Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה משנה אם היה בבעלותי דו"ג או לא? איך זה משנה בדיוק את העובדה שאני מתנגד, לא למאבק שלכם, אלא לעובדה שאתם רואים רק את טובתכם האישית, ולא מתחשבים בטובתם של נהגי הרכבים?

לא מתחשבים בטובתם של הנהגים?!

אנחנו משרתים את האינטרסים שלהם, מציאת מקומות חנייה, פחות פקקים, פחות זיהום אוויר וכו'...

אם היית שר התחבורה היו מורידים אותך יישר מהכיסא, במקום לעודד תחבורה יעילה אתה רוצה ש-100% יהיה רכבים ואף לא דו"ג אחד. אתה מודה בעצם שהתחלקת על השכל.

ולפי איך שאתה מדבר הבנתי שאין לך דו"ג, אז צר לי להגיד לך אבל אתה פולט שטויות ללא ביסוס, אין לך רישיון אפילו ואתה מפגיז לאוויר כל מיני דברים שטותיים.

אתה דואג רק לתחת שלך (כמעט כמו כל ישראלי מצוי), וכשאתה דואג רק על עצמך לא משנה אילו אימרות ייגידו לך אתה תישאר בשלך "ושכל העולם התמוטט"... jalaad נתן לך קישור על החברות הביטוח שמרוויחות 700 מיליון שקל בשנה! אחרי כל הקיזוזים!

זה המון! למעשה חברות הביטוח עושות מאיתנו צחוק, הן למעשה לא יוצאות מופסדות מהקרן אלא מופסדות מהרווח! שזה אומר שהן רוצות להרוויח יותר ממה שהן מרוויחות כעת, ובגלל שאנחנו לא באותו מאגר עם הרכבים הם רואים אותנו כקהילה שלא שווה להתחרות עלייה.

לסיכום: יש לנו על מה להילחם.

ואולי תבוא אתה לתמוך בנו במקום לדבר שטויות הרי החברות ביטוח מרוויחות הרבה גם ככה בשורה תחתונה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מתחשבים בטובתם של הנהגים?!

אנחנו משרתים את האינטרסים שלהם, מציאת מקומות חנייה, פחות פקקים, פחות זיהום אוויר וכו'...

אם היית שר התחבורה היו מורידים אותך יישר מהכיסא, במקום לעודד תחבורה יעילה אתה רוצה ש-100% יהיה רכבים ואף לא דו"ג אחד. אתה מודה בעצם שהתחלקת על השכל.

ולפי איך שאתה מדבר הבנתי שאין לך דו"ג, אז צר לי להגיד לך אבל אתה פולט שטויות ללא ביסוס, אין לך רישיון אפילו ואתה מפגיז לאוויר כל מיני דברים שטותיים.

אתה דואג רק לתחת שלך (כמעט כמו כל ישראלי מצוי), וכשאתה דואג רק על עצמך לא משנה אילו אימרות ייגידו לך אתה תישאר בשלך "ושכל העולם התמוטט"... jalaad נתן לך קישור על החברות הביטוח שמרוויחות 700 מיליון שקל בשנה! אחרי כל הקיזוזים!

זה המון! למעשה חברות הביטוח עושות מאיתנו צחוק, הן למעשה לא יוצאות מופסדות מהקרן אלא מופסדות מהרווח! שזה אומר שהן רוצות להרוויח יותר ממה שהן מרוויחות כעת, ובגלל שאנחנו לא באותו מאגר עם הרכבים הם רואים אותנו כקהילה שלא שווה להתחרות עלייה.

לסיכום: יש לנו על מה להילחם.

ואולי תבוא אתה לתמוך בנו במקום לדבר שטויות הרי החברות ביטוח מרוויחות הרבה גם ככה בשורה תחתונה.

