באמת רוצים לפתור את הבעיה צריך לחול שינוי בדרכי האכיפה הלקויות שקיימות כיום. קיימים גם עברייני תנועה רבים עם 4 גלגלים האם הבעיה תיפתר אם יעלו את מחירי הביטוח לרכב? אני בטוח שלא.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
אנחנו מנסים כמה שיותר לשפר את התדמית.

אבל אי אפשר להגיד לבנאדם בכוח שיילבש מיגון.

אל תשכח שיש עיוותים בחוק שגורמים לנו לנזקים ואת זה אתה בכלל לא הכללת.

.

ועוד איך אפשר להגיד אין מיגון X = אין פיצויים.

הבדל הכי גדול בין דו"ג למכונית שרוכב דו"ג תמיד נפגע. נגיד אני נוהג ברכב במהירות סבירה בעיר, מחליק (חס ושלום שלא נדע) ונכנס במעקה. פירקתי את הפח. רוב הסיכויים שאני יוצא מהרכב בלי נזק פיזי. אני תובע את הביטוח והביטוח משלם סכום סביר לשיפוץ הרכב + שיפוץ המעקה. עכשיו דמיין רוכב דו"ג באותה סיטואציה. רוב הסיכויים שאותו רוכב יפצע קשה. הוא יתבע את הביטוח יקבל מאות אלפי שקלים פיצויים + אחוזי נכות + פיצויים על אובדן כושר עבודה + אלוהים יודע מה עוד עורך דין יצליח להוציא.

פורסם

אל תערבב ביטוח חובה וביטוח מקיף. שני ביטוחים נפרדים, שתי תביעות נפרדות. אל אחד יש השתתפות עצמית, על השני - לא. אם תרצה לקבל כאב וסבל על תאונה באוטו - הסכום יהיה זהה לסכום שיקבל אופנוען על החלקה קטנה על האופנוע, רק שנהגי רכב פשוט לא יודעים את זה.

סמיילי והשאר, אין מה לחפש תמיכה אצל נהגי רכב צבועים, שמצד אחד היו רוצים שאופנועים ייסעו כמו מכוניות, מצד שני רוצים שאף אחד לא יעמוד בנתיב שלהם בפקק, וכשאופנוע במקרה נוסע באופן חוקי - נכנסים איתו חופשי לאותו הנתיב, דוחקים אותו לשוליים ומזל שלא דורסים אותו (לפעמים כן), בלי לחשוב פעמיים בכלל. אם כל האופנועים היו נוסעים כמו מכוניות, היה בכי גדול ופקקים ארוכים לנהגים כבר יום, במרכז ולא רק במרכז, אבל הציבור הזה בממוצע מספיק מטומטם כדי לא להבין את הדברים האלה.

תרבות מוטורית זרה לעם הזה, והוא עדיין חי בבורות ודעות קדומות. הסברה לא תעבוד, לא בצורה הזאת. עם מקל ארוך וכבד מלמעלה - כן, אבל לצערינו, בינתיים אין מי שיעשה את זה.

פורסם
אל תערבב ביטוח חובה וביטוח מקיף. שני ביטוחים נפרדים, שתי תביעות נפרדות. אל אחד יש השתתפות עצמית, על השני - לא. אם תרצה לקבל כאב וסבל על תאונה באוטו - הסכום יהיה זהה לסכום שיקבל אופנוען על החלקה קטנה על האופנוע, רק שנהגי רכב פשוט לא יודעים את זה.

סמיילי והשאר, אין מה לחפש תמיכה אצל נהגי רכב צבועים, שמצד אחד היו רוצים שאופנועים ייסעו כמו מכוניות, מצד שני רוצים שאף אחד לא יעמוד בנתיב שלהם בפקק, וכשאופנוע במקרה נוסע באופן חוקי - נכנסים איתו חופשי לאותו הנתיב, דוחקים אותו לשוליים ומזל שלא דורסים אותו (לפעמים כן), בלי לחשוב פעמיים בכלל. אם כל האופנועים היו נוסעים כמו מכוניות, היה בכי גדול ופקקים ארוכים לנהגים כבר יום, במרכז ולא רק במרכז, אבל הציבור הזה בממוצע מספיק מטומטם כדי לא להבין את הדברים האלה.

