Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רובכם פשוט אנשים צבועים זה כל מה שיש לי להגיד! מצד אחד צועקים פה "קמיקזות" ומתים שכל הקטנועים ירדו מהכביש ומצד שני מזמינים פיצה הביתה ואחרי חצי שעה מתקשרים לסניף לצעוק למה האוכל לא הגיע ולמה זה לוקח כל כך הרבה זמן.

:roflmao::roflmao::roflmao:

TRUE

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחזקת קטנוע עדיין זולה משמעותית ממכונית - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3790489,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3787206,00.html - ציטוט מעניין: "למרות שפרטי הרפורמה אינם מעניינים מרבית הציבור בישראל, כדאי בכל זאת לשים לב לטענה אחת שמציג משרד האוצר: לדברי המפקח על הביטוח במשרד, נהגי מכוניות פרטיות מסבסדים את רוכבי הדו-גלגלי. ואיך בדיוק מתבטא הסבסוד הזה? באוצר מסבירים כי בגלל הרוכבים - המעורבים במספר תאונות גבוה יחסית לחלקם מסך הנהגים - התייקרה פרמיית ביטוח החובה שמשלמים נהגי מכוניות פרטיות ב-4% - או כ-100 שקל בשנה."

100 שקל תחלק ב-12 חודשים יוצא 8.3 שקל תוספת לחודש.

מה אתה מרוויח?! יותר חופש תנועה.

עשית מזבוב פיל, תסתכל מה אתה מסבסד ומה אתה מרוויח.

ו... נתקלתי בנהגים שמוכנים ל"סבסד", זה שאתה לא רוצה זה כבר קשור בך.

חוץ מזה למרות שהאחזקה עדיין משמעותית יותר קלה, לסטודנטים אין יכולת להכניס 6000 ש"ח למסגרת האשראי שלהם! או לקחת הלוואה בגובה כזה... הבנק חד משמעית לא ייאפשר זאת!

היה לי תקופה שעבדתי כל יום והכנסתי כסף - הבנק גג... וזה בלחץ נתן לי 3000 ש"ח למסגרת (ושכחתי - איפה שאר ההוצאות?!).

אז ככה שסטודנטים שרוצים להתנייד הם לא יוכלו! זה נטל איום ונורא!

עידכון ממטה המאבק:

http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46919

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
רובכם פשוט אנשים צבועים זה כל מה שיש לי להגיד! מצד אחד צועקים פה "קמיקזות" ומתים שכל הקטנועים ירדו מהכביש ומצד שני מזמינים פיצה הביתה ואחרי חצי שעה מתקשרים לסניף לצעוק למה האוכל לא הגיע ולמה זה לוקח כל כך הרבה זמן.

אם זה לא היה פורום מכובד באמת הייתי אומר את מה שאני חושב אליכם...

1. פעם הביאו לי את הפיצה שלי אחרי שעה וחצי ולא אמרתי מילה, אפילו השארתי טיפ.

2. אל תגיד לי שאמרת "רובכם" ואני יוצא דופן, כי אתה באמת שלא מכיר את רוב הפורום.

3. זה אכן פורום מכובד:

אליכם זה כשאתה הולך אל מישהו.

עליכם זה כשאתה מדבר על מישהו. שים לב להבדלים.

פורסם
אני כרגע בנסיעת עבודה בצרפת, פה כנראה יש הבנה בין נהגי הרכבים לרוכבי האופנוע , הדבר מבוצע בפשטות, נהגי הרכב נוהגים להשאיר מרווח מספיק ביניהם על מנת לאפשר מעבר של אופנוענים בפקק.

בצורה כזו האופנועים \ קטנועים לא משתחלים בקמיקזיות, לא רוכבים בין פגושים וכולם חיים בשלום עם התופעה.

משום מה נראה לי שבארץ זה לא היה עובד.

בארץ ידחפו לך מכוניות ברווח הזה.

ואני אומר זאת בתור אחד ששומר מרחק בצורה אדוקה ומתעצבן לא פעם מכך שנהגים אחרים מנצלים זאת ונדחפים לנתיב (גם במהירויות גבוהות).

אני בחיים לא צועק על שליחים, לפעמים יש אילוצים שלא תלויים בהם.

דרך אגב, בפעם האחרונה שהזמנתי פיצה, היא הגיעה עם שליח שנסע בפולו :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
100 שקל תחלק ב-12 חודשים יוצא 8.3 שקל תוספת לחודש.

מה אתה מרוויח?! יותר חופש תנועה.

עשית מזבוב פיל, תסתכל מה אתה מסבסד ומה אתה מרוויח.

ו... נתקלתי בנהגים שמוכנים ל"סבסד", זה שאתה לא רוצה זה כבר קשור בך.

זה 100 ש"ח נוסף על ה-300 שאני כבר עכשיו מסבסד לך. שכחת?

ואני נתקלתי בנהגי דו"ג שצוחקים על המאבק שלכם ולא מבינים על מה אתם מדברים.

