Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

jalaad אתה זוכר שפתחתי שירשור לפני כמה חודשים משהו בסגנון "האם אתם רציניים לבוא להפגנה?".

הרבה אמרו שהם רציניים.

ואח"כ גם הרבה אמרו שזה סתם זריקות מילים וירטואליות ללא משמעויות, "כשצריך בפועל לבוא הם לא באים".

אז הרשה לי להגיד בפה מלא שאכן היה פה משהו רציני שלא היה פה לפני.

כל הפגנה שבאה העניינים משתפרים באופן משמעותי!

:-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
CX25GTI, התגובות שלך מוכיחות את טענתי בכל פעם מחדש. אתה כמו הילדים הקטנים ששרים "הכול עובר עליך וקקה בידיך". הכתבות היחידות שהפנו אותי אליהן מסתכמות באותה תשובה בנאלית שאני שומע בכל פעם מחדש. ציפיתי לתומי שיקום הצדיק בסדום ויסביר לי מה אתם רוצים להציע למדינה, כך שמצד אחד לא תעלה לכם את הביטוח אך מצד שני גם לא תייקר את שלי. אבל לכולנו שזה לא יקרה, כי כמו בכל מטבע, צד אחד מנצח והשני מפסיד. אתם רוצים לנצח ושנהגי המכוניות יסבלו, כי גם ככה הם "אשמים בכל הרעות במדינה". אם כך, כפי שאמרתי, מאחל לכם הפסד צורב וכואב. ממני, לא תקבלו תמיכה.

תגיד אתה מטומטם או שאתה משחק אותה מטומטם?

שמעת את השיחה של טל שביט עם עוזרת בחירה במשרד האוצר?

אני אתמצת לך אותה:

טל שביט: לאחר כיסוי כל העלויות השנתיות חברות הביטוח הרוויחו ב 2008 60 מיליון ש''ח נקי לאחר משכורות עתק למנכ''לים ודומיהם.

עוזרת בחירה: נהגי המכוניות משלמים 100 ש''ח יותר בכל שנה כדי לממן את הרוכבים.

גבי גזית: לאחר הייקור האם תבטלו את החיוב של נהגי המכוניות??

עוזרת בחירה: לא!!!!!!!!!!

הבנת את זה עכשיו? אתה לא מממן אותי ולא כלום.

עד כאן הבנת הנקרא והנשמע.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני אתמצת לך אותה:

טל שביט: לאחר כיסוי כל העלויות השנתיות חברות הביטוח הרוויחו ב 2008 60 מיליון ש''ח נקי לאחר משכורות עתק למנכ''לים ודומיהם.

עזוב אותך, עוד מקרה אבוד של ילד שחושב שהוא מבין הכול.

אותו לא תצליח לבלבל עם עובדות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בחיי שרק בגלל זה הייתי מוציא רשיון לדו"ג.

רק בשביל לבוא פעם אחת לרכיבה המונית.

המון בהצלחה במאבק, פעם ראשונה שמשהו בישראל נעשה בצורה מעוררת הערצה.

אין עוד התארגנות כזו, סחתיין עליכם.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

המון בהצלחה במאבק, פעם ראשונה שמשהו בישראל נעשה בצורה מעוררת הערצה.

אין עוד התארגנות כזו, סחתיין עליכם.

עושים הרבה הרבה רעש, אבל מה יהיה התוצאה? את זה נראה ב28.10 והאמת שאני לא מצפה לניצחון גדול מדינה של מושחתים אבל בנתיים נמשיך להפגין ולקוות לטוב.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני ו-jalaad רכבנו עם תחתונים בהפגנה, חוויה בלתי נשכחת אני חייב לציין. :-D

כמו שבעבר פתחתי שירשור עם רצינות להפגנה כך אני גם כיום עומד מאחורי המילה שלי.

אל תשכחו, תשריינו את התאריך ה-17.10.09 הולך להיות הפגנה של כלים דו-גלגליים שלא הייתה כמותה בכיכר רבין במוצ"ש.

פרטים נוספים בהמשך.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

סמיילי אתה כוכב פה:lol:

אולי תתן לנו את התמונה שלך בלי בגדים, כדי שסוף סוף נדע מי זה סמיילי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תקראו, ותנו טוקבק ב-YNET.

מומלץ!

yadin_a.jpg

אגב americium אתה עלול למצוא כאן כמה תובנות חדשות.

תודה, אכן מצאתי תובנות חדשות-ישנות. תקרא:

למרות שפרטי הרפורמה אינם מעניינים מרבית הציבור בישראל, כדאי בכל זאת לשים לב לטענה אחת שמציג משרד האוצר: לדברי המפקח על הביטוח במשרד, נהגי מכוניות פרטיות מסבסדים את רוכבי הדו-גלגלי. ואיך בדיוק מתבטא הסבסוד הזה? באוצר מסבירים כי בגלל הרוכבים - המעורבים במספר תאונות גבוה יחסית לחלקם מסך הנהגים - התייקרה פרמיית ביטוח החובה שמשלמים נהגי מכוניות פרטיות ב-4% - או כ-100 שקל בשנה.