תרבות מוטורית זרה לעם הזה, והוא עדיין חי בבורות ודעות קדומות. הסברה לא תעבוד, לא בצורה הזאת. עם מקל ארוך וכבד מלמעלה - כן, אבל לצערינו, בינתיים אין מי שיעשה את זה.

ברוך הבא, כבוד. :)

אני לא מסכים איתך לחלוטין, אם קראת בשירשורים אחרים היית רואה שיש תמיכה, כל נהג הרי מעוניין שיהיו פחות פקקים.

שאר הנהגים חושבים שדו"ג "לא יציב" (WTF?! מה זה המושג "לא יציב"?) ולכן זה מסוכן וגורם לנזק גופני ועוד... בלה בלה בלה.

תנו לי לומר שזה בולשיט גדול (וסליחה שאני מתבטא כך), אופנוען יכול לרכב יותר טוב מנהג ברכב ולא לעשות תאונות ובידיוק ההפך.

קח לדוגמא את בוחני פול גז, אלה הם אנשים שרוכבים ביום יום על דו"ג ושורפים מידיי יום המון קילומטרים, יש להם יידע וניסיון ובעזרת 2 ה"כלים" הם מיישמים אותם על הכביש. יודעים לעשות את הדבר הנכון, בזמן הנכון ובמקום הנכון.

והם רוכבים כמה עשרות שנים טובות (ואפילו פחות).

אני יכול להעיד שעשיתי לפני כמעט שנה את חבילת קורס אופנוען מאומן, זה תרם לי רבות לשליטה על הכלי שלי וכיום אני נוהג עם ביטחון עצמי גבוה ונהנה מכל רגע.

באשר לכולם... בשורה תחתונה, זה לא נושא הדיון כאן (מכונית VS דו"ג).

אנחנו מדברים פה על המאבק נטו, במיוחד על המאבק של היום.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

ההבדל הוא כשעושים תאונה קלה עם הרכב יוצאים החוצה, אומרים "חבל על הפח" וממשיכים לנסוע. גם אתם נוסעים, אבל לא על הכלי אלא באמבולנס. רוב נהגי המכוניות לא תובעים את הביטוח כי אין טעם. אתם תמיד תובעים כי אתם תמיד נפגעים. זו הסיבה שאף חברת ביטוח פרטית לא מבטחת דו"ג וגם זו הסיבה שאתם תשלמו יותר לפול.

ברוך הבא, כבוד. :)

אני לא מסכים איתך לחלוטין, אם קראת בשירשורים אחרים היית רואה שיש תמיכה, כל נהג הרי מעוניין שיהיו פחות פקקים.

שאר הנהגים חושבים שדו"ג "לא יציב" (WTF?! מה זה המושג "לא יציב"?) ולכן זה מסוכן וגורם לנזק גופני ועוד... בלה בלה בלה.

.

אתה רוצה הסבר? בוא נבדוק למי יותר קל להתהפך. אני ברכב אתה על האופנוע. יהיה לך מספיק זמן לחשוב על פירוש המושג "לא יציב" במחלקת טיפול נמרץ.

פורסם

כאופנוען לשעבר (לפני חודשיים מכרתי את הנינג'ה 600 שלי) אני פשוט מוריד בפניכם את הכובע... אין לי מילים על ההתארגנות היום.

כבוד.8)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
רוכב דו"ג תמיד נפגע. תמיד. כל תאונה, כל מכה, כל דבר קטן גורם לפציעתו. נהג מכונית לא. לכן אתם תשלמו יותר כסף לביטוח חובה. חיים קשים. את האיומים שלכם "נעבור למכונית" תזרקו למישהו אחר. לאף אחד לא אכפת.

לא לא לא.

לך לא איכפת, ובגלל שלדבר איתך זה כמו לדבר לקיר, גם לנו לא איכפת ממך.

