Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקשר היחיד הוא שעקב עליית מחירי הביטוח, אולי תתמעט כמות הקמיקזות וזה מה שאני ורבים נוספים שואפים אליו.

את עומסי התנועה צריכים לשפר באמצעות מערכת תחבורה ציבורית משובחת ולא באמצעות עידוד שימוש בדו גלגלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הקשר היחיד הוא שעקב עליית מחירי הביטוח, אולי תתמעט כמות הקמיקזות וזה מה שאני ורבים נוספים שואפים אליו.

את עומסי התנועה צריכים לשפר באמצעות מערכת תחבורה ציבורית משובחת ולא באמצעות עידוד שימוש בדו גלגלי.

אתה הזוי מרגע לרגע.

באירופה משפרים את התחבורה הציבורית ובמקביל מעודדים דו"ג כאמצעי מיידי להורדת עומסים.

אבל מה הם יודעים באירופה , הרי אנחנו העם הנבחר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הקמיקזות האלה לא יעלמו. הם ימשיכו לנהוג בצורה מופרעת בלי ביטוח או שהם ינהגו בצורה מופרעת באיזו פחית ישנה ויגרמו לך לעוד יותר נזק.

צריך לפתור בעיות בצורה ישירה, לא עקיפה. בקמיקזות האלה צריך לטפל באמצעות אכיפה ולא באמצעות העלאת הביטוח לכולם.

את עומסי התנועה צריכים לשפר באמצעות מערכת תחבורה ציבורית משובחת וגם באמצעות עידוד שימוש בדו גלגלי. ככה כל אחד יוכל לבחור מה שנח לו.

emotion of motion

פורסם
אתה הזוי מרגע לרגע.

באירופה משפרים את התחבורה הציבורית ובמקביל מעודדים דו"ג כאמצעי מיידי להורדת עומסים.

אבל מה הם יודעים באירופה , הרי אנחנו העם הנבחר.

זה הזוי ? לומר שקסארה יותר אמינה מיפניות זה הזוי.

רואים שאתה לא תל אביבי, כמה זבובים כבר מקיפים אותך בקריית חיים? :)

תכבד את הדעה שלי ותמשיך הלאה, אני רוצה פחות , אתה רוצה יותר , לכל אחד דעה משלו.

הפורום הזה הוא לא FULL GAZ לכן לגיטימי שלא תהיה כאן תמיכה מקצה לקצה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה יודע שהרבה נהגים רוצים להרוג אותי ביום?

מלא, המון נהגים כמעט מפילים אותי ארצה...

זה מה שאתה רוצה לשמוע ממני? גם אני יודע להתלונן.

אבל אני יודע שאם אני אהייה חכם יותר מאשר צודק אני ארוויח פי כמה...

לא כולנו מושלמים בכביש, יש ויש ומה שאתה עושה זה מכליל אוכלוסייה שלמה.

אתה מכליל גם את אותו שליח פיצה שנסע כמו מטורף בגשם כדי להביא לך את הפיצה חם מהתנור...

אתה מתעצבן על אותו רוכב קטנוע שדפק לך את המראה ומשרה סטיגמה על כל האוכלוסיה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

נ.ב.2. נפתלי, אני מוכן להתערב שאתה עושה בכל יום לפחות 10 עבירות תנועה. אי אפשר להתנהל בקטנוע בתוך העיר בלי לבצע עבירות תנועה.

ברור, בגלל זה יש לי עבר נקי לגמרי! מה אתה כותב אם אתה לא יודע ולא מכיר אותי. דבר שני נהגי מוניות לא עושים יותר עבירות תנועה? ברור שמי שעובד על הכביש יותר מועד יותר לזה, אבל אני יכול להעיד על עצמי שאני משתדל לשמור על כל חוקי התנועה!

זה שהראש שלך לא מבין מה מועיל קטנוע בעיר זה בעיה שלך, המציאות בעולם מראה שמעודדים אותם יותר ואנחנו הישראלים לא יותר חכמים מהם.

אם יש בעיה לחברות הביטוח שלא מרוויחות יותר, סבבה תתנו לכולם לבטח את האופנועים ולא רק הפול ותראה איזה פלא המחירים יצנחו מיד!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

הבעיה שלנו הרוכבים הם בעלי הקטנועים, אתם יודעים על מי אני מדבר אני לא בא להכליל אבל כרוכב אופנוע ביום יום אני יכול להתפוצץ שאני רואה איך הם מתנהגים על הכביש.

