Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Germany 2009 - המסע נגמר...

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלאס עם זה אוראל, יצאו לי העיניים כבר! :-(

יאללה, רוצים לראות את האודי שהייתה לך שם :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה תמונות :)

תוריד PhotoScape, זה יקטין לך את כל התמונות בשניה.. ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
גועל נפש - הרסו את העיצוב המגניב שהיה לה.

תרשה לי לחלוק עליך. כשראיתי אותה בתמונות, גם אני חשבתי ככה. אבל אז ראיתי אותה במציאות, ונזכרתי שהאיטלקים עדיין יודעים דבר או שניים על עיצוב.

תמונות מצויינות יש לך. התכוונתי במהלך הסופ"ש להעלות גם את התמונות שאני צילמתי, אבל השרשור הזה די מייתר את זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, תודה רבה.

לגבי הפונטו - לא נריב על זה. כל אחד וטעמו שלו.

אני חושב שהפונטו לפני המתיחה הייתה הרבה יותר יפה ונעימה לעיכול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה סיקור (תמונות) ענק! אני בטוח שיש עוד. מחכה עם תיאבון לעוד תמונות :-D

המיני באמת חלום רטוב :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ונעבור לרינג...

העלתי את התמונות דרך השרת של הפורום בעקבות בקשות של מספר חברים.

קצת על רינג:

הדרך מפרנקפורט לרינג אורכת כשעה וחצי (במהירות נסיעה שפויה ובהתאם להגבלות המהירות).

עם הכניסה לכפרים שמסביב - מתגלה נוף מדהים, עם המון המון ירוק, אוויר צלול והמון דבורים :lol:

אנחנו נחתנו ברינג ביום ראשון - 20/9 - וביום המדובר היה CUP של רנו (לא במסלול המוכר, אלא במסלול של ה-F1/DTM) והגיעו שם עשרות טווינגו'ס ספורט, קליאו'ס ספורט וכמובן מגאנ'ס ספורט (מהדור האחרון - מדהימות להפליא במציאות) והמקום היה צפוף עד מאוד.

הם ההגעה למסלול (הנכון :-D) - נצפו עשרות רכבים מרשימים (פוקוס RS חדשות, לוטוס אקסיג'ים, למבו' גאיארדו'ס LP ולמבו מורסיאלגו'ס LP, פורשה RS למיניהן, במוו M3 ו-M5 לשלל הדורות, ניסאן סקייליינ'ס לשלל הדורות ואפילו לקסוס IS-F דנדשה).

לצערנו הרב, נבצר מאיתנו לעלות על המסלול בעקבות 2 תאונות (אופנוע ולאחר מכן רכב) בזמן קצרצר ולכן הוחלט לוותר (בצער) לגשת לחנות מזכרות ולרכוש סטיקרים ושאר שטויות ולהמשיך צפונה לכיוון קלן (Koln).

כמובן שעם המזל הנאחס שלנו - המסלול נפתח כחצי שעה לאחר מכאן ובדרך לכיוון צפון מצאנו נקודת תצפית (בה צילמתי תמונות בודדות) והמשכנו בנסיעה.

וכאן התודה הענקית למשה זייטמן - על עזרתו ועל חברתו הנעימה מאוד.

לא נורא - פעם הבאה... :wink:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

8.jpg

7.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...