Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יסביר לי כבודו מדוע באירופה מחירי ביטוחי האופנועים זולים כלכך, האם שם אין נהגות? האם שם לא מתעופפים באוויר?

מה הם יודעים שאנחנו לא?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לא טוב לכם המחיר של הביטוח סעו על אוטו ותשלמו פי 100 על דלק. חפרתם.

מדיבורך הבנתי דבר אחד, האופנוענים אשמים בכל וזהו, כל מי שנוסע במכונית הוא צדיק.

ו-Lev, מה זאת השטות הזאת "לא יציב"?.

יש לו מעט רוכבים שאני מכיר שרוכבים על אופנוע כאילו הם רוכבים 100 שנה על אופנועים והם בידיוק מסתכלים על אופנועים כמו שאתה מסתכל על רכב.

אם היית קצת עושה חיפוש וקורא מה שורש הבעיה היית מבין שאפשר לתקן את העיוותים בחוק, אבל הבעיה שלנו כדי לתקן את העיוותים הללו זה הבירוקרטיה.

סה"כ אנחנו עוזרים לכם להוריד מכוניות מהכביש וכך אתם תקבלו כביש יותר ריק, איזה כיף כביש עם פחות פקקים לא?!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

עזבו אותכם, כל אחד בבועה שלו.

במקום שאחד יגיד לשני איזה כיף לי שאתה יכול לבחור במה לנסוע כי, זה יותר זול, יותר כיף, יותר בסבבה שלך, כל אחד נהיה צר עין ודורס את זכויות האחר כי הוא חושב שככה צריך להיות.

כן באירופה אכן יותר זול. פה באירלנד לדוגמה זה באיזור ה450 יורו ל125 סמ"ק עם רישיון "לימודי" שמקבלים אחרים שעושים תאוריה. אתם מבינים על מה אני מדבר??? 450 יורו לביטוח ועוד לפני מבחן נהיגה!

אני לא אומר שבארץ זה חייב להיות אותו דבר כי בסופו של יום זה לא אותה מדינה.

אבל זה כן יכול וחייב וצריך להיות יותר זול ממה שזה עכשיו!

פה יש פרסומות להגביר את מודעות נהגי המכוניות לאופנועים, למה בארץ אין? בטח, כי אופנועים זה אם כל הצרות שלנו בכביש.

תבינו דבר אחד, יודעים פה שאופנועים זה מסוכן, אבל לכל אחד יש את הזכות לבחור!

ואת זה, עוד מעט לא יהיה בארץ.

חבל,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אבל הפחות 2000 שקל בביטוח חלק ל12 חודשים פחות מ200 לחודש אז צריך לתקוע תנועה שלמה ואנשים שממהרים למקומות ולהפוך הארץ, אז לא , לכל דבר הייתרונות והחסרונות שלו , מספיק להיות קטנוניים.

אז אתה כנראה לא מעודכן, אני , חייל משוחרר צריך לשלם משהו כמו 4600 שקל לקטנוע 125 מעפן וזה רק חובה!

אני משלם 4600 שקל כעונש מהמדינה על כך שבחרתי לנסוע על כלי רכב חסכוני בדלק , דיי ידידותי לסביבה (בהתחשב באלטרנטיבות ) מוריד מנפח התנועה בכביש ובחניה .

תודה לך מדינת ישראל

פורסם
מדיבורך הבנתי דבר אחד, האופנוענים אשמים בכל וזהו, כל מי שנוסע במכונית הוא צדיק.

ו-Lev, מה זאת השטות הזאת "לא יציב"?.

יש לו מעט רוכבים שאני מכיר שרוכבים על אופנוע כאילו הם רוכבים 100 שנה על אופנועים והם בידיוק מסתכלים על אופנועים כמו שאתה מסתכל על רכב.

אם היית קצת עושה חיפוש וקורא מה שורש הבעיה היית מבין שאפשר לתקן את העיוותים בחוק, אבל הבעיה שלנו כדי לתקן את העיוותים הללו זה הבירוקרטיה.

סה"כ אנחנו עוזרים לכם להוריד מכוניות מהכביש וכך אתם תקבלו כביש יותר ריק, איזה כיף כביש עם פחות פקקים לא?!