את העלייה במחיר הביטוח לאורך השנים אנחנו יכולים לזקוף לטובת הקטנועיסטים שנפגעים בגלל ההתנהגות שלהם על הכביש.

כמובן שאני לא בא להכליל את כל בעלי הקטנועים אך כפי שכבר נכתב הם הרוב הבעייתי, ואני כרוכב אופנוע סובל בגללם.

העניין הוא שלא נלחמים בקטנועים/ כל עברייני התנועה דרך הביטוחים, הרי מה אני אשם שאיזה דפוק רוכב כמו אידיוט? מדוע אני צריך לשלם בגללו? מנהלים פה סוג של ענישה קולקטיבית?

האבסורד הוא שאם נמדוד בצורה אמיתית את עניין הביטוחים התשלום היה צריך להראות כך: נהגי משאיות משלמים הכי יקר בגלל פוטנציאל ההרס ורוכבי קטנועים משלמים הכי זול שוב בגלל פוטנציאל הנזק הנמוך.

במציאות המצב שונה עד אבסורד, רוכב 50 סמ''ק ישלם ומשלם כיום יותר מנהג משאית עם עבירות תנועה רבים.

העניין הוא שהרבה יותר קל "להתלבש" על האופנועים כי במילא הם הכי שנואים על הכביש ואף אחד לא יצא להגנתם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אייל, אני יכול להבין את הזעם על שפוצצו לך מראה, אבל מפה ועד להכליל על ציבור שלם זה קצת מוגזם.

אם פעם חתכה אותי GTI, אז אסיק שהנהג מופרע, אבל לא אסיק מזה על כלל נהגי ה GTI.

רכבתי על אופנועים וקטנועים במשך 16 שנה ומעולם לא תבעתי שקל מהביטוח. היום אני לא רוכב.

לשיטתך פעם הייתי עבריין פורע חוק והיום כבר לא?

גילוי נאות: הייתי אחד ממובילי המאבקים הקודמים (נסיעות לירושלים, הפגנות בכיכר רבין וכו', אך מובילי המאבק כיום כניראה יותר מוצלחים ביחסי ציבור, כי אז התקשורת התייחסה אלינו כקוריוז, בעוד היום המאבק מקבל כותרות ראשיות באתרים הכלכליים).

אני אשמח לשלם עוד כמה מאות שקלים בשנה כדי שימשיכו לא להיות לי פקקים בדרך לעבודה.

פורסם
הבעיה שלנו הרוכבים הם בעלי הקטנועים, אתם יודעים על מי אני מדבר אני לא בא להכליל אבל כרוכב אופנוע ביום יום אני יכול להתפוצץ שאני רואה איך הם מתנהגים על הכביש.

את העלייה במחיר הביטוח לאורך השנים אנחנו יכולים לזקוף לטובת הקטנועיסטים שנפגעים בגלל ההתנהגות שלהם על הכביש.

כמובן שאני לא בא להכליל את כל בעלי הקטנועים אך כפי שכבר נכתב הם הרוב הבעייתי, ואני כרוכב אופנוע סובל בגללם.

העניין הוא שלא נלחמים בקטנועים/ כל עברייני התנועה דרך הביטוחים, הרי מה אני אשם שאיזה דפוק רוכב כמו אידיוט? מדוע אני צריך לשלם בגללו? מנהלים פה סוג של ענישה קולקטיבית?

האבסורד הוא שאם נמדוד בצורה אמיתית את עניין הביטוחים התשלום היה צריך להראות כך: נהגי משאיות משלמים הכי יקר בגלל פוטנציאל ההרס ורוכבי קטנועים משלמים הכי זול שוב בגלל פוטנציאל הנזק הנמוך.

במציאות המצב שונה עד אבסורד, רוכב 50 סמ''ק ישלם ומשלם כיום יותר מנהג משאית עם עבירות תנועה רבים.

העניין הוא שהרבה יותר קל "להתלבש" על האופנועים כי במילא הם הכי שנואים על הכביש ואף אחד לא יצא להגנתם.

אני מאמין שלא חשבו על זה עד כה אבל אחת הסיבות העיקריות ששליחים עולים על מעברי חצייה ועושים כל מיני קיצורי דרך הוא בגלל התשתית בכבישים.

תיסע בתל אביב, יש לך או יישר בלבד או יישר וימינה אין לך רמזור עם כל הכיוונים.