עכשיו, מעניין בכמה פרמיית החובה שלי תעלה ב-1 נובמבר, אם האוצר ייכנע לבריונות שלכם ויחליט שלא להחיל הרפורמה המדוברת.

פורסם
אתה גם ככה לא תתן תמיכה גם אם ננסה לשכנע אותך.

אם היתה חושב לתמוך היתה עושה את זה בלי שישכנעו אותך.

ועוד משהו, אם רוב האשמה בתאונות של דו"ג היא של מכוניות אז הנה הסיבה למה ביטוח המכוניות צריך לעלות במעט.

אם אתה לא רוצה עונש קולקטיבי אז אפשר לעשות השתתפות עצמית במקרה של תאונת דו"ג.

אם האשמה היא על נהג המכונית - הוא ישלם, ואם על נהג האופנוע - אז הוא ישלם.

ככה אף אחד לא מקופח, ואלה שכן נוהגים בסדר לא משלם מחירים ביזיוניים.

גילעד

עוד לא הבנת, אתה לא צריך לשכנע אותי. אני רק מבקש שתסביר לי מה אתה מציע כדי שמצד אחד, אני אתמוך במאבק שלך על מנת שלא יעלו את פרמיית הביטוח שלך ומצד שני אני לא אדפק. היינו, לא אסבול כי יום אחרי זה פרמיית הביטוח שלי תגדל פלאים, כדי לממן אותך כמובן.

פורסם
תגובה לא לעניין בכלל.

אם היית שר התחבורה או שר האוצר לא היה אפילו אחד עם דו"ג בארץ.

ועדיין לא ענית לי על השאלה, היה בבעלותך דו"ג?

מה זה משנה אם היה בבעלותי דו"ג או לא? איך זה משנה בדיוק את העובדה שאני מתנגד, לא למאבק שלכם, אלא לעובדה שאתם רואים רק את טובתכם האישית, ולא מתחשבים בטובתם של נהגי הרכבים?

פורסם

אני אתמצת לך אותה:

מעניין, אתה זה שלא מבין מה אתה שומע ואתה עוד מאשים אותי בחוסר הבנת הנשמע.

מציע לך להאזין שוב פעם לנסות להבין אם יש קשר בין מה שנאמר למה שכתבת, או לא.

פורסם
כי אתה נהג חדש!

שזה אומר:

אין לך ניסיון, אתה צעיר, אתה לרוב עם שיקול דעת של צעיר ולכן אתה מועד יותר לתאונות.

זה ידוע וזה ככה בכל כלי רכב.

באותה מידה זה צריך להיות ככה בדו גלגלי ואני לא חושב שיש אחד שלא יסכים איתי.

מה אתה חושב שמהרגע שעלית לכביש תשלם תעריף של מישהו שנוהג כבר חמש שנים ללא תאונות?

נראה לי שאין לך סבלנות לגדול קצת ואתה מאלה שחושבים שמגיע להם הכל.

ההבדל בינך לבין האופנוענים, זה שאתה תשלם למשך תקופה קצרה קצת יותר, ואז אם לא יהיו לך תאונות, תשלם נורמלי וכמו כל נהג עם ותק, ועם האופנוענים זה לא ככה, הם ימשיכו לשלם סכומים גבוהים ביותר גם אחרי שנים.

לסיכום, קודם תגדל, תראה שאתה ראוי, ואז תשלם ביטוח חובה נמוך יותר ואל תתבכיין כמו ילד קטן שאתה משלם אלף שקל יותר (לנהג חדש) שזה עדיין יותר זול ב2000 ש"ח, ממחיר הביטוח לאופנוע מעל 500 סמ"ק לאחד עם ניסיון של 8 שנים.

גילעד

אבל אתה יושב על כלי בלי הגנה פסיבית עם יחס משקל - כוח סוס מסוכן, יכולת בלימה ירודה ובלי אפשרות לעשות את הטעות הקטנה ביותר. הסיכוי שאתה תיפגע בתאונה באשמתך או לא גבוה פי עשרות ממני ולכן תשלם תעריף ביטוח גבוה יותר. לא מתאים לך תקנה מכונית ותפסיק לזיין בשכל.

חוץ מזה כמה כבר אפשר לבלבל את המוח על תוספת 200 שקלים בחודש לביטוח? אם זה מה שיגרום לכם לזרוק דו"ג ולעבור לרכב אני צנצנת. נו, לפחות בנובמבר אחרי שיעלו את הביטוח יהיה שקט.

פורסם

לפעמים אני לא מבין איך זבל כזה מגיע לגלוש באתרים כאלה שקשורים לרכבים ולא נשאר לגלוש בפורומים שקצת יותר מתאימים לו סגנון "פורום המתוסכלים מהחיים שלא קיבלו אתמול":evil:

• תוכן חדש...