יופי. אתה מכיר כמה רוכבים שמודעים לסכנות בדו גלגלי ומשקיעים במיגון. כמה כאלה כבר יש?

הבעיה שרוב הרוכבים לא רק חסרי ניסיון, אלא גם חוצפנים ולא פעם גרמו לי לרצות לפתוח את הדלת בזמן נסיעה. רובם גם לא משקיעים במיגון בסיסי. אם אתם רוצים לרכב עם קסדה פטרייה לא חוקית, שלא מספקת הגנה מינימלית לרוכב שיהיה לכם לבריאות. זו לא הלסת שלי. אבל כשאותו אידיוט יחליק בגלל שלולית, ישבור את כל השיניים ויתבע את הביטוח שלא יבוא בטענות שתעריף הביטוח עולה. בישלתם את הדייסה ועכשיו אתם אוכלים אותה.

פורסם
יסביר לי כבודו מדוע באירופה מחירי ביטוחי האופנועים זולים כלכך, האם שם אין נהגות? האם שם לא מתעופפים באוויר? מה הם יודעים שאנחנו לא?

יסביר לי כבודו מדוע באירופה מחיר המכוניות זולים כל-כך? נו באמת, נולדת אתמול?

הבעיה היחידה שלי היא שאתם כן דואגים רק לעצמכם ואתם עושים את זה במסווה ובתרמית שהיום זה אתם ומחר זה אנחנו ואנחנו צריכים להגיד לכם תודה. זה פשוט שקר אחד גדול! בדיון הקודם ביקשתי מקברניטי המאבק להסביר לי מה ההצעה שלהם למדינה שתאפשר להשאיר את מחירי הביטוח שלהם כמו שהם ומאידך לא לפגוע במחיר שלי. מיותר לציין שעד היום לא קיבלתי תשובה, חוץ מאשר השתלחויות פרימיטיביות בי בגלל שאני נהג רכב שלא תומך במאבק שלכם.

ולאור העובדה שהתעוררתי לבוקר נוסף של פקקים בגלל מעשי העבריינות שלכם בכבישים, אסכם תגובתי ב-"בושה וחרפה!".

פורסם
נהגי הרכבים לא מבינים שאחרי שיגמרו איתנו יתחילו איתם

אם אתה לא יודע, איתנו כבר התחילו מזמן, ראה מיסים מטורפים על קניה ואחזקה של רכב ועלות דלק זוועתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יופי. אתה מכיר כמה רוכבים שמודעים לסכנות בדו גלגלי ומשקיעים במיגון. כמה כאלה כבר יש?

הבעיה שרוב הרוכבים לא רק חסרי ניסיון, אלא גם חוצפנים ולא פעם גרמו לי לרצות לפתוח את הדלת בזמן נסיעה. רובם גם לא משקיעים במיגון בסיסי. אם אתם רוצים לרכב עם קסדה פטרייה לא חוקית, שלא מספקת הגנה מינימלית לרוכב שיהיה לכם לבריאות. זו לא הלסת שלי. אבל כשאותו אידיוט יחליק בגלל שלולית, ישבור את כל השיניים ויתבע את הביטוח שלא יבוא בטענות שתעריף הביטוח עולה. בישלתם את הדייסה ועכשיו אתם אוכלים אותה.

הרוכבים הרוכבים הרוכבים, אתה חוזר על אותה מנטרה וזה מתחיל לשעמם.

אתה זה שנוהג כמו חיה אם אתה רוצה לפתוח דלת על אנשים רק לידיעתך.

וכמה נהגי מכוניות נוהגים בלי חגורה ואחרי זה תובעים כי הם דפקו את הראש בשמשה?

וכמה הורים נוסעים עם הילד על הברכיים? פה מדובר על חיים של כמה אנשים אבל אתה, משתלח באפנועים כאילו אין מחר.

תעצור את עצמך רגע, תנשום, ותבדוק אם כל נהגי המכוניות כאלה כשרים, שעכשיו אפשר לעזוב הכל ולהתלונן רק על האופנוענים.