למשל בפתח תקווה ברוב המוחלט של הרמזורים יש להם מגוון של כיוונים, שעיקרם הם ימינה, שמאלה ויישר.

התשתית בתל אביב היא מהגרועות שיש (שאני לא אזכיר את הבורות אבל זה לא קשור לדיון).

אייל, אני יכול להבין את הזעם על שפוצצו לך מראה, אבל מפה ועד להכליל על ציבור שלם זה קצת מוגזם.

רכבתי על אופנועים וקטנועים במשך 16 שנה ומעולם לא תבעתי שקל מהביטוח. היום אני לא רוכב.

גילוי נאות: הייתי אחד ממובילי המאבקים הקודמים (נסיעות לירושלים, הפגנות בכיכר רבין וכו', אך מובילי המאבק כיום כניראה יותר מוצלחים ביחסי ציבור, כי אז התקשורת התייחסה אלינו כקוריוז, בעוד היום המאבק מקבל כותרות ראשיות באתרים הכלכליים).

אני אשמח לשלם עוד כמה מאות שקלים בשנה כדי שימשיכו לא להיות לי פקקים בדרך לעבודה.

זה רק אני או שהפקקים לאחרונה התארכו בצורה דרסטית?

אני יוצא כל יום מהבית ואני שם לב שבדרך אני נתקל באורכים לא שיגרתיים...

מבחינתי להיות בפקק זה כמו ששמו אותי בבית משוגעים בין 4 קירות ואמרו לי "לא לזוז".

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

מעניי ןאת הסבתא שלי שהתשתית גרועה זה לא מקנה להם את הזכות לעבור באדום בכל רמזור מזדמן

אני בעד להעמיד שוטרים בתל אביב בעיקר ולהוריד כמה שיותר מהם מהכביש, תל אביב נהפכה למקום מטורף מבחינת קטנועים.

הגעתי מירושלים עם רכב גדול לתל אביב ולרגע הבנתי מה עובר על בעלי רכבים ,שבכל שנייה עוקף אותך יתוש ואתה מפחד לזוז מילימטר שלא תפגע בהם, תוסיף לזה פקקים וחום ואתה מקבל נהג מבושל ועצבני במיוחד.

לפני שבועיים בירושלים אני עומד ברמזור אדום עם קטנוע של דומינוס פיצה, הבחור מחליט שלא מתאים לו האדום וחוצה את הצומת, כך גם בצומת הבא, מכיוון שאני מכיר את אזורי החלוקה שלהם נסיעה זריזה למרכז שלהם והגשת תלונה למנהל משמרת כשבכניסה למרכז אני תופס עוד שליח שלהם חוצה צומת באדום.

אז בגלל חארות כאלה אני צריך לשלם 6000 ש''ח ביטוח? שיעיפו אותם מהכביש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
זה הזוי ? לומר שקסארה יותר אמינה מיפניות זה הזוי.

רואים שאתה לא תל אביבי, כמה זבובים כבר מקיפים אותך בקריית חיים? :)

תכבד את הדעה שלי ותמשיך הלאה, אני רוצה פחות , אתה רוצה יותר , לכל אחד דעה משלו.

הפורום הזה הוא לא FULL GAZ לכן לגיטימי שלא תהיה כאן תמיכה מקצה לקצה.

תגובה אופינית לילדון תל אביבי.

אתה פשוט מעורר רחמים.

כמה צרפתיות על גרר צילמת היום ?

פורסם

אוי נו באמת.

תענה פעם לעניין במקום להסיט את הדיון מהעיקר.

זה לא קשור איפה גר הבן אדם , אלא איפה הוא מסתובב (אני נתנייתי במקור דרך אגב) ואם תצא פעם מהפרובינציה ,תראה דוגמאות בלי סוף להתנהגות קלוקלת.

כשתקבל את זה על בסיס יום יומי זה כבר ירתיח את הדם שלך.

לא כולנו מושלמים בכביש, יש ויש ומה שאתה עושה זה מכליל אוכלוסייה שלמה.

אתה מכליל גם את אותו שליח פיצה שנסע כמו מטורף בגשם כדי להביא לך את הפיצה חם מהתנור...

אתה מתעצבן על אותו רוכב קטנוע שדפק לך את המראה ומשרה סטיגמה על כל האוכלוסיה.

תשתיות זה לא תירוץ, בקשר להכללה ראה מטה.

