Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני מודה לכולכם אתם נותנים קצת יותר פרספרקטיבה לגבי הרכבים

אין ספק שאקח נסיעת מבחן על ה B4 החדשה ואשווה אותה עם הטוסון

אני מודע ל IX35 אשר אמורה להחליף את הטוסון אך איך שאמרו לי ביונדאי היא "צפוייה" להגיע ביולי 2010 שזהו תאריך רחוק מידי בשבילי. הטרנטה שלי לא תחזיק עד לסוף השנה הזאתי :smile:

במפרט הטכני של הטוסון מופיע עם ESP ולכן אני רגוע

אחרי נסיעות המבחן ארשום את חוות הדעת ונראה איך נמשיך

תודה

יעקב

פורסם

זה שלטוסון יש ESP לא אומר שכדאי לקנות אותו. הטוסון הנוכחי כבר מתיישן, אתה לא באמת צריך ג'יפון, ה-4X4 לא יעזור לך ומכונית כמו ה-B4 החדשה, הסופרב והמונדיאו תהיה עדיפה עבורך משמעותית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם

הטוסון הייתה חביבה בנסיעת מבחן "ועושה" רושם בגלל הישיבה הגבוהה יחסית שלא הייתי מורגל אליה ומחקירה של כמה בעלי טוסון נראה שמדובר ברכב סביר שאינו נוטה לעשות בעיות (הכוונה לרכב חדש). מלבד זה הטוסון מהווה תמורה יפה למחיר KG פח לשקל .

אני עדיין ממתין לנסיעת מבחן ב B4 החדשה כדי לקבל החלטה יותר מושכלת. משום מה עדיין בסוכנות ממתינים לרכב ההדגמה

למעלה משבועיים:?

יעקב

פורסם

חכה שתתחיל לשלם את חשבונות הדלק של הטוסון, ותראה כמה תמורה של פח \ מטר , כמה זה באמת משתלם....

לזרוק 160K על טוסון כשיש אלטרנטיבות עדיפות משמעותית...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...