הם נהנים מהדו"ג שלהם ומוכנים לשלם כמה שצריך כדי שהם יוכלו להמשיך לנהוג עליו.

זה שאתה לא רוצה להבין שאתה רוכב על הג שלי, זה כבר קשור בך.

פורסם
בארץ ידחפו לך מכוניות ברווח הזה.

ואני אומר זאת בתור אחד ששומר מרחק בצורה אדוקה ומתעצבן לא פעם מכך שנהגים אחרים מנצלים זאת ונדחפים לנתיב (גם במהירויות גבוהות).

אני בחיים לא צועק על שליחים, לפעמים יש אילוצים שלא תלויים בהם.

דרך אגב, בפעם האחרונה שהזמנתי פיצה, היא הגיעה עם שליח שנסע בפולו :)

עזוב אייל, אתה לא מבין שלדבר עם הבחור הזה זה יור גרוע מאשר לדבר עם הקיר? גם לי אין בעיה עם רוכבי דו"ג שעוברים בין המכוניות ועוברים לראש הטור (אני משאיר להם מקום ולא חוסם בכוונה), כל עוד הם לא שורטים לי את הרכב (וכבר היה לי מקרה כזה בעבר וכמובן שנהג הדו"ג ברח והנזק היה עליי).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, היום קמיקזה בקקנוע , ניסה לעקוף אותי תוך כדי שפניתי שמאלה (אותתי בערך שעה לפני) ,תוך כדי שהוא נכנס נגד כיוון התנועה בנתיב הנגדי.

התוצאה: פוצץ לי את המראה ונמלט.

כמה עולה מראה בחברה? 2000 ש"ח לפני צבע.

המסקנות:

צריך להעלות את הביטוח? רצוי לכמה שיותר.

צריך להוריד כמה שיותר קמיקזות חלאות מהכבישים : כן.

דו גלגלי הם נטל על הכבישים : כן.

הרי מה יקרה עכשיו, בגלל החולירה הזה אני אתבע את הביטוח ואשלם עוד פרמיה בשנה הבאה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יאאלה תפסיק לבלבל את המוח, פעם נכנסו באוטו של אבא שלי כשהוא חנה עשו נזק רציני ולא ברח? ברח! הנזק היה יותר מ2000 ש"ח! אמא שלי ראתה איך נהג משאית מועכת וולוו חדשה, הוא השאיר פרטים? ממש לא וגם שם הנזק היה (להערכתי) יותר מ2000 ש"ח.

מצטער בצערך, חבל שלא הספקת לרשום את המספר, אבל בלי הכללות! נמאס ההכללות המטופשות האלה!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

זאת לא פעם ראשונה שפירקו לי מראה או סתם נכנסו בי וזה קרה אחרי מאות מקרים של כמעטים.

אנשים נוסעים בצורה חסרת אחריות ולמרות שאני נוסע בכביש בזהירות מקסימלית כדי להיזהר מקמיקזים, לא עושה תנועות פתאומיות ולא סוגר להם נתיבי עקיפה (כלומר זגזוז) , דברים כאלה קורים וההתפרעות ממשיכה על הכבישים.

הקטע כאן הוא לא המראה או הכסף , הנושא הזה כבר בטיפול, אלא הפרה של כמה וכמה חוקי תנועה במכה אחת, דבר שכל רוכב עושה עשרות פעמים ביום.

הרי מבחינת הרוכב, לא יעלה על הדעת שהוא יעצור לשניה אם יש גורם בדרך שעוצר אותו.

זה דברים שאף פעם לא רואים מכאלה שנוסעים על כלים רציניים. רק מאלה שנוסעים על גרוטאות 50 סמ"ק.

אני מחזיק אצבעות להעלאת מחירי הביטוח ומקווה שיעלו כמה שיותר.

רוצה לראות כמה שפחות קטנועים ומוכן לעמוד שעות בשבוע בפקקים בשביל זה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זאת לא פעם ראשונה שפירקו לי מראה או סתם נכנסו בי וזה קרה אחרי מאות מקרים של כמעטים.

אנשים נוסעים בצורה חסרת אחריות ולמרות שאני נוסע בכביש בזהירות מקסימלית כדי להיזהר מקמיקזים, לא עושה תנועות פתאומיות ולא סוגר להם נתיבי עקיפה (כלומר זגזוז) , דברים כאלה קורים וההתפרעות ממשיכה על הכבישים.

הקטע כאן הוא לא המראה או הכסף , הנושא הזה כבר בטיפול, אלא הפרה של כמה וכמה חוקי תנועה במכה אחת, דבר שכל רוכב עושה עשרות פעמים ביום.

הרי מבחינת הרוכב, לא יעלה על הדעת שהוא יעצור לשניה אם יש גורם בדרך שעוצר אותו.

זה דברים שאף פעם לא רואים מכאלה שנוסעים על כלים רציניים. רק מאלה שנוסעים על גרוטאות 50 סמ"ק.

