Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - מיצובישי לנסר אקזיקיוטיב שנת 2007, רכב יד ראשונה עם 39000 ק"מ שמור נקי כמו חדש.

התרשמתי לטובה ולקחתי לבדיקה בקומפיוטסט ברמלה, התגלו מספר ליקויים, מה שמפחיד אותי זה מה שנוגע במנוע - רטיבות בבלוק מנוע? מה זה והאם זה מסוכן?

כמו כן יש להחליף בולם קידמי שמאלי, הבנאדם אמר שאין לו בעיה לשלם על זה ככה שהוא יצא בסדר, כל השאר - שלדה אבקש את עזרתכם בניתוח הליקויים ומה מידת הסיכון אם בכלל? כי התגלה שיש פגם שתוקן במכסה מנוע והבנאדם אומר שאין לו מושג במה מדובר בכלל, יכול להיות שזה משהו שקרה בכלל לפני שהוא עצמו קנה את הרכב מהיבואן?

תוצאות הבדיקה מצורפים בתמונות למטה...

לעזרתכם אודה, אני מעוניין לסגור את העסקה כבר מחר, אז המון תודה לכל העוזר :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

שלום

ראיתי כמה וכמה בדיקות רכב בחיים שלי ובכזו עוד לא נתקלתי...

איפה כל הכסת"חים הרגילים? הבדיקה נקייה מאד (באופן חשוד).

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

מה ז"א נקיה באופן חשוד? מה לגבי ה"רטיבות בבלוק מנוע?" ממה זה יכול להיות ומה רמת הסיכון?

דבר שני מדובר ברכב של בנאדם שעובד קרוב לבית, בקושי עשה בו שימוש, שמור ממש בצורה נדירה אין תאונות והכל כשורה.

אבל הבדיקה מפחידה אותי כי בניגוד אלייך אני ממש חדש בנושא... לכן מבקש את ייעוצכם, אז מדוע זה חשוד? עליי לדאוג?

תודה שוב.

פורסם

חשוד הכוונה יותר מדי טוב כדי להיות אמיתי. כאילו בעל הרכב "הזמין" את הבדיקה. לזה הוא התכוון שכשהוא כתב לך חשוד.

יכול להיות שזה באמת מצב הרכב והכל בסדר.

הרכב בן 3 , הגיוני שתראה "הזעה" או איך שהמכון קורא לזה רטיבות. זה נורמלי לגמרי, אבל כדי להיות שקט, קח את הרכב למוסך מורשה שאתה בוחר, שירימו את הרכב על הליפט, ותשאל אם ה"רטיבות" נורמלית ביחס לשנתון של הרכב, או שזה יותר מדי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אה הבנתי... אבל האמת אין מצב שהוא "הזמין" את הבדיקה כי הוא כמעט רב עם הבודקים שם בגלל שהוא בעצמו היה בשוק בגלל המכסה מנוע, הוא אפילו אמר לי אחרי זה שהוא יתבע אותם חחח... אז הרגעתי אותו אמרתי לו שזה יכול להיות משהו שקרה ביבוא הרכב והיו מקרים מעולם אז הוא נרגע... בכל מקרה מיד אחרי כן קפצנו למוסך של מיצובישי שהוא מטפל בו, גם מנהל המוסך אמר שהרטיבות הזו לא רצינית ושהכל סבבה לדעתו ושאם אני רוצה נקפוץ אליו הוא יחזק ויהדק את הברגים והשסתומים שם...

אולי מחר בבוקר באמת אקח את הרכב למוסך אחר שבן דוד המליץ לי נראה מה אומרים שם.

כן הרכב באמת בן 3, אולי זה באמת נורמלי אבל אני באמת רוצה להיות בראש שקט ולדעת אם זה נורמלי או לא לרכב בן 3.

הכי מבאס זה למה הם מדברים במושגים כלליים "רטיבות בבלוק מנוע" ולא מפרטים ממה זה? :(

חבל יהיה לפספס את הרכב הזה, הוא מושקע בטירוף, הגה ספורט, סלון בגוון שונה שהוא הזמין במיוחד, מגנזיום, אימבולייזר, אזעקה, מגני רוח, מרימי כל שמשות...

צבע שחור יפייפה, כמעט ברמת גימור של פרימיום רק בלי פנסים שקופים... הולך עם כיסויים, שטיחונים מיוחדים ושמר על הרכב נקי לגמרי...

פורסם

אין לך מה לקחת את הרכב לשום מקום. אמרו לך כבר, זה בסדר.

