Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי יעקב,

לאחרונה מצאתי את הפורום הנחמד שלכם אשר נותן טיפים טובים.

אני רוצה לקנות אוטו חדש מסוכנויות הרכב מודל 2009-2010

אני מתלבט בין הרכבים הבאים:

יונדאי טוסון דגם טקסס מנוע 2700 בנזין

סובארו B4 limited Edition מנוע 2000

הונדה סיוויק דגם Execuitive מנוע 1800

פחות או יותר כולם באותו איזור של מחיר עד 160000ש"ח

דרישות מהרכב: חווית נסיעה נעימה, בטיחות ועלות טיפולים סבירה.

מדובר בנסיעות שהן חצי בעיר וחצי בינעירוני באיזור מישור החוף (בלי נסיעות בשטח!)

ק"מ צפוי לשנה כ- 10,000ק"מ

נהגים אני ואישתי

מעוניין לשמוע את דעתכם בעיניין מה כדאי לקנות:?:

תודה יעקב

פורסם

קודם כל אתה צריך להתפקס על סוג הרכב. יש לך פה ג'יפון עירוני, מכונית מנהלים ומכונית משפחתית. נסה לספק לנו את הדרישות שלך מהרכב ואפשר יהיה לעזור יותר טוב - מרווח מאחור, אורך, ביצועים, אבזור, בטיחות, חסכון בדלק וכולי (ואל תכתוב "אני רוצה את כולם" - ספר מה חשוב לך יותר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רוני,

עיקר ההתלבטות היא בין ה B4 לטוסון

ולעיניינו אני צריך שיהיה:

1 מרווח מאחור (שני כסאות ילדים +מקום למבוגר)

2 נוח לנסיעות בין עירונייות לכל הנוסעים

3. אמינות גבוהה של הרכב (כמה שפחות לראות מוסך בעלים לשעבר של רנו מגאן)

4. מצוייד עם כמה שיותר אביזרי בטיחות הבנתי ש 4X4 תורם ליותר יציבות על הכביש

5. צריכת דלק לא קריטית שכן גם B4 וגם והטוסון לא חסכוניות במיוחד

6. שוק טוב למכירה (מתכנן להחזיק את הרכב כ-5 שנים)

7. רמת ביצועים - שהאוטו יסחוב כמו שצריך בלי בעיות.

לסיום שאלונת האם זה נכון שצורה של ג'יפ/ג'יפון יותר בטוחה כנגד תאונות "העובדה שיושבים יותר גבוה"?

תודה על הסבלנות

יעקב

פורסם

אוקיי, נראה שהכל מצביע ל-B4. היא מרווחת יותר, ככל הנראה תהיה נוחה יותר, בטוחה יותר, ככל הנראה יותר חסכונית ויותר איכותית באופן כללי - הטוסון כבר מזדקן ומחליפו בפתח. ולשאלתך - לא, ג'יפון בהחלט לא יותר בטוח מבחינת תאונות.

הייתי בודק גם את סקודה סופרב ופורד מונדיאו ומחליט מבין השלוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אוקיי, נראה שהכל מצביע ל-B4. היא מרווחת יותר, ככל הנראה תהיה נוחה יותר, בטוחה יותר, ככל הנראה יותר חסכונית ויותר איכותית באופן כללי - הטוסון כבר מזדקן ומחליפו בפתח. ולשאלתך - לא, ג'יפון בהחלט לא יותר בטוח מבחינת תאונות.

הייתי בודק גם את סקודה סופרב ופורד מונדיאו ומחליט מבין השלוש.

רוני

גם מחליפת הB4 בפתח.

למה שלא תחכה קצת ותבחן את הדגמים החדשים של שניהם?