וכדי שאולי תלמד ותשתוק קצת:

החלקתי בעבר פעמים, פעם בתחנת דלק (תודה לתקנים הנהדרים שיש פה), ופעם על כביש בעפולה בגלל תמרים שהיו על כביש.

ב 2 הפעמים לא היה נזק לא לי ולא לאף אחד אחר, לא גופני ולא לרכוש.

ולא, לא תבעתי את הביטוח, והכל בסדר.

אז איפה התמיד שלך אה? :evil:

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

יופי מה אתה רוצה? שקל? דו"ג כלי יותר מסוכן מרכב. זו עובדה. הרבה יותר משתמשי דו"ג תובעים את הביטוח בהשוואה לנהגי מכוניות. זו עובדה סטטיסטית. אתה רוצה להמשיך להתווכח עם עובדות או שתהיה בשלך "תראו אני החלקתי ולא קרה לי כלום נה נה נה נה דו"ג יותר בטוח ממכונית"

פורסם
לא לא לא.

לך לא איכפת, ובגלל שלדבר איתך זה כמו לדבר לקיר, גם לנו לא איכפת ממך.

וכדי שאולי תלמד ותשתוק קצת:

החלקתי בעבר פעמים, פעם בתחנת דלק (תודה לתקנים הנהדרים שיש פה), ופעם על כביש בעפולה בגלל תמרים שהיו על כביש.

ב 2 הפעמים לא היה נזק לא לי ולא לאף אחד אחר, לא גופני ולא לרכוש.

ולא, לא תבעתי את הביטוח, והכל בסדר.

אז איפה התמיד שלך אה? :evil:

גילעד

עזוב, אני כבר פורש מלדבר איתו, זה כמו לדבר אל קיר (או אל ענתבי).

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
יופי מה אתה רוצה? שקל? דו"ג כלי יותר מסוכן מרכב. זו עובדה. הרבה יותר משתמשי דו"ג תובעים את הביטוח בהשוואה לנהגי מכוניות. זו עובדה סטטיסטית. אתה רוצה להמשיך להתווכח עם עובדות או שתהיה בשלך "תראו אני החלקתי ולא קרה לי כלום נה נה נה נה דו"ג יותר בטוח ממכונית"

טוב לרמה כזאת של ילד בן 5 אני באמת לא מתכוון לרדת.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הכלי לא מסוכן, הנהגים הם אלה שמסוכנים.

תבדיל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אז למה באירופה משלמים בממוצע 100 יורו לשנה ביטוח חובה? שם לא נפגעים? שם לא תובעים את הביטוח?

שתתיתן לי תשובה על זה נמשיך לדבר עד אז אין מה לדבר איתך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מבין שמר מיכאל כרמי מעדיף להתעלם מקשתי, ולחזור על דבריו שוב, אז אני ארשה לעצמי לעשות זאם גם כן:

יסביר לי כבודו מדוע באירופה מחיר המכוניות זולים כל-כך? נו באמת, נולדת אתמול?

הבעיה היחידה שלי היא שאתם כן דואגים רק לעצמכם ואתם עושים את זה במסווה ובתרמית שהיום זה אתם ומחר זה אנחנו ואנחנו צריכים להגיד לכם תודה. זה פשוט שקר אחד גדול! בדיון הקודם ביקשתי מקברניטי המאבק להסביר לי מה ההצעה שלהם למדינה שתאפשר להשאיר את מחירי הביטוח שלהם כמו שהם ומאידך לא לפגוע במחיר שלי. מיותר לציין שעד היום לא קיבלתי תשובה, חוץ מאשר השתלחויות פרימיטיביות בי בגלל שאני נהג רכב שלא תומך במאבק שלכם.

ולאור העובדה שהתעוררתי לבוקר נוסף של פקקים בגלל מעשי העבריינות שלכם בכבישים, אסכם תגובתי ב-"בושה וחרפה!".

והנה. אני עדיין מחכה לתשובה.

כל הכבוד, אני מחזק את ידיו של שר האוצר, אפילו שהוא בובה של ביבי, על שלא נכנס לבריונות שלכם ולא הגיע לפגישה.

• תוכן חדש...