ב-ו-ל-ש-י-ט, Bullshit ועוד קצת ב-ו-ל-ש-י-ט

מר. סמיילי מעומד לפרס זיין השכל של השנה אתם עברתם לדו"ג אך ורק מאינטרסים אישיים-כלכליים אז ספר את הסיפורים שלך למישהו אחר, בסדר? אתם לא עושים טובה לאף אחד ולא עברתם לדו"ג מאידיאולוגיה כלכלית-חברתית ירוקה להפצת אמצעי תחבורה זול ויעיל להמונים. החלטתם לרכב כי לא רציתם לעמוד בפקקים ולחפש חנייה וזה בסדר גמור, אבל אל תשחק אותה כאילו אתם משרתים את האינטרסים שלנו. אתם משרתים אך ורק את האינטרסים שלכם ואם אתה מחפש ישראלי אגואיסט תסתכל במראה. כל השאר סתם תירוצים להצדיק את המאבק האגרסיבי והלא מוצדק בעליל שלכם.

אם בעד הפצת מערך תחבורה זול, יעיל ונגיש לכולם שמסוגל לפתור את בעיית הפקקים וזיהום אוויר למה אתה לא מפגין בעד רכבת תחתית, רכבת קלה ואוטובוסים מונעים בגז? כי אתה לא באמת בעד פיתרון חברתי-כלכלי אמיתי, אלא רוצה לרכב על הטוסטוס שלך בלי לשלם הרבה כסף לביטוח. לזה, ידידי, קוראים צביעות.

אה ודרך אגב, חברת ביטוח זה עסק פרטי, לא ארגון צדקה של האו"ם. עסק פרטי לא חייב לכם כלום ואם הבעלים רוצים להרוויח יותר זכותם המלאה. לא שזה מעניין אתכם כי אתם חזירים אגואיסטים שמאשימים את המכוניות בכל התאונות (כי זה הכי נוח), דורשים שאנחנו נשלם יותר כסף לביטוח כדי שאתם תוכלו להמשיך לרכב ומנסים להצדיק את האגואיזים שלכם בתירוצים צולעים "אבל אנחנו מצמצמים את הפקקים ולא מזהמים". לך, לך, ספר את הסיפורים שלך למישהו אחר.

פורסם
ב-ו-ל-ש-י-ט, Bullshit ועוד קצת ב-ו-ל-ש-י-ט

מר. סמיילי מעומד לפרס זיין השכל של השנה אתם עברתם לדו"ג אך ורק מאינטרסים אישיים-כלכליים אז ספר את הסיפורים שלך למישהו אחר, בסדר? אתם לא עושים טובה לאף אחד ולא עברתם לדו"ג מאידיאולוגיה כלכלית-חברתית ירוקה להפצת אמצעי תחבורה זול ויעיל להמונים. החלטתם לרכב כי לא רציתם לעמוד בפקקים ולחפש חנייה וזה בסדר גמור, אבל אל תשחק אותה כאילו אתם משרתים את האינטרסים שלנו. אתם משרתים אך ורק את האינטרסים שלכם ואם אתה מחפש ישראלי אגואיסט תסתכל במראה. כל השאר סתם תירוצים להצדיק את המאבק האגרסיבי והלא מוצדק בעליל שלכם.

אם בעד הפצת מערך תחבורה זול, יעיל ונגיש לכולם שמסוגל לפתור את בעיית הפקקים וזיהום אוויר למה אתה לא מפגין בעד רכבת תחתית, רכבת קלה ואוטובוסים מונעים בגז? כי אתה לא באמת בעד פיתרון חברתי-כלכלי אמיתי, אלא רוצה לרכב על הטוסטוס שלך בלי לשלם הרבה כסף לביטוח. לזה, ידידי, קוראים צביעות.