לא מתרגשים מזה, הרכב עובד, הוא לא עומד במקום. המכון לא מפרט, הוא מכסתח.

אל תשכח שעם השנים הגומיות כבר לא אוטמות כמו גומיות חדשות, ואתה מתחיל לראות הזעות, זה נורמלי לגמרי.

אם אהבת את הרכב, והמחיר נראה לך, תן לבחור משהו על החשבון, ותסכם איתו שהוא שומר לך את הרכב יום אחד עד שאתה נותן לו את כל הסכום, חבל שיבוא מישהו אחר במקומך ויקנה אותו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

היי,

שתי הערות קטנות, יכול להיות שהכל בסדר ואין מה להתרגש, אבל מנוע עם 40 ק"מ לא צריך "להזיע", אל תזלזל בבדיקה במורשה של מיצובישי.

דבר שני, לגבי "מושקע בטרוף", הגה "ספורט" ומגנזיום הגיעו עם הרכב ולא נוספו אחר כך (זה אני אומר רק כדי שלא יבקשו ממך להוסיף עליהם במחיר או משהו), שטיחים , ריפודים וכו', לא הייתי מצפה ברכב חדש יחסית להיות פחות ממושלם.

אגב, הרכב מוצלח מאד מבחינת אמינות ותקלות.

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

היו מיצובישי לאנסר שחורות מקוריות?

ואללה לא זכרתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חלק מכם אומרים כן לקחת וחלק לא, אני רוצה להיות בראש שקט אז לקחת למוסך מורשה של מיצובישי או לא?

נכון שהוא בקושי עשה 40000 ק"מ אבל השאלה היא האם ההזעה נורמלית או לא? לא הבנתי אותכם כ"כ :\

לגבי המחיר אני הצעתי לו מראש נמוך מהמחירון, לאור תוצאות הבדיקה הוא מוכן להוריד עוד אלף-אלפיים (קפיץ + המכסה מנוע).

אבל ביחס למצב הרכב המחיר שאני מוכן לשלם ממש טוב, דבר שני - אם לא ה"רטיבות בבלוק מנוע" הרכב כבר עכשיו היה שלי,

פשוט החלטתי להתייעץ איתכם ולבדוק את זה לעומק ולראות אם מחר אני מכניס "כלה" חדשה לחנייה או ממשיך לחפש :(

נ.ב אני לא משלם אקסטרה כסף על התוספות שיש לו, נטו מחירון ומה שהורדתי לו קצת + מה שהתגלה בבדיקה.

מבחינתי אם אדע ב100% שהדבר הזה עם המנוע לא רציני, מחר הרכב שלי.

אז מה עושים חברים? :\

פורסם

טוב החלטתי, אני לוקח אותה למוסך שהמליצו לי עליו מחר בבוקר, נראה מה הולך שם.

כי צלצלתי לבחור מהקומפיוטסט ושאלתי אותו למה הוא לא כתב ביתר פירוט מה זה "רטיבות בבלוק מנוע" והוא אמר שזה לא משהו רציני ולא היה מה לפרט.אז קשה לי להסתמך על דבר כזה.

מחר ניקח למוסך ונבדוק מה הולך, אם יהיה זמן והאדם שמוכר לי יהיה סובלני אקח גם למוסך מורשה...

תודה, אשמח לעוד הצעות.

פורסם

על פניו הכל נראה תקין וכסת"ח רגיל.

בדיקה במוסך מורשה + הצעת מחיר לתיקון תיתן לך את המושג הסופי לגבי הרכישה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רכב במצב חדש, קנה ותהנה.

הייתי עושה זאת, אם הסעיף על המנוע לא היה גורם לי לדאגה רבה :(

פורסם

דאגה על כלום. בדרך כלל יש סעיפים הרבה יותר מדאיגים כמו "רעש שסתומים" "בלאי פנימי מנוע" "דרוש תיאום מנוע" וכו.

הרטיבות הזו יכולה להויות גם משמן שנשפך במילוי בזמן טיפול, בנשם שקצת מזיע.

קח את הרכב למוסך וקבל חוות דעת על הרטיבות.

STI 2004

פורסם

טוב הינה מצאתי תמונה דומה למנוע של הלנסר ברשת וגם סימנתי את האיזור שבו יש את ה"רטיבות" או הנוזל שדולף.

זה יכול לעזור לכם יותר לכוון אותי? תודה.

asas.JPG

• תוכן חדש...