Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 3 2.0 ליטר - האצ'בק או סדאן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה לקחתי את המאזדה 3 2.0 ליטר (כרגע בארצנו רק בגירסת הסדאן) לנסיעת מבחן, והתרשמתי לטובה. אמנם אוטומטית, אבל יחסית למשפחתית הממוצעת מעניקה הנאה מנהיגה. מישהו יודע האם ההאצ'בק תהיה מהנה יותר והאם היא צפוייה בכלל להגיע לארץ (הכוונה לגירסת ה-2.0 ליטר) ?

רן

פורסם

כן צפויה להגיע לארץ בשנת דגם 2005 ביוני בערך(אל תתפוס אותי במילה)

מבחינת נהיגה, לא יודע. אני כן יודע שהתאוצה של ההאצ'בק נמוכה משל הסאדן.

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם
לאחרונה לקחתי את המאזדה 3 2.0 ליטר (כרגע בארצנו רק בגירסת הסדאן) לנסיעת מבחן, והתרשמתי לטובה. אמנם אוטומטית, אבל יחסית למשפחתית הממוצעת מעניקה הנאה מנהיגה. מישהו יודע האם ההאצ'בק תהיה מהנה יותר והאם היא צפוייה בכלל להגיע לארץ (הכוונה לגירסת ה-2.0 ליטר) ?

רן

אם אני לא טועה ההאצ'בק אמורה להיות יותר מהנה לנהיגה....

הציעו קבריולט ...

אמרו שהבחורות כבר יגיעו....

את האמת צודקים!!!

אתה פושע , אתה טרוריסט ,אותך לממשלה...

• תוכן חדש...