אה ודרך אגב, חברת ביטוח זה עסק פרטי, לא ארגון צדקה של האו"ם. עסק פרטי לא חייב לכם כלום ואם הבעלים רוצים להרוויח יותר זכותם המלאה. לא שזה מעניין אתכם כי אתם חזירים אגואיסטים שמאשימים את המכוניות בכל התאונות (כי זה הכי נוח), דורשים שאנחנו נשלם יותר כסף לביטוח כדי שאתם תוכלו להמשיך לרכב ומנסים להצדיק את האגואיזים שלכם בתירוצים צולעים "אבל אנחנו מצמצמים את הפקקים ולא מזהמים". לך, לך, ספר את הסיפורים שלך למישהו אחר.

נו, באמת, אתה חושב שתחבורה ציבורית היא יותר יעילה מדו"ג?

איפה אתה רואה את זה בישראל?

אח שלי לומד בהולץ והוא כל פעם בא מפ"ת לתל אביב דרך הרכבות והאוטובוסים, התחבורה הזאת לא יעילה בשיט, למה?

כי היא המון מאחרת! מי לא שמע על האיחורים של רכבת ישראל?!

היא לא תמיד פעילה, לפעמים יש עבודות תחזוקה שנמשכות הרבה זמן (כל פרוייקט ישראלי זה פרוייקט בפני עצמו) או חגים למיניהם.

אחי מספר לי שהוא מאוד רוצה לעבור לדו"ג כי לפעמים הרכבות מאחרות או אוטובוסים נקלעים לפקקים (תחשוב ממה נובע הפקקים חכם גדול).

אם ברכבת ישראל יתעשתו אז אולי אפשר יהיה על מה לדבר.

לגבי אוטובוסים, עם עצם העובדה שאתה מעלה יותר ויותר מכוניות לכביש אתה גורם לכל אוטובוס להיתקע במקומו ולא לזוז.

אז איפשהו אין לך ברירה אלא להתפשר, ככל שיהיה פחות מכוניות כך האוטובוסים יהיו יותר יעילים.

ולגבי הרכבות, הן עוד רחוקות מלהיות יעילות לבינתיים ושלא נדבר על הרכבת הקלה בתל אביב שכנראה עומדת בסימן שאלה עקב המצב של מר לבייב.

לגבי ביטוח, דבר ראשון הוא אמור להיות נגיש מהיותו "ביטוח חובה", אם אין ביטוח חובה אז זו עבירה על החוק, אז אתה חייב לעשות בכל מחיר. אבל איך אדם כמוני ייעשה ביטוח חובה אם אין לו מספיק כסף? חשבת על זה?

בוא נעשה דבר כזה, בוא נעלה את תעריפי הביטוח ל-15K כך שחברות הביטוח יירוויחו מאיתנו... אבל... מה קורה עם שאר הענף?

ברגע זה הרגת את הענף הדו"ג בישראל והשארת בעלי עסק ועובדים למיניהם זרוקים בלי פרנסה וסטודנטים שמתקשים להגיע ללימודים וכו'...

הרי מי ייעשה ביטוח בגובה של 15K?! אף אחד! גם ככה המשכורות כיום הם לא כמו בעבר.

אז סבבה, העלתם את הביטוח כי כך חשקה נפשכם?

אל תקראו לזה "ביטוח חובה".

ואל תקנסו אותי על זה שלא רכבתי ללא ביטוח חובה.

המאבק הזה מאוד מוצדק.

בוא תדבר על הנושא הזה בפול גז ואתה תראה שייטיחו בפניך הרבה סיבות למה לא כדאי להעלות את תעריפי הביטוח לי, לך וכולם.

לא סתם יש פה חברי פורום שתומכים בנו, הם יודעים שהם ייהנו פחות מהמכוניות שלהם בהנחה וייעלו הרבה מכוניות לכביש, כחובב רכב הם מחפשים את הכביש הריק כדי להינות מהכוח והמהירות.

עם דעה כמו שלך אנחנו נראה פקק אחד גדול ואנשים "תקועים" בתוך המכונית שלהם עם כרית ושמיכה שמחכים שמשהו בפקק הזה ייזוז כבר.