אתה כל פעם מצליח להדהים אותי מחדש , אבל ההודעה הזו מגיעה לשיאים חדשים.

ניתן מההודעות שלך לחשוב שנהגי הרכבים בארץ כולם שומרי חוק לתפארת, לא חותכים נתיבים, מקפידים על הימין, ובכלל צדיקים גמורים, רק רוכבי האופנועים הם השטן בהתגלמותו.

אני בהחלט בעד ביטוח שישקף את רמת המסוכנות של הנהג על הכביש, ולא הענשת ציבור שלם.

אולי כדי להמחיש לך טוב יותר את המצב, אני חושב שיש צורך להעלות משמעותית את עלות הביטוח לבעלי ספורטיביות שונות , הם מעורבים בהרבה יותר תאונות דרכים מאשר רכבים משפחתים רגילים.

למה אני צריך לממן בביטוח שלי נהגים מופרעים על GTI ו WRX , STI אשר הורגים ונהרגים בפרמיה שלי ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נהגי מכוניות לא עוברים על החוק? כל נהגי הקטנועים עוברים על החוק? מה הקשר? עדין לא הבנתי!!!

עושה הכללות ואח"כ מצדיק מהלך שלא קשור! מה העונש הקולקטיבי הזה????

אני נוהג ורוכב למעלה מ7 שנים יש לי כרגע עבר נקי גם מתאונות וגם מדוחות תנועה, אז מה? צריך להעלות לי את הביטוח????

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

CX-GTI ,

רוכבי הקטנועים בתוך הערים הם הבעייתיים ואני כל הזמן מדבר על כך.

יש גם נהגים פסיכים על הכבישים, אבל מכיוון שהשרשור עוסק בדו גלגלי , אני מנסה להדגיש את הצד השלילי של הז'אנר כדי שלא ילכו לאיבוד מרוב היתרונות של הכלים האלה שמנסים להציג כאן. מבחינתי דו גלגלי זה לא יתרון ,זה גורם שמפריע לי להתנהל בכביש בתנועה עירונית . אפשר לומר שזה בערך כמו לשכב על שפת הכנרת בתוך ענן של זבובים.

נ.ב. הזכרת לי בדיחה ששמעתי מסוכנת הביטוח שלי :

ביטוח מקיף לגולף GTI מודל 2001 נהג מעל 30 , 11500 אלף ש"ח שזה בערך רבע משווי הרכב לפי המחירון.

נ.ב.2. נפתלי, אני מוכן להתערב שאתה עושה בכל יום לפחות 10 עבירות תנועה. אי אפשר להתנהל בקטנוע בתוך העיר בלי לבצע עבירות תנועה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואם בעל מכונית היה שובר לך את המראה לא היית כועס עליו?

לפי הודעתך אני יכול להבין שכל רוכבי הדו-גלגלי הם מופרעים וכל הנהגים בישראל הם צדיקים.

כמישהו שיש לו הבנה במכוניות ויודע להבחין בין טוב לרע הייתי מצפה ממך לתמיכה לאור העובדה שיש לך 8,732 הודעות וזאת למרות שהרבה נהגים (מהפורום, ואפילו המנהלים עצמם) תומכים בנו כי הם יודעים שהוספה של מכוניות לכביש רק תגרום לנזק רב.

הסיכויים למצוא חנייה בלב תל אביב לא רחוקים מהסיכויי לזכות בלוטו, זה כבר במגמה מציאותית.

איך ההרגשה שיש לך איזה BMW M5 או פורשה 911 טורבו אבל אתה תקוע בפקק? פיספוס גדול לא?!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

כשאומרים לי שאני לא בסדר במשהו, אני בודק את עצמי ולא מתרץ זאת בכך שגם אחרים הם לא בסדר.

זו דרך להסיט את הפוקוס מעצמך ומהבעיה שבך ,במקום לגעת בבעיה ולדון בה.

הייתי מצפה ממך (כלומר אוכלוסיית הדו גלגלי) לא לתרץ את ההתנהגות הזאת בכך שיש גם כאלה במכוניות שלא נוהגים כחוק , אז אל תטמון את הראש בחול.

נ.ב. בקשר למאבק שלכם, התגובות ששמעתי מאנשים שנתקעו בדרך לעבודה בגלל החסימות הטיפשיות שלכם (שמוכיחות שאם קטנועים נוסעים בחוק, הם יוצרים פקקים לא פחות ממכוניות), הרבה יותר חמורות משלי, אז אם אתם מחפשים תמיכה ציבורית, זו לא הדרך.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא הבנתי מה הקשר של מישהו ששבר לך את המראה, לביטוח.

לפי אותו הגיון, צריך גם לשים מס נוסף על כל האנשים בארץ בגלל שיש ונדליסטים שגורמים נזק למכוניות חונות.

emotion of motion

• תוכן חדש...