אתה יודע מה, אם אתה אומר שמחירי הביטוח עולים כי הרבה אנשים תבעו בו נעשה דבר כזה:

תוריד את הביטוח ל3500 וכל פעם שאופנוען עושה תאונה באשמתו ותובע את הביטוח הוא ישלם השתתפות עצמית וכל פעם שזה באשמת מישהו אחר, הוא לא ישלם כלום ואז תראה שזה ממש לא העיניין כי לרוב זו לא אשמת האופנוען עצמו וזה מוכח.

גילעד

פורסם

אתה רוצה שאני אתחיל לציין כמה רוכבי דו"ג נוהגים כמו משוגעים, חותכים, עוקפים מהשוליים, נוסעים במהירות על המדרכה, נדחפים בין מכוניות? תאמין לי זה לא יהיה טוב. מצחיק שדווקא במחאה אתם רוכבים כמו ילדים טובים.

אתם מרצונכם החופשי עולים על כלי הרבה יותר מסוכן ממכונית, רוכשים מיגון מינימלי במקרה הטוב, נפצעים תמיד מכל שטות אם זה באשמתכם או לא ואחר כך בוכים שמעלים לכם את הביטוח.

פורסם

רוכבים

כל הכבוד על ההתארגנות וההפגנה שלא היתה כדוגמתה מאז הקמת המדינה.

כן יש אבל,הרוב הגדול של רוכבי האופנועים, מתנהגים בנבזות מסוכנת, ולמה אני מתכוון?

קו העצירה הוא שקוף עבורכם, או שאתם עומדים על מעבר החציה או כמעט באמצע הצומת.

ועד שאתם מגיעים לקו העצירה אתם משתחלים/נדחפים בברבריות בתנועה בין מכוניות .

אופנועים חייבים ע"פ חוק לנסוע בנתיב בדיוק כמו מכונית.

עוברים נתיבים ברוב המקרים ללא איתות

ניצמדים למכוניות במהירות גבוהה בדיוק "בשטח המת של הנהג " ואח"כ מתפלאים איך לא ראה אתכם.

נוסעים כמובן מאליו בשוליים במהירות גבוהה.

חונים על מדרכות בספונטאניות, ולא מתחשבים אפילו במעבר לנכים.

מיגון

לא פעם רוכבים עם סנדלים, כפכפים, גופיות, מכנסיים קצרים.

קסדה זה בגדר המלצה (בטוסטוסים/קטנועים) חובשים על הראש אבל לא עד הסנטר רק מניחים על הראש.

אתם לא עושים טובה לאף אחד, פשוט אתם מסכנים את עצמכם ב"עונש מוות".

חובה ומומלץ להתלבש עם בגדים ארוכים או חליפת רכיבה.

אני אם הייתי עובד מדינה האחראי בקטע על אופנועים במשרד התחבורה/ביטוח

בכלל לא הייתי משלם לכם שקל באם לא הייתם לבושים במיגון הדרוש

זה כאילו לא הייתם חגורים בחגורת בטיחות ברכב.

תרבות הרכיבה באופנועים היא מתחת לכל ביקורת(וזה בלשון המעטה).

אופנועים כבדים שטסים ב 5 בבוקר זה טוב, אבל לא במקום עם תנועה גבוהה

בשעות הבוקר 7-8 בבוקר או אחה"צ 16:00-18:00.

תאונה מצערת

מי זוכר את מורה הנהיגה לאופנועים עם וותק של מעל 20 שנה שנהרג בעת שהוא נכנס במשאית?

כן לאחר חקירה מאומצת וצפיה בסרטון הקצר התברר שהוא אשם במותו.

אף אחד לא עצר להגיש לו עזרה,(אמרו בלב מסכן מגיע לו- שינאה לאופנוענים)

עד שבחור אחד רץ וגילה שהוא כבר מת וקרא לאמבולנס.

עד כדי כך שונאים את רוכבי האופנועים ובצדק הבאתם את זה על עצמכם.