ואגב, תעשה טובה, יש גבול לזילזול...

פורסם

גם הביטוח למכונית עולה החל מדצמבר במקום לרדת עקב הייקור לדו-גלגלי.

חברות הביטוח רוצות לעשות עלינו קופה יותר גדולה, כי לא מספיק להן להרוויח כמו שהן מרוויחות.

פורסם בYNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3760807,00.html

המאבק הזה צריך להיות של כולנו, לא רק של הבעלי הדו-גלגלי.

מספיק לחלוב את הציבור.

פורסם

אם עוד לא הבנתם, אי אפשר לשכנע את האנשים האלה בצדיקת המאבק, הם גם לא רוצים לראות אותו, הם רק רואים את ה100 שקל האלה שהם "מסבסדים", גם כשמראים להם את האמת בפנים הם ימשיכו לשנוא את הדו"ג ולהיות נגדו.... גם אם יראו להם פתרון יצירתי לבעיית הביטוח חובה, הם עדיין יהיו עיוורים, הדבר היחיד זה להתעלם מהם וזהו.

פורסם

אני חושב שצריכים לבצע הפרדה בין קטנועים לאופנועים כבדים, נניח לבצע חיתוך בגיזרת 250 סמ"ק.

אופנועים כבדים בדרך כלל לא מפריעים לאף אחד הייתי משווה אותם למכוניות ספורטיביות. בדרך כלל מדובר בנהגים מעל הממוצע.

לעומת זאת אין מספיק מלים לתאר את התיעוב שלי לקטנועים בעלי הנפחים הקטנים שמדגימים את המיטב של הישראלי המכוער עם שלל אינסופי של עבירות תנועה , קמצנות אין סופית באיבזור בטיחותי ותחזוקה לקטנועים.

אולי זה לא ישמע פופולארי אבל לדעתי יש הגיון בכך שרוכב דו"ג ישלם ביטוח בכפולות ביחס לנהג רכב פרטי מכיוון שאחוז התאונות מתוך הכלים הוא גבוה במיוחד , ומימדי הפגיעה ברוכב משמעותיים לאין ערוך בדרך כלל. עם זאת אין הגיון בהעלאה אין סופית שלו. לדעתי ההעלאה הזאת יותר קשורה להצמדה למדד (והשינוי במע"מ) של תעריפי הביטוח כפי שקרה לנו בכל אחד מתחומי הצרכנות האחרונים השנה.

אני גם בעד אכיפה סופר מחמירה נגד נהגי קטנועים ודו"ג נוספים שמזלזלים בלי סוף בחוקים ועושים בכביש כשלהם.

סתם כמה דוגמאות :

חציה עם קטנוע במעבר חציה של הולכי רגל במקום לחכות ברמזור אדום לביצוע פניית פרסה. (או סתם בשביל הכיף)

נסיעה נגד הכיוון ועל מדרכות.

התעלמות מקו עצירה ועמידה אחרי או בתוך מעברי חציה.

נסיעה בשבילי אופניים בתוך העיר! ( ממש מסוכן, כבר כמעט עפתי כמה פעמים מהאופניים בגלל קטנוע שבא מולי או עקף אותי בתוך שביל אופניים שהוא להזכירכם חלק ממדרכת הולכי רגל !)

נסיעה בשוליים (זה לא חוקי ולא משנה מה תגידו)

זגזוז בתוך פקקי תנועה , עקיפה מימין חיתוך נתיבים אין סופי.

אני רוצה לצרף תמונה של רוכבת קטנוע ראויה לשבח, שעמדה ברמזור כמו שהייתי מצפה מכל דו"ג לעמוד.

(התמונה צולמה ברגע ההחלפה מאדום לירוק, הרוכבת עמדה באדום כמו רכב פרטי, בלי לזגזג או לעקוף או לעמוד מעבר לקו העצירה או לפני הרכב הראשון בטור . גם בהמשך הרכיבה היתה מנומסת ועמדה ברמזורים כמו כל כלי רכב.)