זו לא הכללה עקב תקרית כזו או אחרת אלא הכללה כתוצאה משנים של תסכול כתוצאה מהתנהגות הציבור הזה.

התקרית עם המראה היתה הטריגר שגרם לי לכתוב את מה שאני מרגיש כבר הרבה שנים ועובדה שלא רק אני מרגיש כך.

אפילו חלק מאלה שמצדדים במאבק מרגישים כך.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לענות לך על מה, בליל של דברי הבל והכללות ?

דעות קדומות ללא ביסוס ?

מקרים שאולי קרו לך ואולי לא עם אופנוען ספציפי , שממנו השלכת על כל אוכלוסית הדו"ג בארץ ?

מענין אם בתחום עבודתך הסקת המסקנות שלך זהה לדרך הסקת המסקנות שלך בתחום המוטורי....

פורסם
מעניי ןאת הסבתא שלי שהתשתית גרועה זה לא מקנה להם את הזכות לעבור באדום בכל רמזור מזדמן

אני בעד להעמיד שוטרים בתל אביב בעיקר ולהוריד כמה שיותר מהם מהכביש, תל אביב נהפכה למקום מטורף מבחינת קטנועים.

הגעתי מירושלים עם רכב גדול לתל אביב ולרגע הבנתי מה עובר על בעלי רכבים ,שבכל שנייה עוקף אותך יתוש ואתה מפחד לזוז מילימטר שלא תפגע בהם, תוסיף לזה פקקים וחום ואתה מקבל נהג מבושל ועצבני במיוחד.

לפני שבועיים בירושלים אני עומד ברמזור אדום עם קטנוע של דומינוס פיצה, הבחור מחליט שלא מתאים לו האדום וחוצה את הצומת, כך גם בצומת הבא, מכיוון שאני מכיר את אזורי החלוקה שלהם נסיעה זריזה למרכז שלהם והגשת תלונה למנהל משמרת כשבכניסה למרכז אני תופס עוד שליח שלהם חוצה צומת באדום.

אז בגלל חארות כאלה אני צריך לשלם 6000 ש''ח ביטוח? שיעיפו אותם מהכביש.

יש יותר ממידה של חוסר ידע בתגובה שלך לגבי התוספת שבעל רכב נדרש לשלם "כסיבסוד" לרכב דו"ג..

הסכום השנתי המדהים עומד על 100 שקלים, אז בבקשה חדל התלהמות וכנס לפרופורציה.

תשאל את עצמך אולי מאיפה מגיעים יתרת 5900 השקלים הנוספים.

באחת מההודעות הקודמות שלי יש קישור לראיון שנערך עם טל שביט ונציגת האוצר, הנתון של 100 השקלים מגיע ממנה ישירות.

פורסם

כל הזמן כולם נגד קטנועים, תסבירו לי אנשים, למה בחו"ל התופעה לא כזאת? למה שם כן מעודדים רכב דו גלגלי? כי מה כי הם יותר זהירים? אנחנו הישראלים מטורפים! אבל גם נהגי המכוניות הישראלים מטורפים לא רק רוכבי הקטנועים מטורפים.

אתה ראית שליח של דומינו פיצה חוצה ברמזור אדום, אז מה? זה כולם? כולם עוברים על החוק? אותה אדם כנראה גם כשינהג ברכב הפרטי שלו יעשה שטויות כאלה או אחרים.

לא פעם ראיתי רכבים בשעות קטנות של הלילה עם צעירים שחצו אור אדום. אז מה אדם שמקבל רשיון לאופנוע, ישר הוא מופרע? ישר הוא מפר חוק? ישר צריך להוריד אותו מהכביש? תעשו אכיפה יותר ריצינית ומי שמגיע לו להוריד אותו מהכביש, סבבה תורידו, בנתיים במדינה שלנו כששומעים על תאונה קטלנית מתברר שהנהג עם 100 עבירות תנועה, או בשלילה או שעצרו אותו ושחררו אותו, תשקיעו יותר מאכיפה ואל תענישו קולקטיבית את כלל ציבור הרוכבים.

ונכון, הרבה רוכבים הם שליחים וטיבעי שהם עוברים על יותר עבירות תנועה (לא שאני מצדיק) כמו שנהג מונית עובר יותר עבירות תנועה, ולהם באמת הביטוח כבר יותר יקר.

קצת הגיון, מה ביקשנו????

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...