פורסם

תודה על העזרה

הכוונה היא לגרסת B4 LIMITED EDITION

אל מול הטוסון TEXAS

מודלים של 2009 מהחנות

לגבי מונדאו וסופרב הן נראות גדולות מידי

תודה

יעקב

פורסם

מונדיאו וסופרב גדולות מה-B4 החדשה ב-10 ס"מ בערך, שזה כ-2%. בטח לא סיבה לפסול אותן. את הטוסון תעזוב, תעשה לעצמך טובה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הB4 לימיטד היא לא של הדגם הקודם? אם כן אז אל תחשוב אפילו לקחת דגם קודם אם החדש והמשופר כבר כאן.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הבטיחות האקטיבית (דינמית לצורך הדיון) של רכב כביש שטח כמו הטוסון היא נמוכה יותר מזו של רכב רגיל בעל מרכז כובד נמוך יותר. לדעתי בעידן בקרות היציבות היתרון של הנעה כפולה לכביש מתגמד. יש להנעה כפולה יתרון בתנאי אחיזה נמוכים כמו קרח, שלג וגשם ראשון...אבל כידוע אין הרבה מאלה בארצנו.

שים לב באמת איזה B4 מציעים לך, יש כבר דגם חדש בארץ ורכישה של הדגם היוצא (ללא בקרת יציבות) היא טעות. אגב, גם ה-B4 מצויידת בהנעה כפולה קבועה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בסוכנות סובארו הציעו לי שתי אפשרויות או לקחת את ה LIMITED ED עם כל התוספות אבל בלי בקרת הייציבות (150K)

או את B4 החדשה ללא מערכת ניווט וללא גג נפתח ב (160K) בכל מקרה אני יעשה נסיעת מבחן עם שניהם ואתן לכם את ההתרשמות רציתי לדעת איך הסובארו (LIMITED B4) במוסכים (על החדשה כמובן עדיין אין סטטיסטיקה )

מכיוון ואופי הנסיעה שלנו רגוע עבודה קנייות בלי נסיעות שטח אז הטוסון עדיין נראה אפשרות לפחות מבחינת המפרט שנתנו לי ביונדאי הכולל מערכת ניווט ומצלמת רוורס שתי אפשרויות פתיחת דלת חמישית דבר המקל על הקניות של יום שישי.

והמקום המרווח מאחור שאפשר להכניס שני כיסאות ילדים +מבוגר בקלות וכל זה ב 155K.

האם מבחינת ירידת ערך ישנה בעייה עם ה B4 ישנה וטוסון

תודה

יעקב

פורסם

יעקוב,

אם בטיחות באמת חשובה לך ולמשפחה שלך כמו שאתה רושם כאן לא הייתי חושב אפילו לקנות רכב

ללא בקרת יציבות, אולי אתה מעדיף GPS על-פני ESP ?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בסוכנות סובארו הציעו לי שתי אפשרויות או לקחת את ה LIMITED ED עם כל התוספות אבל בלי בקרת הייציבות (150K)

או את B4 החדשה ללא מערכת ניווט וללא גג נפתח ב (160K) בכל מקרה אני יעשה נסיעת מבחן עם שניהם ואתן לכם את ההתרשמות רציתי לדעת איך הסובארו (LIMITED B4) במוסכים (על החדשה כמובן עדיין אין סטטיסטיקה )

מכיוון ואופי הנסיעה שלנו רגוע עבודה קנייות בלי נסיעות שטח אז הטוסון עדיין נראה אפשרות לפחות מבחינת המפרט שנתנו לי ביונדאי הכולל מערכת ניווט ומצלמת רוורס שתי אפשרויות פתיחת דלת חמישית דבר המקל על הקניות של יום שישי.

והמקום המרווח מאחור שאפשר להכניס שני כיסאות ילדים +מבוגר בקלות וכל זה ב 155K.

האם מבחינת ירידת ערך ישנה בעייה עם ה B4 ישנה וטוסון

תודה

יעקב

גם ל-B4 וגם לטוסון הוצגו יורשים, במקרה של הסובארו היורשת כבר כאן עם תימחור והטוסון החדש יגיע רק בעוד מספר חודשים. הגעת דגם חדש (להבדיל ממתיחת פנים) בד"כ גורמת לירידה במחירי הדגם הקודם. אני במקומך הייתי מוחק מהרשימה את ה-B4 הקודמת...ולא משנה איזה פירוטכניקה יכניסו לה כדי להצניע את העדר בקרת היציבות.

נשמע שנדלקת על הטוסון, אז אין טעם למצוא סיבות רציונליות כדי לתמוך ברכישה הזאת. ממה שתארת אין לך צורך ממשי ברכב כביש שטח רך אבל שוב...אם נדלקת עליו, תתחדש. זה מה שחשוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...