מכוניות

נהגי המכוניות שלרובם אין רשיון לאופנוע לא יבינו מה החשיבות של מבט במראות

מרווחי בלימה, או הצד הטכני של התנהגות ברכיבה על אופנוע והשילוב

בו המשתמש ברכב נוהג ביחס לאופנוען. מכאן נובעות רוב הצרות.

ובשיעורי נהיגה לא מלמדים על התמודדות מול אופנוע הנוסע לצדך בכביש.

בקיצור

אופנוענים יקרים שתתקנו את דרכיכם(תרתי משמע) אני יהיה בעדכם

עד עכשיו אני מצדיק את המדינה בעלותה את תעריפי הביטוח

אני הייתי נוקט צעדים מרחיקי לכת בעונשים כבדים במיוחד עבור רוכבי

טוסטוסים או אופנועים כבדים

תמיר

שיש לו גם רשיון לאופנוע

פורסם

מה הבכי הגדול מול העלאת התעריפים?

בסה"כ מדובר על 200 ש"ח בחודש, אולי פחות.

מה זה אל מול היתרונות?

1. אפשר לחתוך נתיבים.

2. אפשר לקצר את הפקקים כשנוסעים בין מכוניות.

3. אפשר לתפוס נתיב שלם בכיף כשרוצים.

4. עלויות הדלק נמוכות.

אז כמו שעלו התעריפים של הביטוח בתקופת ערפאת, כשגניבות הרכב היו דבר שבשגרה - ואף אחד לא פצה פה, אז ככה צריך להיות גם עכשיו.

לגבי הפקקים - נחייה ונראה.

פורסם

הערותי באדום:

רוכבים

כל הכבוד על ההתארגנות וההפגנה שלא היתה כדוגמתה מאז הקמת המדינה.

כן יש אבל,הרוב הגדול של רוכבי האופנועים, מתנהגים בנבזות מסוכנת, ולמה אני מתכוון?

קו העצירה הוא שקוף עבורכם, או שאתם עומדים על מעבר החציה או כמעט באמצע הצומת.

ועד שאתם מגיעים לקו העצירה אתם משתחלים/נדחפים בברבריות בתנועה בין מכוניות .

אופנועים חייבים ע"פ חוק לנסוע בנתיב בדיוק כמו מכונית.

עוברים נתיבים ברוב המקרים ללא איתות

ניצמדים למכוניות במהירות גבוהה בדיוק "בשטח המת של הנהג " ואח"כ מתפלאים איך לא ראה אתכם.

נוסעים כמובן מאליו בשוליים במהירות גבוהה.

חונים על מדרכות בספונטאניות, ולא מתחשבים אפילו במעבר לנכים.

אמת, יש כאלה, ומבחינתי שאנשים כאלה שיעשו תאונה, ישלמו גם 5000 ש"ח השתתפות עצמית אם צריך, כי הם בזים לעצמם ולחייהם.

מיגון

לא פעם רוכבים עם סנדלים, כפכפים, גופיות, מכנסיים קצרים.

קסדה זה בגדר המלצה (בטוסטוסים/קטנועים) חובשים על הראש אבל לא עד הסנטר רק מניחים על הראש.

אתם לא עושים טובה לאף אחד, פשוט אתם מסכנים את עצמכם ב"עונש מוות".

חובה ומומלץ להתלבש עם בגדים ארוכים או חליפת רכיבה.

אני אם הייתי עובד מדינה האחראי בקטע על אופנועים במשרד התחבורה/ביטוח

בכלל לא הייתי משלם לכם שקל באם לא הייתם לבושים במיגון הדרוש

זה כאילו לא הייתם חגורים בחגורת בטיחות ברכב.

לגבי כל זה אין לך מה לבוא בתלונות לרוכבים (חוץ מזה שאתה יכול לקרוא לכאלה מטומטמים).

כל עוד זה לא מעוגן בחוק, אי אפשר להתלונן!

תעגנו בחוק, תענישו, ואז זה יהיה כמו שצריך.

תרבות הרכיבה באופנועים היא מתחת לכל ביקורת(וזה בלשון המעטה).

אופנועים כבדים שטסים ב 5 בבוקר זה טוב, אבל לא במקום עם תנועה גבוהה

בשעות הבוקר 7-8 בבוקר או אחה"צ 16:00-18:00.