דו"ג שיסע בצורה כזו, כמו רכב, במרכז הנתיב, לעולם לא ייעקף בתוך הנתיב. הבעיה של הדו"ג שהם לא רואים את זה כך.

בשורה התחתונה : ברגע שרוכבי הדו"ג יבינו שיש גם חובות ולא רק זכויות אני אהיה בעד הורדת התעריפים.

עד שלא תשפרו את דרכיהם אני אהיה בעד כמה שפחות דו"ג בכבישים ויפה שעה אחת קודם.לא אכפת לי לעמוד בעוד 10 ק"מ של פקק. מספיק שפעם אחת יקפוץ לי טוסטוס בין הגלגלים ויהרסו לי החיים. זה לא שווה את זה.

תמונה000.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם עוד לא הבנתם, אי אפשר לשכנע את האנשים האלה בצדיקת המאבק, הם גם לא רוצים לראות אותו, הם רק רואים את ה100 שקל האלה שהם "מסבסדים", גם כשמראים להם את האמת בפנים הם ימשיכו לשנוא את הדו"ג ולהיות נגדו.... גם אם יראו להם פתרון יצירתי לבעיית הביטוח חובה, הם עדיין יהיו עיוורים, הדבר היחיד זה להתעלם מהם וזהו.

אתם תשלמו רק 200 שקלים בחודש תוספת אז על מה אתם בכלל עושים רעש? אם תעשה בדק בית ותגלה שאתה משלם יותר כסף לחברת כבלים/אינטרנט/סלולר על איזה בולשיט שאתה בכלל לא צריך.

פורסם

לא יודע איפה אתה חי, אבל עכשיו אני משלם 3800 כשיש לי רישיון שנתיים ואני בן 26, ואני סטודנט, אני רוכב על קטנוע VS125 סמק שבקושי מגיע ל110 קמש בירידה, מה1 לנובמבר, אני אשלם 4500+, אז לפני שאתה פולט משהו לאוויר, כמו השטויות שענתבי זורק לאוויר, ואתה בולע את זה כאילו זאת הייתה סוכריה ובעצם זה חרא, תבדוק את העובדות ותעשה ש"ב.

פורסם

אני מת לעבור כבר לקטנוע,אבל באמת שמחירי הביטוח פשוט לא נורמלים.

תכננתי על קטנוע שהמחיר קניה עמד על 11 אלף,והביטוח רצו קרוב ל 4 אלף!פשוט טרוף לעשות את המעבר הזה מרכב.

ביום שהמחיר היה שפוי אני רץ לקנות לי אחד.

פורסם
אתם תשלמו רק 200 שקלים בחודש תוספת אז על מה אתם בכלל עושים רעש? אם תעשה בדק בית ותגלה שאתה משלם יותר כסף לחברת כבלים/אינטרנט/סלולר על איזה בולשיט שאתה בכלל לא צריך.

200 שקל?! תן לי לגחך...

פורסם

כל הויכוח החל שחברות הביטוח רצו למפקח על הביטוח שיאשר להם להעלות את הפרמייה כי הם מפסידות!!

בעשרות שרשורים ודיונים הוכח חד משמעית שחברות הביטוח לא מפסידות אלא רק מרוויחות פחות כך שאין שום הצדקה להעלות את פרמיית הביטוח כדי לגרום לחברות הביטוח להרוויח עוד בוודאי שזה לא עניינו של המפקח על הביטוח שצריך לבוא ו"להציל" את חברות הביטו מקריסה טוטאלית.

לכן: עד שחברות הביטוח והפול יבואו ויוכיחו שהם באמת מפסידות, (מה שהם לא ולכן אין שקיפות נתונים כלל אצל הפול) אין שום צורך בהעלאת דמי הביטוח.

