Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, אם כבר השוואת תנאים, מה דעתכם על להשוות את מס הקניה על דו גלגלי לזה של מכונית ? למה על זה אתם לא מתלוננים?

כמו כן ערכתי קצת בירור ,הכיסויים של הביטוח היותר זולים לכאורה במדינות אירופה הם פחותים משמעותית.

לדעתי ההירתמות של כל מיני חברי כנסת מהאופוזיצה לנושא הזה, זה לא באמת כי הנושא קרוב לליבם אלא עקב היותם אופזיציה המחפשת כלים לנגח את הממשלה בכל דרך אפשרית.

מה דעתך לקום ולהילחם על המס הגבוה שאתה משלם עבור מכוניתך?

ניסיון להיכנס לכנסת:

topelberg%20012.jpg

אופנוען

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא עזר כל כך הרבה המחאה הזו,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3788954,00.html

אומנם ענתבי דובק בעמדתו אך יש בכירים ממנו שיכולים לשנות את החלטותיו.

מחר תהייה ישיבה בוועדת הכספים ותהייה בנושא דיון, אני יהיה שם.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
מה דעתך לקום ולהילחם על המס הגבוה שאתה משלם עבור מכוניתך?

ניסיון להיכנס לכנסת:

אז יבואו אנשים כמוך ויגידו שהמחאה שלי לא מוצדקת, שאני בעד זיהום אוויר, פקקים, גודש בערים וכו'...

הפתרון לבעיית הגודש היא תחבורה ציבורית מפותחת והיטלים בשעות השיא בכבישים ראשיים ולא כנופיות של קמיקזות על קטנועים.

הטיעון היחיד שאפשר להשמיע בעד הסוגיה הזו הוא שהמס הגבוה על מכוניות לא מרתיע אנשים מלרכוש מכוניות חדשות או לא מפחית את כמות המכוניות האבסולוטית בכבישים, הוא רק גורם לצי הרכב במדינה להיות ישן יותר ומזהם יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אז יבואו אנשים כמוך ויגידו שהמחאה שלי לא מוצדקת, שאני בעד זיהום אוויר, פקקים, גודש בערים וכו'...

הפתרון לבעיית הגודש היא תחבורה ציבורית מפותחת והיטלים בשעות השיא בכבישים ראשיים ולא כנופיות של קמיקזות על קטנועים.

הטיעון היחיד שאפשר להשמיע בעד הסוגיה הזו הוא שהמס הגבוה על מכוניות לא מרתיע אנשים מלרכוש מכוניות חדשות או לא מפחית את כמות המכוניות האבסולוטית בכבישים, הוא רק גורם לצי הרכב במדינה להיות ישן יותר ומזהם יותר.

לפי התיאוריה שלך - כ-ו-ל-ם רוכבים כמו קמיקזות! :?

פורסם
אשרי המאמין

אני עובד 25 דקות רכיבה מהבית מרכז פתח תקווה לרעננה צפון

או מרחק 3 אוטובוסים -

1. מרכז העיר לתחנה מרכזית

2. תחנה מרכזית (דרך הוד השרון) לרעננה

3. ממרכז רעננה לעבודה

הלוואי שהיה אוטובוס לעבודה. בעבודה הקודמת שהיתה בפתח תקווה באמת נסעתי באוטובוס. העלות הייתה כצת יותר מ100ש"ח לחודש. אין דרך להגיע לעלות הזו עם שום דבר ממונע אחר.

פורסם
לפי התיאוריה שלך - כ-ו-ל-ם רוכבים כמו קמיקזות! :?

הרוב המכריע, כן.

בעיקר אוכלוסיית הקטנועים הזולים שנושא הביטוח לוחץ עליהם.

נ.ב. היום בבוקר קמיקז תלש לפורד פוקוס של חבר מהעבודה את הפגוש מהמקום לאחר התפתלות בתוך פקק ונמלט מהמקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הרוב המכריע, כן.

בעיקר אוכלוסיית הקטנועים הזולים שנושא הביטוח לוחץ עליהם.

נ.ב. היום בבוקר קמיקז תלש לפורד פוקוס של חבר מהעבודה את הפגוש מהמקום לאחר התפתלות בתוך פקק ונמלט מהמקום.

אם אתה מעוניין להתנגח, אין לי בעיה:

מה ההבדל בין רוכב שיכור לנהג משאית שיכור?

רמז: זה קשור בנזקים.

מכיר את הביטוי: חי"רניק טועה חי"רניק מת, תותחן טועה חי"רניק מת.

אגב, הקמיקזות האלה לא צדיקים בכל דבר אך זה שאתם נוסעים בא-י-ט-י-ו-ת (מהירות זחילה) לא אומר שאנו לא נעקוף אותכם, כן?!

פורסם

אני כרגע בנסיעת עבודה בצרפת, פה כנראה יש הבנה בין נהגי הרכבים לרוכבי האופנוע , הדבר מבוצע בפשטות, נהגי הרכב נוהגים להשאיר מרווח מספיק ביניהם על מנת לאפשר מעבר של אופנוענים בפקק.

בצורה כזו האופנועים \ קטנועים לא משתחלים בקמיקזיות, לא רוכבים בין פגושים וכולם חיים בשלום עם התופעה.

משום מה נראה לי שבארץ זה לא היה עובד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בארץ לא רק שלא נותנים לך להשתחל בין הרכבים אלא חוסמים אותך בכוונה, עשרות פעמים אני רואה איך נהג רואה אותי מגיע בין הרכבים והוא סוגר לי את הדרך שאני לא אתקדם.

ישנם מקרים רבים נוספים שאני עומד ברמזור ולידי עומדת מכונית, הרכב מתקדם וחוסם לי את היציאה בכוונה.

וכנראה שבכל זאת הזזנו למישהו

http://fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46913

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אישית אני משתדל לפנות מקום בפקק לרוכבי קקנוע.

עדיף לי שיעקפו אותי. כך אני רואה אותו יותר טוב, ויש פחות סיכוי שיעשה משהו פתאומי שיגרום לי נזק לרכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רובכם פשוט אנשים צבועים זה כל מה שיש לי להגיד! מצד אחד צועקים פה "קמיקזות" ומתים שכל הקטנועים ירדו מהכביש ומצד שני מזמינים פיצה הביתה ואחרי חצי שעה מתקשרים לסניף לצעוק למה האוכל לא הגיע ולמה זה לוקח כל כך הרבה זמן.

אם זה לא היה פורום מכובד באמת הייתי אומר את מה שאני חושב עליכם...

פורסם

אחזקת קטנוע עדיין זולה משמעותית ממכונית - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3790489,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3787206,00.html - ציטוט מעניין: "למרות שפרטי הרפורמה אינם מעניינים מרבית הציבור בישראל, כדאי בכל זאת לשים לב לטענה אחת שמציג משרד האוצר: לדברי המפקח על הביטוח במשרד, נהגי מכוניות פרטיות מסבסדים את רוכבי הדו-גלגלי. ואיך בדיוק מתבטא הסבסוד הזה? באוצר מסבירים כי בגלל הרוכבים - המעורבים במספר תאונות גבוה יחסית לחלקם מסך הנהגים - התייקרה פרמיית ביטוח החובה שמשלמים נהגי מכוניות פרטיות ב-4% - או כ-100 שקל בשנה."

• תוכן חדש...