יש כאלה גם במכוניות, אוטובוסים ומשאיות, לא רק באופנועים, ושוב אלה שלא על אופנועים, מסכנים הרבה יותר אנשים, אז למה אתה לא מקים קול צעקה גם על זה?

תאונה מצערת

מי זוכר את מורה הנהיגה לאופנועים עם וותק של מעל 20 שנה שנהרג בעת שהוא נכנס במשאית?

כן לאחר חקירה מאומצת וצפיה בסרטון הקצר התברר שהוא אשם במותו.

אף אחד לא עצר להגיש לו עזרה,(אמרו בלב מסכן מגיע לו- שינאה לאופנוענים)

עד שבחור אחד רץ וגילה שהוא כבר מת וקרא לאמבולנס.

עד כדי כך שונאים את רוכבי האופנועים ובצדק הבאתם את זה על עצמכם.

אין פה שום קשר לשנאה כלפי מישהו, אלא לחוסר אכפתיות כלפי הזולת שזו מכת מדינה כבר.

אל תסובב את זה לנושאים לא קשורים.

מכוניות

נהגי המכוניות שלרובם אין רשיון לאופנוע לא יבינו מה החשיבות של מבט במראות

מרווחי בלימה, או הצד הטכני של התנהגות ברכיבה על אופנוע והשילוב

בו המשתמש ברכב נוהג ביחס לאופנוען. מכאן נובעות רוב הצרות.

ובשיעורי נהיגה לא מלמדים על התמודדות מול אופנוע הנוסע לצדך בכביש.

אמת ויציב!

בקיצור

אופנוענים יקרים שתתקנו את דרכיכם(תרתי משמע) אני יהיה בעדכם

עד עכשיו אני מצדיק את המדינה בעלותה את תעריפי הביטוח

אני הייתי נוקט צעדים מרחיקי לכת בעונשים כבדים במיוחד עבור רוכבי

טוסטוסים או אופנועים כבדים

יש מקום לענישה, וכפי שידוע לך היא לוקה בחסר בכל תחום התחבורה.

אין לי ספק שאם יורידו מהכביש את המושגעים באמת זה יראה אחרת לגמרי.

תמיר

שיש לו גם רשיון לאופנוע

גילעד

פורסם

אנחנו מנסים כמה שיותר לשפר את התדמית.

אבל אי אפשר להגיד לבנאדם בכוח שיילבש מיגון.

אל תשכח שיש עיוותים בחוק שגורמים לנו לנזקים ואת זה אתה בכלל לא הכללת.

מעבר לזאת, הייתי בהפגנה וזה מה שראיתי:

1 וחצי חזרתי הבייתה, מתחיל לישון ב-2, קם ב-5 ויאללה אני נפגש עם קבוצה מצומצמת בתל אביב.

משם נוסעים ללטרון ואז... WOW גודש ע-נ-ק-י של אופנוענים. מחזה מרהיב אין ספק.

המשטרה מפנה אותנו ללטרון, שם אנו מקבלים תדריך לצעד הבא - איצטדיון טדי בירושלים.

נוסעים כשעה לשם עם הכוונה של המשטרה, פה ושם מחסום ומגיעים.

חיכינו חיכינו חיכינו ו... יש הישג! הנושא ייעלה לדיון אצל שר האוצר! עם תקווה שיהיה מפנה דרסתי במצב כיום.

חוזר הבייתה מותש ועייף עם מס' בודד של שעות שינה, אך מרוצה! smile.gif

תודות לכל הרוכבים שבאו ועזרו, כל פעם יש יותר ויותר רוכבים וזה נותן ביטחון עצמי גבוה ועוזר יותר להלחיץ את השוטרים ובכלל את האזור.

תודות לרבים מהמערכת כאן ובפורומים אחרים במיוחד לאליקו אלג'ם שמוביל את העדר.

תודה למשטרה, שמבינים את הסיבה שאנו נאבקים בגללה וכיוונו את כולם בנחת ושלווה.

תמונות וסירטונים בהמשך... הרבה תמונות...

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...