הניסיון של חברות הביטוח הוא מעשה מגעיל שנובע מ בצע כסף וכמה שיותר.

כל הסיפור הוא ניסיון לזרות חול בעיניים של האזרחים ולנפנף בתאונות דרכים עם נתונים שלא קיימים כדי לבדוק את אמיתותם

בעזרת דמגוגיה זולה ושימוש בססמאות זולות מאכילים את הציבור בשקרים והציבור בשנאתו לציבור הרוכבים אוכל את הלוקשים לתיאבון

להלן נתונים:

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/931/169.html

בקישור זה ניתן לראות שלמרות שחברות הביטוח לא הרוויחו כמו שרצו הן הגדילו את שכר הבכירים שלהם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000198818

דו''ח רווח והפסד של שנים קודמות

http://www.cbs.gov.il/shnaton54/st25_06.pdf

בברכת שבוע טוב ושנזכה לניצחון במאבק על גזילת הציבור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אה, מצטער, אתה עושה רעש בגלל תוספת 60 שקלים בחודש לביטוח.

תגיד אתה מחרבן שקלים או מה?

אצלך שמדובר על אחרים אתה מוכן שישלמו 200 ש"ח נוספים כל חודש, אבל שאתה צריך לשלם עוד 800 לשנה כי אתה נהג צעיר אתה בוכה כמו תינוק שלקחו לו את המוצץ.

אתה צריך להסתכל במראה לפני שאתה קורא למישהו אגואיסט כי אז תראה מה זה אגואיסט.

אה ואם פוטנציאל הפגיעה הוא הרבה יותר גדול לרוכב אופנוע, אז למה שאתה לא תשלם פי ארבע ביטוח חובה כי אתה יכול לקחת עוד ארבע אנשים איתך ולהפוך את כולם לנכים בתאונה (שלא נדבר על מה קורה אם נכנסת ברכב עם עוד נוסעים), וזה עולה המון לחברות הביטוח אה?

אתה צעיר ופעור ויש לך עוד הרבה ללמוד בחיים לפי ההתנהגות שלך.

שיעור ראשון שהייתי ממליץ לך לקחת זה ללמוד להקשיב לדעה של אחר ולא לזלזל עם בולשיט וכל מיני דברים שאתה כותב פה.

שיהיה לך יום טוב,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

נכון לעכשיו כל מה שאני רואה זה אנשים בוגרים, שמתרגשים מטרול. בכל מקרה. יש לך מושג מה אומר לסטודנט תוספת של 800 ש"ח בשנה? 800 ש"ח זה אצלי (סטודנט לעיצוב) תוכנה לעיצוב שעולה 99$, זה עדשה נוספת למצלמה שלי, שתעשה הבדל מהותי בהגשות שלי. זה 8 פיתוחים שנדשרים הגשת עבודה (פוסטר על קאפה). בקיצור נכון לעכשיו אתה מבלב את השכל, כנראה שניסיון בחיים האמיתיים אין לך, אחרת לא ייתה מזלזל ב800 ש"ח (שזה ל125 סמ"ק). מה עליי? יש לי רכיבה בין עירונית קבועה מאיזור השרון לאיזור חולון? אני מ-א-ו-ד רוצה לעבור לדו"ג ולא לנסוע כשעה וחצי כל בוקר ללימודים (אפילו יותר אם אני עולה רכבת [רבע שעה לרכבת, 25 דקות לארלוזורוב, 45 דקות מארלוזורוב לחולון באוטובוס])

בקיצור. אני מחזק את ידיהם של הרוכבים. מי ייתן ואני אצטרף אליכם ולא יצטרך להגרר עם העגלה שלי עד לשם. לשלם 1800 ש"ח רק על דלק כל חודש, ולא נכניס טיפולים, ביטוח, בקיצור. מה שיוצא יותר יקר מאופנוע/קטנוע.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...